Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Φεβ 2019, 13:05

NikosVy έγραψε:
Όσοι επλώνουν τα υπνοδωμάτιά του και επειδή κάνει μπαμ ότι στη βιβλιοθήκη τους δεν υπάρχει κανένα βιβλίο βάζον τον Αλχημιστή.

Δυνατό μυθιστόρημα. Το έχω εις διπλούν.

NikosVy έγραψε:Είμαι κάποιος στον οποίο:

- Δεν στέλνουν προσκλήσεις για συνάξεις τύπου Παταριού

Και σε μένα δεν έστειλαν ποτέ αλλά δεν το έχω πάρει τόσο κατάκαρδα. Ξεπέρασε το.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2019, 13:09

Ο Νικος ειναι old school κεντρωος/φιλελευθερος. Τον συμπαθω ειναι σπανιο ειδος στην Ελλαδα.

Το κακο ειναι οτι εχει καποιες εμμονες και χανει το δικιο του.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Φεβ 2019, 13:18

NikosVy έγραψε:
'71 έγραψε:Καλά ο πολάκης μπορεί να είναι χειρούργος

Να πας εκεί, όταν χρειαστείς.
'71 έγραψε:εσύ δε μας είπες τι είσαι

Είμαι κάποιος στον οποίο:

- Δεν στέλνουν ποστ για αεροψεκασμούς

- Δεν τόλμησαν να ρίξουν στην πόρτα μου φυλλάδια και προκηρύξεις ούτε των ΣΥΡΙΖΑίων ούτε των Ανεξάρτητων Ελλήνων

- Ένας γνωστός μου που δραπέτευσε από τη Σχολή Ευελπίδων και έγινε υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έστειλε πρόσκληση για τελετή εγκαινίων του εκλογικού του Κέντρου

- Κάποιος πρώην οπαδός των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είχε παρατηρήσει εξωγήινο διαστημόπλοιο μπροστά στο Δία το οποίο αποσιωπούσε η ΝΑΣΑ αποχώρησε από το κόμμα των Αεροψεκασμένων όταν δεν συμμερίστηκαν τις ανησυχιες του για το μέλλον της ανθρωπότήτας και προσχώρησε στη Χρυσή αυγή την οποία υποστηρίζει ολόθερμα από την Κρήτη όπου ζει όταν τον πέταξε η γυναίκα του από το σπίτι και αρνείται να απαντήσει στα email του που τον πιέζω να μου συνεχίσει πως πάει η ιστορία με το διαστημόπλοιο...
'71 έγραψε:που φαίνεται να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα.Από τις δημοσιεύσεις σου φαίνεται να είσαι η απόλυτη θλιβερή φιγούρα.

Μου φαίνεται πως την ίδια άποψη έχει και αυτός που έχει καταφύγει στην Κρήτη. Εσύ που τα καταλαβαίνεις αυτά, πως νομίζεις ότι θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να τον προσεγγίσω ώστε να μάθω για τη συνέχεια του διαστημόπλοιου;

Μπόλικο χασομέρι σχετικά με το τι δεν είσαι και τίποτα σχετικά με το τι είσαι.Ηταν αρκετό όμως και επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις μου,μπόλικο καθόλου με λίγο τίποτα είσαι.Καλό θα ήταν να μην κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις για τους οποίους δε γνωρίζεις το παραμικρό ούτε για αυτούς προσωπικά ούτε τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης που δίνουν.Και επειδή ακούγεσαι μεσήλικας,σοβαρέψου.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 13:28

Λαχουρένιος έγραψε:Το κακο ειναι οτι εχει καποιες εμμονες και χανει το δικιο του.

Υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να πιστεύει ότι ψάχνω να βρω το δίκιο μου σε Φόρουμς.

Επισκέπτομαι όπως θα επισκεπτόμουν ένα ζωολογικό κήπο και κουνάω μπανάνες να δω τι θα κάνουν κάποιοι. Δεν εξαντλείται η ζωή μου εδώ μέσα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 13:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:
NikosVy έγραψε:Όσοι επιπλώνουν τα υπνοδωμάτιά του και επειδή κάνει μπαμ ότι στη βιβλιοθήκη τους δεν υπάρχει κανένα βιβλίο, βάζουν τον Αλχημιστή.

Δυνατό μυθιστόρημα. Το έχω εις διπλούν.

