Spiegel: "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Spiegel: "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Απρ 2019, 15:25

α ερ αριστο να μην πουλουσατε την μακεδονια 12 χρονια κυρης θα ηταν ο αλεξης. τωρα θα παρει ποδι, ποδαρα και μετα δεν θα ξερουν οι ζαιοι που να κρυφτουν. καλα υπερβαλω....ενταξει, καρτερα και θα τα δουμε απο την Tv
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Απρ 2019, 15:27

Λαχουρένιος έγραψε:Το οτι μια μεμονωμενη χρονια τους ξεπερασαμε δεν λεει τιποτα. Ολες τις προηγουμενες χρονιες ημασταν πολυ χειροτερα πχ

2017

Ελλαδα 1,4%

Γερμανια 2,2%

https://www.thelocal.de/20180111/german ... -six-years

Ιταλια 1,6% (το λεει στο αρθρο που ανεβασες για το 2018)

Γαλλια 2,2%

http://en.rfi.fr/france/20180515-French ... 22-percent

Kαι μην παμε στην περιοδο 2009-2016 γιατι θα κλαψουν μανουλες...

δεν θελω να υποστηριζω τον αριστο αλλα πλακα μας κανεις τωρα.....
οχι πλακα, χαβαζε, παιζεις τομπολα....ακου εκει δεν λεει και κατι....ολα τα λεει οχι απλα κατι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:29

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το οτι μια μεμονωμενη χρονια τους ξεπερασαμε δεν λεει τιποτα. Ολες τις προηγουμενες χρονιες ημασταν πολυ χειροτερα πχ

Μην κλαψουριζεις, το 2019 οχι απλα θα τους ξεπερασουμε αλλα θα τους ριξουμε στ' αυτια.

Τσιμπα τις προβλεψεις της Κομισιον για το 2019.

Ελλαδα: 2,2%

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki ... tin-ellada

Γαλλια: 1,3%

https://www.euro2day.gr/news/world/arti ... s-gia.html

Γερμανία: 1,1%

https://www.liberal.gr/arthro/239501/oi ... ozoni.html

Ιταλία: 0,2%

https://www.liberal.gr/arthro/239501/oi ... ozoni.html

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 15:29

Αρίστος έγραψε:Μην κλαψουριζεις, το 2019 οχι απλα θα τους ξεπερασουμε αλλα θα τους ριξουμε στ' αυτια.

Τσιμπα τις προβλεψεις της Κομισιον για το 2019.

Δεν κλαψουριζω, μιλαω με στοιχεια. Βγηκαμε απο μια τεραστια κριση, πολυ πιο σοβαρη απο εκεινη των υπολοιπων ευρωπαιων.

Το οτι για μια χρονια -μπορει και δευτερη- ειχαμε υψηλοτερους ρυθμους αναπτυξης δεν λεει τιποτα. Ειναι λογικο μια οικονομια που κανει rebound απο την κριση να εχει υψηλοτερους ρυθμους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:30

Αρα ο αρθρογραφος εχει απολυτο δικιο.

Για ΔΕΥΤΕΡΗ χρονια η Ελλαδα ξεπερναει τη Γερμανια στην αναπτυξη.

Και ταυτοχρονα ξεπερναει τη Γαλλια και την Ιταλια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 15:33

Το 2018 την ξεπερασε, το 2019 θα δουμε, γιατι παντα η Ελλαδα εμφανιζει ρυθμο πολυ χαμηλοτερο απο τις προβλεψεις.

Αλλα αυτο δεν σημαινει κατι για τις προοπτικες της Ελλαδας. Ειναι αστειο παντως οτι η Γερμανια φοβαται μια χρεοκοπημενη χωρα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:33

Μιλαμε φυσικα για ελληνικο θαυμα γιατι η Ελλαδα εχει δυο μεγαλα ντεζαβανταζ.

α) Τα πολυ ψηλα πλεονασματα που πρεπει να τηρει. Αν δεν υπηρχαν αυτα τα πλεονασματα η αναπτυξη θα ηταν πολυ ψηλοτερη.

β) Το οτι ειναι η μονη χωρα στην Ευρωζωνη σε κατηγορια-σκουπιδι απο τους οικους αξιολογησης με αποτελεσμα επι χρονια να μην μπορει να επωφεληθει από το προγραμμα αγορας κρατικων ομολογων της ΚΤΕ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 15:38

Μονος του ο Τσιπρας επιβαλλει πολυ μεγαλυτερα πλεονασματα απο οσα του ζητανε, δεν του φταιει κανεις.

Επισης αν δεν ειχε κανει τις ταρζανιες το '15 τα ομολογα θα ειχαν αποκλιμακωθει πολυ νωριτερα, τουλαχιστον ενα χρονο πριν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2019, 15:39

Λαχουρένιος έγραψε:Το 2018 την ξεπερασε, το 2019 θα δουμε, γιατι παντα η Ελλαδα εμφανιζει ρυθμο πολυ χαμηλοτερο απο τις προβλεψεις.

Αλλα αυτο δεν σημαινει κατι για τις προοπτικες της Ελλαδας. Ειναι αστειο παντως οτι η Γερμανια φοβαται μια χρεοκοπημενη χωρα :laugh1:

Η Γερμανια φοβαται μια οικονομικη κριση γιατι:

α) Φετος η οικονομια της θα γνωρισει επιβραδυνση με 1% η και λιγοτερο σε αναπτυξη.

β) Το τραπεζικο της συστημα ειναι στα κοκκινα. Οι μετοχες της Ντοιτσεμπανκ εχουν χασει 90% της αξιας τους απο το 2008 και της Κομερτζμπανκ το 96%.

γ) Οι μετοχες της Bayer εχασαν 46% φετος.

δ) Οι εξαγωγες εχουν μεγαλη πτωση.

ε) Αν ο Τραμπ βαλει δασμους στα γερμανικα αυτοκινητα τοτε θα ειναι το κερασακι στην τουρτα.

Αυτα γραφω στο επομενο μου αρθρο στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Ολη η Ευρωζωνη και η Γερμανια πανε σε μεγαλη οικονομικη επιβραδυνση με τομεις και χωρες της Ευρωζωνης στα κοκκινα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 15:40

Αλλο να φοβαται η Γερμανια μια δικη της κριση και αλλο να φοβαται την Ελλαδιτσα. Σοβαρεψου.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”