Αρίστος έγραψε:Καλη ανάσταση και σε σενα.
Αντικειμενικα τωρα στον Πειραια εχει γινει τεραστιο εργο απο τους Κινεζους και τα ευσημα πανε στον Τσιπρα γιατι οι προηγουμενοι κωλοβαραγαν επι 6 χρονια.
Ακουσε και κατι αλλο.
Θετικοτατο ειναι οτι ο Συριζα ξεπερασε τις παραδοσιακες αριστερες αγκυλωσεις που ειχε στο θεμα των επενδυσεων.
Και επισης πολυ θετικο ειναι οτι διαπραγματευθηκε καλυτερα απο τους προηγουμενους στις επενδυσεις.
.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, για την ΚΟΣΚΟ είχε γίνει το έλα να δεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό καθυστέρησε το έργο, είχαν ξεσηκώσει κατοίκους, σωματεία τους πάντες ....
Αυτό που θεωρείς θετικότατο ονομάζεται ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΥΒΙΣΤΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.... και στην τελική λέγεται "λέω ψέματα για να πάρω καρέκλα" δηλαδή παραμυθιάζω με φούμαρα το πόπολο για να πετύχω τους ιδιοτελείς σκοπούς μου.
Εγώ θεωρώ έντιμο τον Λαφζάνη, την Κωνσταντοπούλου κλπ και όχι όλους αυτούς που για να μείνουν στην κυβέρνηση εφάρμοσαν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ότι μέχρι τότε πολέμησαν και έδωσαν ελπίδες στους αφελείς Έλληνες (κατάλαβες γιατί έχω σε τόση λίγη υπόληψη την δημοκρατία; Διότι μπορεί ο κάθε αληταράς να πει όσα ψέματα θέλει προεκλογικά και μετεκλογικά να κάνει τα ακριβώς αντίθετα).
Όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ Θεός φυλάξοι, ότι διαπραγματεύτηκε έφερε το χειρότερο αποτέλεσμα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».