Το προσφέρουν μαζί με το σετ της κρεβατοκάμαρας, σαν στολίδι στο κομοδίνο.
Ραν ταν πλαν έγραψε:
NikosVy έγραψε:Είμαι κάποιος στον οποίο:

Και σε μένα δεν έστειλαν ποτέ αλλά δεν το έχω πάρει τόσο κατάκαρδα. Ξεπέρασε το.

Οι εκφράσεις "κατάκαρδα" και "ξεπέρασέ το" είναι δικές σου. Έχεις κάποια ένδειξη για να υποστηρίξεις το ότι η ζωή μου εξαντλείται εδώ μέσα;

Ή χρησιμοποιείς την περιγραφή "είμαι κάποιος στον οποίο δεν στέλνουν προσκλήσεις για συνάξεις τύπου Παταριού", που έβαλα να να απαντήσω σε κάποιον στο ερώτημα "εσύ ποιος είσαι;" επειδή δημιουργεί εντυπώσεις;

Δεν με πειράζει αν θέλεις να γράφω πιο αραιά ακόμα, π.χ. μια κάθε εξάμηνο, να μην ταράξω την ησυχία του ιστοχώρου, που ούτε καν έχει ανακαλύψει τον Πωλάκη που τον συζητάνε ακόμα και στην Ιαπωνία.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Φεβ 2019, 13:39

Δυστυχίας είσαι νίκο.Δυστυχίας δίχως πιθανότητα επαναφοράς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Φεβ 2019, 13:50

NikosVy έγραψε:Δεν με πειράζει αν θέλεις να γράφω πιο αραιά ακόμα, π.χ. μια κάθε εξάμηνο, να μην ταράξω την ησυχία του ιστοχώρου, που ούτε καν έχει ανακαλύψει τον Πωλάκη που τον συζητάνε ακόμα και στην Ιαπωνία.

Αντίθετα, εγώ θέλω να γράφεις όσο συχνότερα μπορείς. Μη με παρερμηνεύεις.

Όσο για το ''πατάρι'' πραγματικά δεν με κάλεσαν ποτέ, έστω κι αν είχα σημαντική κριτική αρθρογραφική συμβολή στο ''παταριώτικο'' γίγνεσθαι της εποχής. Αλλά δεν τους κάκισα ποτέ, έδειξα κατανόηση και ξεπέρασα αβλαβώς για τον ψυχισμό μου την αδιαφορία τους προς το πρόσωπο μου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 13:53

Ναι, είναι γραφικοί, είναι ευχάριστο θέαμα, αρκεί να μην κάτσει κανείς και σκεφτεί σοβαρά πόσοι βουλευτές και Δήμαρχοι έχουν εκλεγεί με τέτοια κριτήρια, πόσες κυβερνητικές πλειοψηφίες έχουν στηριχτεί και τώρα τι επιβλαβείς εθνικά διμερείς Συμφωνίες υπογράφτηκαν ή έχουν σειρά για να υπογραφούν.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Φεβ 2019, 14:00

Eίπαμε , ο Πολλάκης μπορεί να είναι ό,τι είναι αλλά αποτελεί το αντίπαλον καφροδέος κι επίσης ο μόνος που "ταπώνει" επαρκώς τον τσιρίδα τον Άδωνι , λίγο είναι; :D
1 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Φεβ 2019, 14:34

Όσα νήματα και αν κλειδωθούν επειδή αποκαλύπτεται το αμαρτωλό παρελθόν κάποιων που εμφανίζονται ως "φιλόσοφοι" που προσγειώθηκαν στη Γη προερχόμενοι από έναν άλλο πλανήτη και γράφουν σε νήματα σχεδόν μόνοι τους χωρίς αντίπαλο αφού γράφουν και γράφουν δοξάζοντας τον Τσίπρα....

... ο Πολλάκης είναι γι' αυτούς μια έκφραση της αυτοπεποίθησής τους, του δικαιώματός τους για να υπάρχουν και να μιλάνε έξω από το σπίτι τους, χωρίς να τρώνε καρπαζιές για τις ανοησίες τους, όπως συνέβαινε παλιά που δοκίμαζαν να πουν παρόμοια πράγματα στο καφενείο τους.

Γι' αυτούς, ο Πολλάκης είναι ότι ήταν ο Μπετόβεν για τους Γερμανούς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”