Ποσες ωρες δουλευετε την εβδομαδα?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ποσες ωρες δουλευετε την εβδομαδα?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Νοέμ 2019, 15:41

Λαχουρένιος έγραψε:Καταλαβα, αν βγαλεις τον Αδμιν που μαλλον ειναι αυτοαπασχολουμενος, τον Βαλλον, το Μπιζελι και τον Οργι που ειναι ΔΥ, τον Διαδοχο που ζει στην σοβιετικη Γερμανια και τον Ρεκλαμα που ειναι αεργος, μονο η Πεπυ και ο Ιτεθ δουλευουν κανονικα :D

Τα διορθώματα που έχω καθημερινά μέχρι το ταβάνι και η προετοιμασία που κάνω για την επόμενη μέρα δε μετράνε ως εργατοώρες έτσι;
Δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση αλλά τη δουλειά του εκπαιδευτικού λίγοι από αυτούς που μας κράζουν θα άντεχαν να την κάνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2019, 16:11

bizeli έγραψε: Τα διορθώματα που έχω καθημερινά μέχρι το ταβάνι και η προετοιμασία που κάνω για την επόμενη μέρα δε μετράνε ως εργατοώρες έτσι;
Δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση αλλά τη δουλειά του εκπαιδευτικού λίγοι από αυτούς που μας κράζουν θα άντεχαν να την κάνουν.

Εχετε μαθημα 8 με 1 δηλαδη 5 ωρες το πολυ και λεω το πολυ γιατι φανταζομαι καποια λιγα (πχ γυμναστικη) δεν τους τα κανεις εσυ αλλα αλλοι δασκαλοι. Βγαλε και κοντα μια ωρα τα διαλειμματα συν την προσευχη. Αυτο ειναι 20 ωρες την εβδομαδα μαξ. Θα πρεπει τρως αλλες 20 την εβδομαδα για διαφορες προετοιμασιες και διορθωσεις ωστε να κλεισεις 40ωρο. Αμφιβαλλω αν εχετε τοσο μεγαλο φορτο εργασιας ειδικα στις 3 πρωτες ταξεις. Δεν το λεω για μομφη, δεν το θεωρω μαγκια να δουλευει καποιος πολυ.

Η δουλεια ειναι σκλαβια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Νοέμ 2019, 16:17

Пэпи έγραψε:Χειμερινους μηνες 38-43 ωρες.
Καλοκαιρινους μηνες 50-65 ωρες.

Εμ όταν σας είχαμε κυράδες στο σπίτι με τις ξάπλες και τις φούμες σας, ξυπνάγατε στις έντεκα και τη βγάζατε στο κομμωτήριο για μαλλί και νύχια μέχρι το απόγευμα δε σας άρεσε. Μου θέλατε ισότητες. Πάρτε τώρα ισότητες και ίσες ευκαιρίες με δουλειά από νύχτα σε νύχτα και σεξ μόνο το σκ αφού παραμιλάτε τις υπόλοιπες μέρες μετά από τόσες ώρες δουλειά. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2019, 16:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμ όταν σας είχαμε κυράδες στο σπίτι με τις ξάπλες και τις φούμες σας, ξυπνάγατε στις έντεκα και τη βγάζατε στο κομμωτήριο για μαλλί και νύχια μέχρι το απόγευμα δε σας άρεσε. Μου θέλατε ισότητες. Πάρτε τώρα ισότητες και ίσες ευκαιρίες με δουλειά από νύχτα σε νύχτα και σεξ μόνο το σκ αφού παραμιλάτε τις υπόλοιπες μέρες μετά από τόσες ώρες δουλειά. :fico:

Και σεξ το σ/κ 42 φορες ωστε να παραμεινει ο ΜΟ της εβδομαδας 6 φυστικια την ημερα :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Νοέμ 2019, 16:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Η δουλεια ειναι σκλαβια.

Εξαρτάται. Τη δική μου με τα ''τυχερά'' της δεν τη λες και σκλαβιά. Ενίοτε βγαίνει και καμιά ''αγγαρεία'' αλλά ποια δουλειά δεν έχει και τις κακές της στιγμές. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2019, 16:25

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Η δουλεια ειναι σκλαβια.

Εξαρτάται. Τη δική μου με τα ''τυχερά'' της δεν τη λες και σκλαβιά. Ενίοτε βγαίνει και καμιά ''αγγαρεία'' αλλά ποια δουλειά δεν έχει και τις κακές της στιγμές. :D

Εσυ αγορι μου κανεις λειτουργημα.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Νοέμ 2019, 16:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμ όταν σας είχαμε κυράδες στο σπίτι με τις ξάπλες και τις φούμες σας, ξυπνάγατε στις έντεκα και τη βγάζατε στο κομμωτήριο για μαλλί και νύχια μέχρι το απόγευμα δε σας άρεσε. Μου θέλατε ισότητες. Πάρτε τώρα ισότητες και ίσες ευκαιρίες με δουλειά από νύχτα σε νύχτα και σεξ μόνο το σκ αφού παραμιλάτε τις υπόλοιπες μέρες μετά από τόσες ώρες δουλειά. :fico:

Και σεξ το σ/κ 42 φορες ωστε να παραμεινει ο ΜΟ της εβδομαδας 6 φυστικια την ημερα :fico:

Κάτσε ρε. Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα και μη φωνάζεις μη μας πάρει χαμπάρι ο Αρίστος και γίνουμε ρόμπες. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Νοέμ 2019, 16:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Εσυ αγορι μου κανεις λειτουργημα.... :D

Θα 'γραφα τώρα μια ιστορία από παλιά αλλά είναι πολύ κίνκυ και δε θέλω να χαλάσω τη ροή της συζήτησης. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Νοέμ 2019, 16:52

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε: Τα διορθώματα που έχω καθημερινά μέχρι το ταβάνι και η προετοιμασία που κάνω για την επόμενη μέρα δε μετράνε ως εργατοώρες έτσι;

Εχετε μαθημα 8 με 1 δηλαδη 5 ωρες το πολυ και λεω το πολυ γιατι φανταζομαι καποια λιγα (πχ γυμναστικη) δεν τους τα κανεις εσυ αλλα αλλοι δασκαλοι. Βγαλε και κοντα μια ωρα τα διαλειμματα συν την προσευχη. Αυτο ειναι 20 ωρες την εβδομαδα μαξ. Θα πρεπει τρως αλλες 20 την εβδομαδα για διαφορες προετοιμασιες και διορθωσεις ωστε να κλεισεις 40ωρο. Αμφιβαλλω αν εχετε τοσο μεγαλο φορτο εργασιας ειδικα στις 3 πρωτες ταξεις. Δεν το λεω για μομφη, δεν το θεωρω μαγκια να δουλευει καποιος πολυ.

Η δουλεια ειναι σκλαβια.

Η δουλειά μου είναι 8 - 2, στα ενδιάμεσα κενά μου κάνω διοικητικό έργο ή κάποια άλλη δουλειά για το σχολείο και όταν έρχομαι σπίτι ξεκουράζομαι λίγο το μεσημέρι και όλο το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ δουλεύω για το σχολείο.
Αυτό γίνεται κάθε μέρα και τα ΣΚ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Νοέμ 2019, 16:55

Πρέπει μια μέρα να σας βγάλω φωτό το γραφείο μου να δείτε τι γίνεται από paper work για να καταλάβετε.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”