USA vs Iran
-
nemo
- Supreme poster

Re: USA vs Iran
Στύγιος έγραψε:Μπράβο μαλάκα, μόλις γάμησες ακόμα ένα θέμα...
ποιο θεμα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Μάντης
- Basic poster

Εμένα η ιδέα πυραύλων , πυρηνικής ενέργειας , υποβρυχίων , αεροπλάνων στα χέρια σκληροπυρηνικών μουσουλμάνων που ζούνε σε ένα θεοκρατικό καθεστώς με τρομάζει.
Είτε λέγονται Ιρανοί , είτε Σαουδάραβες κ.λ.π .
Η χώρα τους έπρεπε να δηλώνετε φρενοκομείο και όλοι αυτοί κανονικά έπρεπε να είναι σε καραντίνα.
Είτε λέγονται Ιρανοί , είτε Σαουδάραβες κ.λ.π .
Η χώρα τους έπρεπε να δηλώνετε φρενοκομείο και όλοι αυτοί κανονικά έπρεπε να είναι σε καραντίνα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Στύγιος έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι UAV για παρατήρηση ,κατάδειξη στόχων ,ECM κλπ και πετάει στα 60.000 και άνω πόδια για αποφυγή πυραύλων.
The shooting down of a US Navy RQ-4A Global Hawk unmanned aerial vehicle on 20 June appears to have confirmed that Iran has developed highly capable surface-to-air missile (SAM) systems in recent years.
The Islamic Revolution Guards Corps (IRGC) announced the incident, saying the Global Hawk was shot down near Kuh Mubarak on Iran's Gulf of Oman coast after it entered Iranian territory without identifying itself. It released a video purportedly showing the engagement, with a 3 Khordad self-propelled SAM system launching a missile at night.
https://www.janes.com/article/89422/glo ... pabilities
Raad is an Iranian aerial defence system deployed in September 2012. The system is designed to enhance Iran's capabilities in terms of defense, and as a partner to Bavar 373 air defense system. According to Fars news agency the Raad, is more advanced than its Russian predecessor and is designed to confront fighter jets, cruise missiles, smart bombs, helicopters and drones. The system is also designed specially for US fighters. The system is equipped with "Taer" (Bird) missiles, which can trace and hit targets in ranges up to 50 km and in altitudes from 25 to 27 km (75,000 feet), Ra'd is ranked as a mid-range radar system and air defense system.
https://en.wikipedia.org/wiki/Raad_(air_defense_system)
Βασισμένο στο ρώσικο Buk είναι: https://en.wikipedia.org/wiki/Buk_missile_system
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Στύγιος
Αυτό λέμε , δηλαδή ότι τη φουτσίσανε τα αμερικανά. Δεν περίμεναν ότι με jammer επάνω ,αντίμετρα ,στελθ βαφή ,επικάλυψη ίχνους κλπ θα την τρώγανε από "κλώνο" BUK 

0 .
-
Προέλλην

Έχουν ραντάρ διαφορετικών συχνοτήτων (όπως και οι Ρως, και οι Κινέζοι) τα οποία μπορούν άνετα να εντοπίζουν χαμηλό ίχνος σε νορμάλ συχνότητες.
Τα ραντάρ αυτά όμως, δεν έχουν ακρίβεια, δλδ μπορούν να εντοπίζουν, αλλά όχι να καθοδηγούν με ακρίβεια πυραύλους μέχρι τον στόχο.
Απ ότι καταλαβαίνω, εντοπίζουν στο περίπου, αμολάνε, και στο τελικό στάδιο (λόγω εγκύτητας πλέον εντοπίσιμος ο στόχος) ο εγκλωβισμός γίνεται διαφορετικά, στις συνήθεις συχνοτητες.
Τα ραντάρ αυτά όμως, δεν έχουν ακρίβεια, δλδ μπορούν να εντοπίζουν, αλλά όχι να καθοδηγούν με ακρίβεια πυραύλους μέχρι τον στόχο.
Απ ότι καταλαβαίνω, εντοπίζουν στο περίπου, αμολάνε, και στο τελικό στάδιο (λόγω εγκύτητας πλέον εντοπίσιμος ο στόχος) ο εγκλωβισμός γίνεται διαφορετικά, στις συνήθεις συχνοτητες.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts