Η ΝΔ αυξανει τους μισθους των ΔΕΚΟτζηδων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η ΝΔ αυξανει τους μισθους των ΔΕΚΟτζηδων

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Οκτ 2019, 21:06

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:και πολυ κανει η νδ. αφου την ψηφισε το 40% νομιμοποιειται να κανει ο,τι γουσταρει και τουμπεκι ψιλοκομμενο απαντες. εδω ο προδοτης πουλησε την μακεδονια με τα πτεσματα θα ασχολουμεθα;

Ποιο 40% βρε ανόητε απολίτικο τυπε;
Εν τω μεταξύ η Β Μακεδονία αποδέχθηκε ότι η αρχαια Μακεδονία, ο μεγαλεκος, το αστέρι της Βεργίνας κλπ ανήκουν όλα στον ελληνικό πολιτισμό, αλλά για εσένα τον άσχετο η Μακεδονία πουλήθηκε.
Πως γίνεται κι επιβιώνεις σε έναν κόσμο που δεν τον αντιλαμβάνεσαι; Τόσο κωλόφαρδος πια;
Σκασε και πλήρωνε τώρα τα 350 δισ που σε χρέωσε η νδουλα σου και μην λες πολλά για προδοσία, γιατί κι η ανοχή στην αποποίηση ευθυνών έχει και τα όρια της.

Η Βορεια Μακεδονια αγαπητε μου ειναι Ελλαδα, Μοναστηρι , Στρουμιτσα, Γευγελη, Κρουσοβο. Εσυ προφανως αναφερεσαι στην Βαρνταρσκα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Οκτ 2019, 21:26

denplirono έγραψε:και πολυ κανει η νδ. αφου την ψηφισε το 40% νομιμοποιειται να κανει ο,τι γουσταρει και τουμπεκι ψιλοκομμενο απαντες. εδω ο προδοτης πουλησε την μακεδονια με τα πτεσματα θα ασχολουμεθα;

Και τον Τσιπρα μαζι με τον Καμμενο ενα 40% τους ψηφισε
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Οκτ 2019, 22:55

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Ποιο 40% βρε ανόητε απολίτικο τυπε;
Εν τω μεταξύ η Β Μακεδονία αποδέχθηκε ότι η αρχαια Μακεδονία, ο μεγαλεκος, το αστέρι της Βεργίνας κλπ ανήκουν όλα στον ελληνικό πολιτισμό, αλλά για εσένα τον άσχετο η Μακεδονία πουλήθηκε.
Πως γίνεται κι επιβιώνεις σε έναν κόσμο που δεν τον αντιλαμβάνεσαι; Τόσο κωλόφαρδος πια;
Σκασε και πλήρωνε τώρα τα 350 δισ που σε χρέωσε η νδουλα σου και μην λες πολλά για προδοσία, γιατί κι η ανοχή στην αποποίηση ευθυνών έχει και τα όρια της.

Η Βορεια Μακεδονια αγαπητε μου ειναι Ελλαδα, Μοναστηρι , Στρουμιτσα, Γευγελη, Κρουσοβο. Εσυ προφανως αναφερεσαι στην Βαρνταρσκα

Όχι. Αναφαίρομαι στην χώρα η οποία όταν ήταν μέλος της γιουκοσλαβικής ομοσπονδίας, τα ελληνικά βιβλία της δεκσάς την έγραφαν ως ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ.
DEAL WITH IT :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Οκτ 2019, 22:56

Λαχουρένιος έγραψε:

ναι εχεις δικαιο. η ηλιθιοτητα αυτου του λαου παει σερι κορδονι αλλα εγω δεν μπορω να κανω κατι οταν ο αλλος περνει στα χερια του 40 ψηφοδελτια και νομιζει το μοσχαρι οτι εχει παρει μονον 2
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Οκτ 2019, 23:17

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Λιγάκι υπερβολικό σε βρίσκω οχιτζη.

Σε ποιό θέμα, ραγιά;

Κάπου κει στη δημιουργία χρεών από ΝΔ. Παζοκτζης είσαι;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Οκτ 2019, 23:18

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:Η Βορεια Μακεδονια αγαπητε μου ειναι Ελλαδα, Μοναστηρι , Στρουμιτσα, Γευγελη, Κρουσοβο. Εσυ προφανως αναφερεσαι στην Βαρνταρσκα

Όχι. Αναφαίρομαι στην χώρα η οποία όταν ήταν μέλος της γιουκοσλαβικής ομοσπονδίας, τα ελληνικά βιβλία της δεκσάς την έγραφαν ως ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ.

