Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Δεκ 2019, 17:08

ΟΛΕΣ οι χωρες σκοτωνονται μια μισο τετραγωνικο ΑΟΖ πανω κατω με την ελπιδα οτι σε αυτο μπορει να βρεθει κοιτασμα...

αλλα ο Ωριονας τα φορτωνει στους κακους Ελληνες που θελουν να γινουν νεοπλουτοι.

Για καποιο λογο αγορι μου εισαι εκτος τοπου και χρονου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Δεκ 2019, 17:09

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Και καλα κανουν που δεν το βλεπουν απο αυτη τη σκοπια.

Η Ελλαδα θα επιβιωσει σαν ανεξαρτητο κρατος μονο αν παρει ενα αξιοπρεπες μεριδιο απο τα ενεργειακα κοιτασματα της.

Διαφορετικα θα γινουμε εθνος μεταναστων οπως οι Εβραιοι καποτε.

.

Αν θες να εισια ραγιάς τραβα στις Φιλιππίνες να βγάλεις την σχολή των μπάτλερ και να πας να κάνεις τέτοια καριέρα.
Δεν θα καταστρέψουμε την χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας για να ικανοποιηθουν τα ξένα κι αλλότρια συμφέροντα που υπηρετείς εσύ κι ο συριζα σου.
Στο είχα ξαναγράψει και το Πάσχα που είχαμε παρόμοια διαφωνία. Κάτι τύποι σαν εσένα οδηγούν ακόμα και άτομα μη συστημικά, σαν εμένα, να υποστηρίξουμε νδουλα επειδή είναι ανίκανοι, ενώ εσείς αδίστακτοι.

Πραγματικα ειναι τα πιο ανοητα πραγματα που εχω διαβασει ποτε στο ιντερνετ οσα εγραψες.

Ειλικρινα στο λεω.

Αστο γαματο, μην μου ξανααπευθυνεις το λογο.

Το μελλον των παιδιων μας ειναι ανυπαρκτο αν δεν αξιοποιηθουν τα ενεργειακα κοιτασματα.

Τα τελευταια χρονια εφυγαν πανω απο 500.000 ελληνοπουλα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 17:18

Αρίστος έγραψε:ΟΛΕΣ οι χωρες σκοτωνονται μια μισο τετραγωνικο ΑΟΖ πανω κατω με την ελπιδα οτι σε αυτο μπορει να βρεθει κοιτασμα...

αλλα ο Ωριονας τα φορτωνει στους κακους Ελληνες που θελουν να γινουν νεοπλουτοι.

Για καποιο λογο αγορι μου εισαι εκτος τοπου και χρονου.

.

Δεν είπα κακούς τους Έλληνες. Σε ψευτοπατριωτες σαν εσένα φόρτωσα φρούδες ελπίδες, απατηλά όνειρα και χατζηαβάτικη/ραγιαδική νοοτροπία.
Σε εσένα και σε άμυαλους καιροσκόπους σαν εσένα. Απο την μια κράζεις τον ΓΓ για την Siemens, κι από την άλλη θες την Ελλάδα και τους Έλληνες πουτανάκια της κάθε πολυεθνικής.
Κάτι απολιτικοι τύποι και ραγιάδες ξένων συμφερόντων σαν εσένα, έδιωξαν από την Ελλάδα 500.000 Έλληνες. Αν θες να κάνεις καλό σε αυτήν την χώρα και να γίνεις για μια φορά πατριώτης, ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥΣ

Και φυσικά ανάμεσα σε μένα και σε εσένα αυτός που είναι εκτός τόπου και χρόνου είσαι εσύ και με αποδείξεις.
Εν αντίθεσει με εμένα δεν γνωρίζεις ότι είσαι στην 6η πιο σεισμογενής χώρα του πλανήτη (άρα εκτός τόπου), κι επίσης θες ένα ξεπερασμένο καύσιμο σαν το πετρέλαιο, χωρίς να θυμάσαι τις περιβαλλοντολογικές καταστροφές που έχει επιφέρει η εξόρυξη του (άρα εκτός χρόνου).

