Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι ομως τον Σοφιανο και οχι καποιον αλλον που ειναι πιο κοντα σε σενα ιδεολογικα
Για "Δήμαρχο της Αθήνας"..... ιδεολογικά?
Δεν θυμάμαι να το έχω κάνει ποτέ.
Μάλλον το αντίθετο, θα έχω κάνει καμιά φορά χωρίς να το καταλάβω. Να ψηφίσω τον ένα για να μη βγει κάποιος άλλος.
Λαχουρένιος έγραψε: πχ Γερουλανος....
Αυτός δεν ήταν φίλος του Γιώργου Παπανδρέου;
τότε που είχε βάλει ο ΓΑΠ στο Υπουργικό Συμβούλιο όλους εκείνους με τους οποίους θα πήγαινε εκδρομή και hikikg;
Ε, όχι.
Λαχουρένιος έγραψε:
ή Μπακογιαννης.
Ποτέ δεν το χώνεψα το συγκεκριμένο σόι. Και κάθε φορά παντρεύονται ή αρραβωνιάζονται και διαλέγουν για ταίρια άλλους πιο αντιπαθείς οπότε μου δίνουν την εντύπωση ιού που εξαπλώνεται.
Η αδελφή της, συμπαθής μοιάζει. Τη βλέπω στο μπριτζ.
Με τον Μπακογιάννη δεν έχω τίποτα εναντίον προς το παρόν, αλλά μου μοιάζει απίστευτο να μην προκύψει κάτι με το σόι που να μη με ενοχλήσει. Ούτως ή άλλως αυτός θα βγει με τα τσαρούχια. Τι να την κάνει την ψήφο μου;
Οπότε ψηφίζω τον Σοφιανό του ΚΚΕ και δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε εγγύηση α) ότι δεν είναι διεφθαρμένος γιατί εδώ και δεκαετίες δεν βάζει διεφθαρμένους το ΚΚΕ και β) Δεν θα καταλύσει το πολίτευμα ούτε θα δημιουργήσει πρόβλημα με τις διεθνείς συμμαχίες και στην παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.
Το πολύ που θα μπορεί να κάνει θα είναι να κηρύξει με Ψήφισμα την Πλ. Συντάγματος ως "Αποπυρηνικοποιημένη Ζώνη". Κάτι τέτοια κάνουν οι ΚΚΕδες.
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Καμινης ουτως ή αλλως παει για ευρωβουλευτης τωρα.
Για τον Καμίνη σου έγραψα ήδη..