Ναι ως περιφέρεια και όχι ως έθνος με απευθείας καταγωγή από τον Μ Αλέξανδρο ο οποίος "δεν ήταν Ελληνας"
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Οκτ 2019, 23:26

Λαχουρένιος έγραψε:

"άλλο αυτοί"
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Οκτ 2019, 23:40

Οργισμένος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Σε ποιό θέμα, ραγιά;

Κάπου κει στη δημιουργία χρεών από ΝΔ. Παζοκτζης είσαι;

Όχι δεν είμαι, αλλά δεν ξεχνώ τα εγκλήματα της Καραμανλικής εποχής. Μόνο ο τελευταίος υπουργός οικονομικών του Καραμανλή δανείστηκε εν μια νυκτί πάνω από 50 δις. Για να μην μιλήσω για τα Greek statistics, το εμπορικό έλλειμμα, το χρέος που άφησε κλπ.
Εξαιτίας αυτής της διακυβέρνησης μπήκαμε στα μνημόνια. Αλλά προφανώς δεν έχεις καθόλου καλή μνήμη. Δεν πειράζει. Θα στα θυμίζουμε εμεις
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 16 Οκτ 2019, 23:50

Οργισμένος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Ναι ως περιφέρεια και όχι ως έθνος με απευθείας καταγωγή από τον Μ Αλέξανδρο ο οποίος "δεν ήταν Ελληνας"

Όχι περιφέρεια. Περιφέρεια ήταν το Κοσσυφοπέδιο. Η Β Μακεδονία ήταν μια από τις χώρες που αποτελούσαν την γιουκοσλαβικη ομοσπονδία και ως τέτοια αναφαίρονταν στα βιβλία της δεκσας "του θεού και της πατρίδος". :D
Επίσης ούτε τώρα αναγνωρίσαμε κάποιο έθνος με καταγωγή από τον μεγαλέκο "που δεν ήταν Έλληνας".
Επειδή, όπως απέδειξες με αυτό το ποστ, δεν έχεις ιδέα τι λέει η συνθήκη των Πρεσπών να σε ενημερώσω ότι τους αναγνωρίσαμε ως ένα σλαβικό έθνος και τους κάναμε να συμφωνήσουν πως η μακεδονική ιστορία (με Αλέξανδρο κλπ) είναι μέρος του ελληνικού πολιτισμού. Μέχρι και τα σχολικά τους βιβλία αλλαξαν, λόγω της συνθήκης και το λένε πλέον αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 17 Οκτ 2019, 11:38

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ναι ως περιφέρεια και όχι ως έθνος με απευθείας καταγωγή από τον Μ Αλέξανδρο ο οποίος "δεν ήταν Ελληνας"

Όχι περιφέρεια. Περιφέρεια ήταν το Κοσσυφοπέδιο. Η Β Μακεδονία ήταν μια από τις χώρες που αποτελούσαν την γιουκοσλαβικη ομοσπονδία και ως τέτοια αναφαίρονταν στα βιβλία της δεκσας "του θεού και της πατρίδος". :D
Επίσης ούτε τώρα αναγνωρίσαμε κάποιο έθνος με καταγωγή από τον μεγαλέκο "που δεν ήταν Έλληνας".
Επειδή, όπως απέδειξες με αυτό το ποστ, δεν έχεις ιδέα τι λέει η συνθήκη των Πρεσπών να σε ενημερώσω ότι τους αναγνωρίσαμε ως ένα σλαβικό έθνος και τους κάναμε να συμφωνήσουν πως η μακεδονική ιστορία (με Αλέξανδρο κλπ) είναι μέρος του ελληνικού πολιτισμού. Μέχρι και τα σχολικά τους βιβλία αλλαξαν, λόγω της συνθήκης και το λένε πλέον αυτό.

Δεν κατηγορώ εδώ τη συνθήκη. Απλά εδώ λέω τι βλέπαμε ως μαθητές στην ιστορία. Δλδ ένα κράτος το οποίο είχε μια περιφέρεια που ονόμαζε Μακεδονία. Δλδ γιουγκοσλαβοι με όνομα μιας περιφέρειας ως Μακεδονία, αυτό διαβάζαμε. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς την αφέλεια ως αποδεικτικό στοιχείο του δικαίου των γειτόνων.
Το θεμα πάντως τελείωσε.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”