Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Υπάρχουν τρεις περιφέρειες Μακεδονία-Θράκη-Νησιά Αιγαίου πληθυσμός πάνω από 3.000.000, εδώ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ χαμηλά, αυτοί τι θα ψηφίσουν; Εγώ βλέπω συντριβή ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλαω για την επικρατεια οχι για μεμονωμενες περιφερειες. Σε Αθηνα, Πειραια, Κρητη και Ιονιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα παει καλυτερα (ή μαλλον λιγοτερο ασχημα) σε σχεση με την Β. Ελλαδα οποτε η διαφορα θα μετριαστει.
Μην ξεχναμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κερδισε με +7 το 2015. Αυτο το +7 ειναι αδυνατο να γινει -10 σε 5 μολις χρονια.
Αυτο θα μπορουσα να το περιμενω μονο αν δεν υπηρχε η ΧΑ στην μεση καθως και αλλοι ακροδεξιοι που παιρνουν ψηφους απο την ΝΔ.
Όπως και να το κάνεις το μέρος τελικά επηρεάζει το σύνολο.
Σε Αθήνα, Πειραιά, Κρήτη και Ιόνιο και στις άλλες περιοχές Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Ήπειρο δεν νομίζω ότι είναι πλειοψηφικός ο ΣΥΡΙΖΑ, εσύ τι βλέπεις στην Αθήνα, Πειραιά πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ δεν το βλέπω.
Ξέρεις ποιο είναι το λάθος των δημοσκοπήσεων ότι τελικά βγαίνουν από ερωτήσεις σε κατοίκους του Λεκανοπεδίου.
Έτσι το βλέπω, ακόμα και στην Κρήτη η εντοπιότητα του Κούλη θα λειτουργήσει κατά ΣΥΡΙΖΑ.