Προέλλην έγραψε:Πάντα υγιής φίλε

Σ' ευχαριστώ!
Λαχουρένιος έγραψε:Και γω σε παρομοια φαση ημουν, ο,τι επαιζε ηταν σχολειο + φροντ. και σε εποχες πριν το γρηγορο ιντερνετ που για να δεις τσοντα επρεπε να περιμενεις να φορτωσει 10 ωρες
Πολύ προχωρημένος. Σ' εκείνη την ηλικία θυμάμαι (ακόμα) που είχε πέσει στα χέρια μου ένα τεύχος της Ερωτικής Αρμονίας ...

Νομίζω δηλαδή ότι έτσι λεγόταν.
Λαχουρένιος έγραψε:Ισως να ναι ετσι καλυτερα για τις ορμες γιατι το ''πεινασμενο'' ματι διεγειρεται πιο ευκολα
Σίγουρα είναι καλύτερα από κάθε άποψη, πλην ίσως κάποιων εξαιρέσεων.
Λαχουρένιος έγραψε:Για ενα νεο ζευγαρι που συζει δεν ειναι πολυ. Σκεψου μια φορα μερα παρα μερα.
Αυτό μας κάνει δύο εβδομάδες το μήνα, όχι τρεις. Αλλά ακόμα και το «μια φορά μέρα παρά μέρα» δεν μπορεί να αντέξει για πολύ. Φυσικά δεν υπάρχει κανόνας σ' αυτά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι (ούτε ζούμε με τον ίδιο τρόπο), αλλά τέτοια συχνότητα
συνήθως κάπου σκοντάφτει μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ειδικά σε ζευγάρι που συζεί.
Λαχουρένιος έγραψε:Ουτε για εφηβο που ειναι στα ντουζενια του.
Ακόμα κι αυτός όμως χρειάζεται ένα ερέθισμα. Ποιο είναι αυτό; Δε βλέπω κάτι άλλο σήμερα πέρα από το πορνό που παρέχεται σε αφθονία, δωρεάν και ανά πάσα στιγμή. Αλλά μια τέτοια συνήθεια στην εφηβεία μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.
Στην εποχή μου δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα. Τα πορνογραφικά περιοδικά έφταναν στα χέρια ελάχιστων, και αν. Πέρα απ' αυτό ήταν οι κοπέλες της περιοχής. Αν ήσουν τυχερός να σου αρέσει κάποια ... Και αυτό βέβαια μετά το σχολείο, προς την ενηλικίωση δηλαδή.