Τυπικός στόκος συριζαιος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Δεκ 2019, 17:21

Ερωτα ή πολεμο
Πες μου τι ζητας
Τι θες απο μενα
Τι θελω απο σενα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Δεκ 2019, 17:22

Make sex, not war! :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 17:25

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αν θες να εισια ραγιάς τραβα στις Φιλιππίνες να βγάλεις την σχολή των μπάτλερ και να πας να κάνεις τέτοια καριέρα.
Δεν θα καταστρέψουμε την χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας για να ικανοποιηθουν τα ξένα κι αλλότρια συμφέροντα που υπηρετείς εσύ κι ο συριζα σου.
Στο είχα ξαναγράψει και το Πάσχα που είχαμε παρόμοια διαφωνία. Κάτι τύποι σαν εσένα οδηγούν ακόμα και άτομα μη συστημικά, σαν εμένα, να υποστηρίξουμε νδουλα επειδή είναι ανίκανοι, ενώ εσείς αδίστακτοι.

Πραγματικα ειναι τα πιο ανοητα πραγματα που εχω διαβασει ποτε στο ιντερνετ οσα εγραψες.

Ειλικρινα στο λεω.

Αστο γαματο, μην μου ξανααπευθυνεις το λογο.

Το μελλον των παιδιων μας ειναι ανυπαρκτο αν δεν αξιοποιηθουν τα ενεργειακα κοιτασματα.

Τα τελευταια χρονια εφυγαν πανω απο 500.000 ελληνοπουλα.

.

Άρα δεν διαβάζεις τα άρθρα σου που κάνουν ακόμα και τους χρυσαλήτες να φαίνονται επιστήμονες.

Θα σου απευθύνω οπότε γουστάρω τον λόγο. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.

Τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας είναι μόνο ο Ήλιος κι ο Αέρας, Αντε και τα κύματα.
Το μέλλον των παιδιών μας δεν περνάει μέσα από τις τσέπες της shell, BP, texako και λοιπών πολυεθνικών που θες να πλουτισουν. Ούτε από ξεπερασμένα καύσιμα σαν τον λιγνίτη και το πετρέλαιο.
Περνάει μέσα από την τεχνολογική ανάπτυξη και πρόοδο. Και το πετρέλαιο δεν είναι συνυφασμένο με αυτά.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2019, 18:12

καποιοι ειναι κοτες που κακαριζουν χωρις να εχουν και αυγο μαλιστα
εσεις μη νομιζετε οτι θα γλυτωσετε ναι το ξερω οτι ειναι φυσικο φαινομενο ο φοβος οπως και η αισθηση
οτι αμα φοβαται κανεις μπορει και να γλυτωσει ΑΛΛΑ δεν ειναι ετσι συνηθως πανε πρωτοι στον αλλο κοσμο
συνεκμεταλευση ναι αν παρουμε εμεις το 80% και οι τουρκοι το 20% αλλιως δεν λεει

οσο για τους βλαμμενους που κλαιγονται για την φτωχεια μας και συνεχως και μας ζαλιζουν τα παπαρια
με την πλουσια αστικη ταξη ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα

φωτια και ανταρα να γινουν ολοι και ολες καρβουνο αμα ειναι να ειμαστε κοτουλες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 18:30

Έτσι, έτσι!!!

Να σκοτώνονται οι λαοί για τ αφέντη το φαή.

:s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2019, 19:05

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Έτσι, έτσι!!!

αν εχεις διαβασει την φαρμα των ζωων τι στο διαλο δεν καταλαβες!!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Δεκ 2019, 19:44

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Έτσι, έτσι!!!

αν εχεις διαβασει την φαρμα των ζωων τι στο διαλο δεν καταλαβες!!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικά ζώα πιστεύετε ακόμα ότι είστε πιο ίσα από τα άλλα ζώα.
Καθώς επίσης γιατί πρέπει να σκοτώνετε και να σκοτώνεστε για την τσέπη και τα συμφέροντα του κάθε άχρηστου Ναπολεοντα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”