Είμαστε η ΔΕΞΙΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είμαστε η ΔΕΞΙΑ

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 11 Φεβ 2019, 18:14

'71 έγραψε:
Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:βλεπεις την γυαλαδα στο ματι και αντιλαμβανεσε τις ελλειψεις που εχει μια τετοια γυναικα :fico:

η συγκεκριμενη εχει ελλειψη πραγματικου ανδρα στην ζωη της και της βγαινει η αγριαδα και η ελλειψη στοργης-υποταγης στο αρσενικο στο περιβαλλον της

ας βρεθει επιτελους καποιος να της γεμισει τα κενα της

Εθνι αυτά τα μυσογυνικά που γράφεις κατά καιρούς τα ασπάζεσαι και στην πραγματική ζωή;Επίσης θα με ενδιέφερε ειλικρινά και η πραγματική σου σχέση με τη γυναίκα στην καθημερινότητα.Αν γουστάρεις γράψε δυο κουβέντες.

δεν ειμαι μισογυνης

σημερα ο καπιταλισμος δεν εχει αναγκη πλεον στο ιδιο βαθμο την ανδρικη εργασια

το λαθος των αριστερων ειναι οτι εχετε υιοθετησει τον πολιτισμικο μαρξισμο πραγμα που ενστερνιζονται και οι καπιταλιστες οι οποιοι εξυπρετουνται απο το χαμηλο επιπεδο γεννησεων πραγμα που αναπαραγει το νεοφιλελε συστημα των χαμηλων δαπανων της εκμεταλλευτικης δουλικης εργασιας των μεταναστων που ερχονται και ζουνε μια εκμεταλλευτικη κολαση κρατωντας παραλληλα χαμηλα τα μεροκαματα

λυπαμαι αλλα η σημερινη αριστερα αναπαραγει την ακροδεξια και ολοι μαζι το συστημα

κατι ηξεραν οι σταλινικοι που περνουσαν πρωτα μαχαιρι τους τροτσκιστες
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Φεβ 2019, 19:42

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:κατι ηξεραν οι σταλινικοι που περνουσαν πρωτα μαχαιρι τους τροτσκιστες

Και δώσαμε στη γυναίκα την κοινωνική θέση που της αξίζει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 11 Φεβ 2019, 20:29

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
'71 έγραψε:Εθνι αυτά τα μυσογυνικά που γράφεις κατά καιρούς τα ασπάζεσαι και στην πραγματική ζωή;Επίσης θα με ενδιέφερε ειλικρινά και η πραγματική σου σχέση με τη γυναίκα στην καθημερινότητα.Αν γουστάρεις γράψε δυο κουβέντες.

δεν ειμαι μισογυνης

το λαθος των αριστερων ειναι οτι εχετε υιοθετησει τον πολιτισμικο μαρξισμο πραγμα που ενστερνιζονται και οι καπιταλιστες οι οποιοι εξυπρετουνται απο το χαμηλο επιπεδο γεννησεων πραγμα που αναπαραγει το νεοφιλελε συστημα των χαμηλων δαπανων της εκμεταλλευτικης δουλικης εργασιας των μεταναστων που ερχονται και ζουνε μια εκμεταλλευτικη κολαση κρατωντας παραλληλα χαμηλα τα μεροκαματα

λυπαμαι αλλα η σημερινη αριστερα αναπαραγει την ακροδεξια και ολοι μαζι το συστημα

Ωραία όλα αυτά λίγο πολύ τα περίμενα και τα εξηγείς στις δημοσιεύσεις σου τις οποίες κοιτάζω κάποιες φορές.Δε μου απάντησες για τη σχέση σου με τη γυναίκα στην καθημερινότητα,για παράδειγμα έχεις διαλέξει την αρχαιοελληνική μη θηλυπρεπή ομοφυλοφιλία ή την καλογερική αγαμία;Με τις γυναίκες ρε παιδί μου έχεις επαφές πλην επαγγελματικών,κοινωνικών,οικογενειακών ή τις έχεις βγάλει οριστικά από τη ζωή σου ως επιθυμία;Μαλακίζεσαι απλά;Αν θες απαντάς και πάλι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 11 Φεβ 2019, 20:34

