Σαρβάιβορ.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Σαρβάιβορ.

Δημοσίευσηαπό '71 » 04 Φεβ 2019, 17:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ένα Χάρο να είχαμε φέτος θα κάναμε τη διαφορά γιατί το παλικάρι εκτός από σκυλί μαύρο, εντάξει ήταν ψιλοκατίνα αλλά το παραβλέπουμε, ήταν και πρώην κνίτης.
Με όλους αυτούς τους δεξιούς φλώρους που μαζέψαμε στην ομάδα δύσκολα θα δούμε άσπρη μέρα. Ήδη χάσαμε δυο ασυλίες και το σπίτι και τη βγάζουμε στα βοτσαλάκια. Αν πάμε έτσι στο τέλος του μήνα θα έχει μείνει στο παιχνίδι μόνο η ξανθιά γκαβή με τη μυταρόλα να μας λέει για το σπυρί που έβγαλε στο αριστερό κωλομέρι.

Btw Πολύ κλάμα πέφτει ρε παιδιά αυτή τη στιγμή στο πάουερ οφ λοβ από τη Ζένια τη μελαχρινή με τα κολλαγονούχα τσιμπουκόχειλα.

:D :D :D :D :D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 04 Φεβ 2019, 17:43

Επίσης οι φετινές Ελληνίδες παίκτριες είναι πιο "σεμνά" ντυμένες. Αυτό μπορεί να είναι ok για το κοινό της Τουρκίας αλλά ο Έλληνας τηλεθεατής :miamm: δεν έχει συνηθίσει τέτοια.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Φεβ 2019, 21:18

'71 έγραψε:Έχω να δω τηλεόραση από τότε που ήμουν στην Γ' Γυμνασίου.Η αίσθηση που έχω είναι ότι ελάχιστος κόσμος παρακολουθεί τηλεόραση,ίσως να κρίνω λαθεμένα από τον εαυτό μου όμως.

Είχα κι εγώ να δω τηλόραση πάνω από 13 χρόνια, από τη στιγμή ομως που ανακάλυψα το νετφλιξ -εδώ και 2 μήνες δλδ- έχει αλλάξει ο κόσμος μου. :oleole: :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Φεβ 2019, 21:23

Και φυσικά απο τιβι παρακολουθώ το φετινό σαρβαιβορ. Έχει άλλη χάρη που παίζουν έλληνες με τούρκους.
Για μπάτσες οι δικοί μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Φεβ 2019, 21:50

Μια ηταν η γυναικα που μετρησε στο Σορβαιβορ

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

:enamorado: :enamorado: :enamorado:
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 04 Φεβ 2019, 22:15

Пэпи έγραψε:
'71 έγραψε:Έχω να δω τηλεόραση από τότε που ήμουν στην Γ' Γυμνασίου.Η αίσθηση που έχω είναι ότι ελάχιστος κόσμος παρακολουθεί τηλεόραση,ίσως να κρίνω λαθεμένα από τον εαυτό μου όμως.

Είχα κι εγώ να δω τηλόραση πάνω από 13 χρόνια, από τη στιγμή ομως που ανακάλυψα το νετφλιξ -εδώ και 2 μήνες δλδ- έχει αλλάξει ο κόσμος μου. :oleole: :D

Ανάμεικτα έχω ακούσει για το νετφλιξ,στην τελική αν υπάρχει κάτι καλό υπάρχει και το διαδίκτυο.Μόνο για πολύ καλό καστ θα πλήρωνα να δω σινεμά,κοινώς αν έβγαζε παραγωγή ηθοποιος που γουστάρω απίστευτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Φεβ 2019, 22:35

Για τα Γκουλάγκ είστε.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Φεβ 2019, 22:48

Φαινοτυπικα δεν ξεχωριζεις Τουρκους με Γιουναν

Τωρα παιζουν δυο, και ο ΕΛ ειναι πιο σκουρος απο τον τουρκο :laugh1:

Ειλικρινα αν δεν ειχαν τα μπλε και κοκκινα περιβραχιονια δε θα ξερεις ποιος παιζει που
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Φεβ 2019, 07:47

Λαχουρένιος έγραψε:Μια ηταν η γυναικα που μετρησε στο Σορβαιβορ

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

:enamorado: :enamorado: :enamorado:

5/10 μόνο και μόνο γιατί είναι χαμογελαστή..
:D
ρε σεις..
κοιτάξτε τώρα τι σημαίνει ελ τηλεόραση...
κοιτάξτε τι σειρές βάζουν τα ιδιωτικά κανάλια πχ σταρ και σκαι και κοιτάξτε τι σειρές βάζει η ΕΡτ...
η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Φεβ 2019, 14:37

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε η τουρκιά μετά το χτεσινό μας θρίαμβο και την κατάκτηση του τροπαίου, που ήταν ένα ψαροντούφεκο, και που θα βοηθήσει τα μέγιστα την γκρηκ ομάδα στο να τρώει τσιπούρες και σαργούς κάθε μέρα.
Παραλίγο να πλακωθούν άσχημα στο τέλος του αγώνα ο στούμπος ο Κοξαλ με το μποντιμπιλντερά το Χακάν και αν δεν έμπαινε στη μέση η Ετζέμ θα χυνόταν αίμα, αφού ο Χακάν θεώρησε τον κοντό υπεύθυνο της τραγικής ήττας.
Μοναδική άσχημη στιγμή της ομαδάρας μας η καρμίρα η Ιουλιέτα που άρχισε την κλάψα γιατί πήρε εφτά αρνητικές η γκαντέμω.

Κατά τα άλλα ψαρώσαμε άσκημα τους Τούρκους ειδικά μετά το δολοφονικό βλέμμα που τους έριξε μετά τη νίκη μας η πέρσοναλ τρέινερ Νάντια Μαυρουδέα που τους γύρισε συν τοις άλλοις και περιφρονητικά την πλάτη. Σε αυτό το σημείο κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι έκανε μόστρα τον κώλο της στον Ατακάν Ισικτουτάν, που είναι το ομορφόπαιδο της τουρκικής ομάδας, αλλά αυτό δεν στέκει γιατί το ήθος της ελληνικής ομάδας είναι αδιαμφισβήτητο.
Τώρα μένει να δούμε το πώς αυτή η νίκη θα γίνει όπλο στα χέρια της πρωθυπουργάρας μας που σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ερντογάν και ζητάει, όπως άκουσα, δυο τρία νησιά μας για να σταματήσει να μας ρίχνει φάπες για τους επόμενους τρεις μήνες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”