Προφητείες Λεβέντη 1992-2013

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: Προφητείες Λεβέντη 1992-2013

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 10 Ιαν 2015, 13:52

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Εθνικοφιλελευθεργος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έθνι τώρα που δε θα κατέβει ο Τζήμερος σε αυτές τις εκλογές το βλέπεις για Λεβέντη; :)

σαν μνη που ειμαι (για να χρησιμοποιησω ορολογια ....) εχω αλλη λυση? :fico:

Ο Λεβέντης το '12 δήλωνε μνημονιακός, τώρα νομίζω το 2014 σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Μπογδάνο ( ) είχε πει πως άλλαξε στρατόπεδο αλλά ενταγμένος σε μια φιλελεύθερη αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων.
Μιας που το έφερε η κουβέντα, θα υποστήριζες ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων τέτοιου προσανατολισμού που θα συντάσσαμε εμείς απλά με την έγκριση τρίτων (π.χ. ευρωπαϊκά κοινοτικά όργανα), χωρίς τις καταστροφικές πλευρές των μνημονίων (π.χ. διάλυση εργασιακής νομοθεσίας);

φυσικα δεν χρειαζοταν κανενα μνημονιο ουτε το δντ για να γινουν τα αυτονοητα, ουτε καν δανεισμος.

αν πραγματοποιουνταν το 2010 τωρα θα ειμασταν 10 φορες καλυτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 12 Ιαν 2015, 11:58

Kauldron έγραψε:

Ο ΚΥΡΙΟΣ αυτός έχει την ψήφο μου.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιαν 2015, 12:53

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Εθνικοφιλελευθεργος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έθνι τώρα που δε θα κατέβει ο Τζήμερος σε αυτές τις εκλογές το βλέπεις για Λεβέντη; :)

σαν μνη που ειμαι (για να χρησιμοποιησω ορολογια ....) εχω αλλη λυση? :fico:

Ο Λεβέντης το '12 δήλωνε μνημονιακός, τώρα νομίζω το 2014 σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Μπογδάνο ( ) είχε πει πως άλλαξε στρατόπεδο αλλά ενταγμένος σε μια φιλελεύθερη αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων.
Μιας που το έφερε η κουβέντα, θα υποστήριζες ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων τέτοιου προσανατολισμού που θα συντάσσαμε εμείς απλά με την έγκριση τρίτων (π.χ. ευρωπαϊκά κοινοτικά όργανα), χωρίς τις καταστροφικές πλευρές των μνημονίων (π.χ. διάλυση εργασιακής νομοθεσίας);

φυσικα δεν χρειαζοταν κανενα μνημονιο ουτε το δντ για να γινουν τα αυτονοητα, ουτε καν δανεισμος.

αν πραγματοποιουνταν το 2010 τωρα θα ειμασταν 10 φορες καλυτερα.

O Ψηλός τα έλεγε από το 94 οτι θα πάμε ΔΝΤ αν συνεχίσουμε έτσι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 12 Ιαν 2015, 21:23

Έλεος πχια το φετίχ σας με τον Μπζηλό, έχω ανατριχιάσει
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιαν 2015, 22:57

Αχ, ο Ψηλός... Αυτή ήταν δεκσία...
:D :D :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 10 Δεκ 2020, 19:21

0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Δεκ 2020, 21:38

θεουλης....φοβερες εποχες

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 17 Δεκ 2020, 20:58

Ο φραπεδομαγκας Λεβεντης που πηρε μερος στα ψηφοδελτια του ΠΑΣΟΚ την δεκαετια του '80, πατωσε, μετα πηρε μερος στα ψηφοδελτια της ΝΔ στην Β Αθηνων στις εκλογες του Ιουνιου του 1989, ξαναπατωσε, μετα ξαναπηρε μερος στις εκλογες του 1992 με την ΝΔ, ξαναμαναπατωσε και ξαφνικα το 1993 αρχισε να ριχνει καταρες στον Παπανδρεου και στον Μητσοτακη και σαν φραπεδομαγκας που ηταν εκλεινε προκαταβολικα το τηλεφωνο στι εκπομπες του σε οποιον πηγαινε να του θυμισει αυτη του την πολιτικη σταδιοδρομια με το προσχημα οτι δηθεν εβρισε (εναν τον εκλεισε επειδη πηγε να του θυμησει την τοτε δραση του ως οικολογος).
Ο τυπος που τον καλεσαν σε εκπομπη και ο δημοσιογραφος του παρηγγειλε πιτσα (γνωστες οι φαρσες των τηλεθεατων του με τις πιτσες) και οταν μπηκε στην Βουλη το 2015 ξεκινησε με γκαφα μιλωντας στο κινητο του μπροστα στις καμερες την ωρα που οι δημοσιογραφοι σκοπευαν να του παρουν συνεντευξη.
Ο τυπος που τον παρουσιαζαν καποτε ως "προφητη" αλλα στο δημοψηφισμα του 2015 προβλεψε οτι θα βγει το ΝΑΙ και που εβγαινε στα μπαλκονια να μιλησει και ο κοσμος απο κατω φωναζε "πηδα, προεδρε". Που κατηγορουσε οποιον διαφωνουσε μαζι του ως "καθιζημα του πασοκ και της νδ" και που ισχυριζοταν οτι εκσναν αποπειρα δολοφονιας εναντιον του την δεκαετια του '90 πετωντας του νερατζια στο αυτοκινητο.
Ο τυπος που εβριζε την οικογενειοκρατια και εκανε τον γιο του βουλευτη, ο τυπος πουηταν κατα της κρατικης χρηματοδοτησης των κομματων και ομως τα τσεπωσε...
Μεγα λαμογιο της ελληνικης πολιτικης σκηνης που λογω συγκοιριων μπηκε στην βουλη και ευτυχως ο ελληνικος λαος παρολη την βλακεια που τον δερνει τον ανταμειψε με την εκλογικη θεση που του αρμοζει...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”