τακτική εκσπερμάτωση και υγεία

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: τακτική εκσπερμάτωση και υγεία

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Δεκ 2019, 17:52

Λαχουρένιος έγραψε:
tensor έγραψε:Αν δε σου κάνει κόπο πες το με λόγια μήπως και καταλάβω τι εννοείς.

Μου φαινεται λιγο, ποσο μαλλον για εφηβο. Δεν το εχω συζητησει ποτε με αλλους αλλα αυτην την αισθηση εχω. Υποκειμενικα ειναι αυτα θα μου πεις.

Εντελώς υποκειμενικά ρε. Κάποιοι ας πούμε αν μυρίσουν ιδρωμένο μνι δεν τους ξανασηκώνεται αν δεν περάσουν πεντέξι μήνες και αφού ατονίσει εντελώς η οσμή της μουνίλας από το σκληρό δίσκο τους.
Άλλοι, όπως ο Μέγας Ναπολέων ας πούμε, ήθελε η μπόχα να τον χτυπάει από τα δέκα μέτρα γι' αυτό έστελνε, όταν γυρνούσε από εκστρατεία, δέκα μέρες πριν γράμμα στην Ιωσηφίνα και της έλεγε ''μην πλυθείς έρχομαι''. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Δεκ 2019, 20:30

tensor έγραψε:
Spark έγραψε:Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι άντρες που εκσπερματώνουν κατά μέσο όρο 21 φορές τον μήνα, προστατεύονται καλά από τον καρκίνο του προστάτη. Συγκεκριμένα έχουν 33% χαμηλότερο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη από εκείνους που εκσπερματώνουν λιγότερες φορές ή και καθόλου κατά τη διάρκεια ενός μήνα.

Μα είναι δυνατό να εκσπερματώνει κανείς τόσο τακτικά; Εδώ στην εφηβεία και το έκανα 4 φορές το μήνα το πολύ. Έχουμε και δουλειές ... :P

Aντικειμενικά ήταν πολύ λίγο. Πως πας απο υγεία σήμερα;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 03 Δεκ 2019, 00:14

Λαχουρένιος έγραψε:Μου φαινεται λιγο, ποσο μαλλον για εφηβο. Δεν το εχω συζητησει ποτε με αλλους αλλα αυτην την αισθηση εχω.

Και εγώ δεν έχω συζητήσει με άλλους, όμως σε μια άλλη εποχή, χωρίς ερεθίσματα και με μόνη κοινωνικοποίηση το σχολείο, μπορεί να μην είναι και τόσο περίεργο τελικά.

Πάντως το 21 φορές/μήνα είναι υπερβολικό όπως και να το δει κανείς. Μπορεί να ισχύσει σε σύντομες περιόδους (λίγων μηνών, ενός έτους) αλλά σίγουρα όχι για χρόνια χωρίς διακοπή. Είναι πολύ μεγάλη σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Επίσης η ζωή έχει πολλές δυσκολίες για να επιτρέψει ένα τέτοιο μοτίβο.
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 03 Δεκ 2019, 00:18

Προέλλην έγραψε:
tensor έγραψε:Μα είναι δυνατό να εκσπερματώνει κανείς τόσο τακτικά; Εδώ στην εφηβεία και το έκανα 4 φορές το μήνα το πολύ. Έχουμε και δουλειές ... :P

Aντικειμενικά ήταν πολύ λίγο. Πως πας απο υγεία σήμερα;

Ασυνήθιστα καλά για την ηλικία μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Δεκ 2019, 21:17

tensor έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Aντικειμενικά ήταν πολύ λίγο. Πως πας απο υγεία σήμερα;

Ασυνήθιστα καλά για την ηλικία μου.

Πάντα υγιής φίλε :good:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2019, 17:25

tensor έγραψε:Και εγώ δεν έχω συζητήσει με άλλους, όμως σε μια άλλη εποχή, χωρίς ερεθίσματα και με μόνη κοινωνικοποίηση το σχολείο, μπορεί να μην είναι και τόσο περίεργο τελικά.

