.gif)

.gif)

Αρίστος έγραψε:Adminović έγραψε:Και τί σχέση έχει η πρώτη κατοικία με την οδηγία για το Copyright;
Και πώς τυχαίνει να κρατάτε ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ στάση με ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ;;
Εγω μπορω να σου πω μονο για τον Συριζα.
Δεν το ψηφισε και θα το καταψηφιζε αν δεν ηθελε να μπει στην μπουκα των Ευρωπαιων τη στιγμη που θελει την εκταμιευση του ενος ΔΙΣ και την συμφωνια για προστασια πρωτης κατοικιας και τις 120 δοσεις.
.
.gif)

Αρίστος έγραψε:Προφανως αποφασιστηκε τελευταια στιγμη εξαιτιας οτι η διαπραγματευση συνεχιζεται και ειναι η κρισιμοτερη της χρονιας.
Ξαναλεω παντως οτι τουλαχιστον δεν την ψηφισαμε τη διαταξη για τα δικαιωματα.
Ουτε με τον Μαδουρο ψηφισαμε, ουτε κατα της Κινας ειχαμε ψηφισει.
Γενικοτερα δεν ειμαστε τα καλα παιδια του Ευρωκοινοβουλιου αλλα τωρα πεσαμε στην περιπτωση.
.

Adminović έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μόνο ο Βαρουφάκης είχε τα @@ να πάει κόντρα και -διόλου τυχαίο- ότι η μία εκ των δύο ΕΛ ευρωβουλευτών που καταψήφισαν είναι στο κόμμα του.
Αυτοί και θα έχουν την ψήφο μου, τουλάχιστον στις ευρωεκλογές.

Αρίστος έγραψε:Adminović έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μόνο ο Βαρουφάκης είχε τα @@ να πάει κόντρα και -διόλου τυχαίο- ότι η μία εκ των δύο ΕΛ ευρωβουλευτών που καταψήφισαν είναι στο κόμμα του.
Αυτοί και θα έχουν την ψήφο μου, τουλάχιστον στις ευρωεκλογές.
Ο Βαρουφακης (που τον συμπαθω παρα τις διαφορες σε μερικα) δεν εχει να προστατευσει τους Ελληνες μικρομεσαιους επιχειρηματιες με τις 120 δοσεις ουτε αυτους που κινδυνευουν να χασουν τα σπιτια τους αν δεν εχουμε την προστασια της πρωτης κατοικιας.
.