Ντόμινο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ντόμινο

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μάιος 2019, 15:04

Τσιτουρίδης: Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές

Ο Σάββας Τσιτουρίδης ευχαρίστησε τους 9.240 ψηφοφόρους που έδωσαν στο κόμμα του τη νομιμοποίηση να συνεχίσει την πορεία του ακηδεμόνευτου ριζοσπαστισμού – Ωστόσο, αποφασίστηκε ότι οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα κατέλθουν στις εθνικές εκλογές.

......................

https://www.protothema.gr/politics/arti ... Q8.twitter
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Μάιος 2019, 15:31

Protagon.gr‏ @protagongr

Ο Φίλης απαιτεί από τον Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Ιουν 2019, 17:36

Εικόνα

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με δήλωσή του έθεσε εαυτόν εκτός του Κινήματος Αλλαγής μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με την Φώφη Γεννηματά η οποία του γνωστοποίησε την απόφασή της να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ενώ τον κ. Βενιζέλο στην τελευταία θέση.

«Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

http://www.kathimerini.gr/1027128/artic ... -venizelos
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Ιουν 2019, 07:57

pluton έγραψε:Τσιτουρίδης: Οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές

Ο Σάββας Τσιτουρίδης ευχαρίστησε τους 9.240 ψηφοφόρους που έδωσαν στο κόμμα του τη νομιμοποίηση να συνεχίσει την πορεία του ακηδεμόνευτου ριζοσπαστισμού – Ωστόσο, αποφασίστηκε ότι οι Έλληνες Ριζοσπάστες δεν θα κατέλθουν στις εθνικές εκλογές.

......................

https://www.protothema.gr/politics/arti ... Q8.twitter

γιατι ρε τσιτουριδη? σωσε μας ρε φιλε.
θυμασαι πως εσωσες τον φοιτητη γιοκα σου κανοντας τον την μεταθεσουλα σε σχρονο dt? ε οχι, μην εγκαταλειπεις, σωσε και εμας ρε φιλε , παρε και την παπακωσταινα και ολοι οι τρελοι μαζι σωστε μας :P
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Ιουν 2019, 13:04

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από την ηγεσία της ΛΑ.Ε

Εικόνα

«Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου, κυρίως για όσα δεν επιχείρησα να ανατρέψω στην πορεία μας, λόγω των αντιστάσεων και των συγκρούσεων που θα επέφεραν, επιλογές, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε και της Κ.Ε. του Αριστερού Ρεύματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

https://www.crashonline.gr/politiki/140 ... -tis-la-e/
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Ιουν 2019, 14:04

Δεν κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές οι ΑΝΕΛ – Τι είπε ο Πάνος Καμμένος

Την απόφασή του οι ΑΝΕΛ να μην συμμετάσχουν στις εκλογές του Ιουλίου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε και ζήτησε πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ και ελπίζω να επιφέρει την πολιτική αλλαγή. Ακούσαμε την εντολή του λαού. Εγώ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές. Παραμένω ενεργός. Θα συνεργαστώ με την κοινωνία των πολιτών», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος.

https://www.crashonline.gr/politiki/140 ... os-vinteo/
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”