Και γω σε παρομοια φαση ημουν, ο,τι επαιζε ηταν σχολειο + φροντ. και σε εποχες πριν το γρηγορο ιντερνετ που για να δεις τσοντα επρεπε να περιμενεις να φορτωσει 10 ωρες :laugh1:

Ισως να ναι ετσι καλυτερα για τις ορμες γιατι το ''πεινασμενο'' ματι διεγειρεται πιο ευκολα ;)

Πάντως το 21 φορές/μήνα είναι υπερβολικό όπως και να το δει κανείς. Μπορεί να ισχύσει σε σύντομες περιόδους (λίγων μηνών, ενός έτους) αλλά σίγουρα όχι για χρόνια χωρίς διακοπή. Είναι πολύ μεγάλη σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Επίσης η ζωή έχει πολλές δυσκολίες για να επιτρέψει ένα τέτοιο μοτίβο.

Για ενα νεο ζευγαρι που συζει δεν ειναι πολυ. Σκεψου μια φορα μερα παρα μερα. Ουτε για εφηβο που ειναι στα ντουζενια του. Αλλα ειναι υποκειμενικα αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 05 Δεκ 2019, 16:50

Προέλλην έγραψε:Πάντα υγιής φίλε :good:

Σ' ευχαριστώ!

Λαχουρένιος έγραψε:Και γω σε παρομοια φαση ημουν, ο,τι επαιζε ηταν σχολειο + φροντ. και σε εποχες πριν το γρηγορο ιντερνετ που για να δεις τσοντα επρεπε να περιμενεις να φορτωσει 10 ωρες :laugh1:

Πολύ προχωρημένος. Σ' εκείνη την ηλικία θυμάμαι (ακόμα) που είχε πέσει στα χέρια μου ένα τεύχος της Ερωτικής Αρμονίας ... :D :P Νομίζω δηλαδή ότι έτσι λεγόταν.

Λαχουρένιος έγραψε:Ισως να ναι ετσι καλυτερα για τις ορμες γιατι το ''πεινασμενο'' ματι διεγειρεται πιο ευκολα ;)

Σίγουρα είναι καλύτερα από κάθε άποψη, πλην ίσως κάποιων εξαιρέσεων.

Λαχουρένιος έγραψε:Για ενα νεο ζευγαρι που συζει δεν ειναι πολυ. Σκεψου μια φορα μερα παρα μερα.

Αυτό μας κάνει δύο εβδομάδες το μήνα, όχι τρεις. Αλλά ακόμα και το «μια φορά μέρα παρά μέρα» δεν μπορεί να αντέξει για πολύ. Φυσικά δεν υπάρχει κανόνας σ' αυτά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι (ούτε ζούμε με τον ίδιο τρόπο), αλλά τέτοια συχνότητα συνήθως κάπου σκοντάφτει μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ειδικά σε ζευγάρι που συζεί.

Λαχουρένιος έγραψε:Ουτε για εφηβο που ειναι στα ντουζενια του.

Ακόμα κι αυτός όμως χρειάζεται ένα ερέθισμα. Ποιο είναι αυτό; Δε βλέπω κάτι άλλο σήμερα πέρα από το πορνό που παρέχεται σε αφθονία, δωρεάν και ανά πάσα στιγμή. Αλλά μια τέτοια συνήθεια στην εφηβεία μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Στην εποχή μου δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα. Τα πορνογραφικά περιοδικά έφταναν στα χέρια ελάχιστων, και αν. Πέρα απ' αυτό ήταν οι κοπέλες της περιοχής. Αν ήσουν τυχερός να σου αρέσει κάποια ... Και αυτό βέβαια μετά το σχολείο, προς την ενηλικίωση δηλαδή.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”