'71 έγραψε:
δεν ειμαι μισογυνης

Ωραία όλα αυτά λίγο πολύ τα περίμενα και τα εξηγείς στις δημοσιεύσεις σου τις οποίες κοιτάζω κάποιες φορές.Δε μου απάντησες για τη σχέση σου με τη γυναίκα στην καθημερινότητα,για παράδειγμα έχεις διαλέξει την αρχαιοελληνική μη θηλυπρεπή ομοφυλοφιλία ή την καλογερική αγαμία;Με τις γυναίκες ρε παιδί μου έχεις επαφές πλην επαγγελματικών,κοινωνικών,οικογενειακών ή τις έχεις βγάλει οριστικά από τη ζωή σου ως επιθυμία;Μαλακίζεσαι απλά;Αν θες απαντάς και πάλι.

τις ικανοποιω επαρκως

αλλα απο την redpill σκοπια δλδ ψεκαστε και φυγετε :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2019, 21:40

Ο Εθνι ειναι μεγας δασκαλος :yesyes:

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:βλεπεις την γυαλαδα στο ματι και αντιλαμβανεσε τις ελλειψεις που εχει μια τετοια γυναικα :fico:

η συγκεκριμενη εχει ελλειψη πραγματικου ανδρα στην ζωη της και της βγαινει η αγριαδα και η ελλειψη στοργης-υποταγης στο αρσενικο στο περιβαλλον της

ας βρεθει επιτελους καποιος να της γεμισει τα κενα της

Eχω φετιχ με την Μισελ :D :ashamed:
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 11 Φεβ 2019, 22:06

'71 έγραψε:Ωραία όλα αυτά λίγο πολύ τα περίμενα και τα εξηγείς στις δημοσιεύσεις σου τις οποίες κοιτάζω κάποιες φορές.Δε μου απάντησες για τη σχέση σου με τη γυναίκα στην καθημερινότητα,για παράδειγμα έχεις διαλέξει την αρχαιοελληνική μη θηλυπρεπή ομοφυλοφιλία ή την καλογερική αγαμία;Με τις γυναίκες ρε παιδί μου έχεις επαφές πλην επαγγελματικών,κοινωνικών,οικογενειακών ή τις έχεις βγάλει οριστικά από τη ζωή σου ως επιθυμία;Μαλακίζεσαι απλά;Αν θες απαντάς και πάλι.

τις ικανοποιω επαρκως

Διατηρώ τις αμφιβολίες μου,δίχως να ισχυρίζομαι ότι είσαι ψεύτης.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 11 Φεβ 2019, 22:27

'71 έγραψε:Ωραία όλα αυτά λίγο πολύ τα περίμενα και τα εξηγείς στις δημοσιεύσεις σου τις οποίες κοιτάζω κάποιες φορές.Δε μου απάντησες για τη σχέση σου με τη γυναίκα στην καθημερινότητα,για παράδειγμα έχεις διαλέξει την αρχαιοελληνική μη θηλυπρεπή ομοφυλοφιλία ή την καλογερική αγαμία;Με τις γυναίκες ρε παιδί μου έχεις επαφές πλην επαγγελματικών,κοινωνικών,οικογενειακών ή τις έχεις βγάλει οριστικά από τη ζωή σου ως επιθυμία;Μαλακίζεσαι απλά;Αν θες απαντάς και πάλι.

τις ικανοποιω επαρκως

Αγαπητέ εθνικοκοινωνιστή,μη μου στέλνεις ΠΜ γιατί δε μπορώ να σου απαντήσω δεν έχω εξουσιοδότηση.Βασικά στέλνε μου,αλλά να ξέρεις ότι δε μπορώ να απαντήσω.Αντεύχομαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Φεβ 2019, 10:24

:thuuumbsup:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Μαρ 2019, 13:40

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 14 Μαρ 2019, 17:09

Το μητσοτακέικο έδωσε εντολή στο μπόντυμπίλντερ να σπιλώσει το πρών στέλεχός του,μάλιστα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”