Αγαπημένα μας τραγούδια
-
- Rookie poster
Re: Αγαπημένα μας τραγούδια
0 .
Ευλογημένοι οσοι επέλεξαν την Αντάρσια γιατι αυτοί θα κληρονομήσουν την βασιλεία της Γης
-
- Adonis Fan Club
Εσύ πως κι επέστρεψες στο "άντρο του φασισμού" ρε "σκληρέ αναρχικέ" φαν της ΧΑ και της Ζωής;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
- Rookie poster
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εσύ πως κι επέστρεψες στο "άντρο του φασισμού" ρε "σκληρέ αναρχικέ" φαν της ΧΑ και της Ζωής;
δεν ειμαι φαν της ζωης ουτε της ΧΑ (ελεος...) και μου αρέσει να κερδίζω τους φασίστες στην έδρα τους.
0 .
Ευλογημένοι οσοι επέλεξαν την Αντάρσια γιατι αυτοί θα κληρονομήσουν την βασιλεία της Γης
-
- Adonis Fan Club
Asturias έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εσύ πως κι επέστρεψες στο "άντρο του φασισμού" ρε "σκληρέ αναρχικέ" φαν της ΧΑ και της Ζωής;
δεν ειμαι φαν της ζωης ουτε της ΧΑ (ελεος...) και μου αρέσει να κερδίζω τους φασίστες στην έδρα τους.
Το προφίλ σου στο disqus άλλα μας λέει ανυριζαίε
0 .
-
- Rookie poster
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Asturias έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εσύ πως κι επέστρεψες στο "άντρο του φασισμού" ρε "σκληρέ αναρχικέ" φαν της ΧΑ και της Ζωής;
Το προφίλ σου στο disqus άλλα μας λέει ανυριζαίε
κοιτα να δεις τι γινεται: εχει δυο επιλογες ενας της οποιοασδηποτε ιδεολογιας: ή θα βρίζει ολους τους μη-δικους-του ή θα λεει τα καλα, αν κανουν κατι καλο, οι άλλοι. Στην β περιπτωση, κινδυνευει ο καθε γκιοζης να τον λεεί οπαδό των άλλων.
Δλδ αν εγω πω πως ο χιτλερ καλα εκανε σε μια περιπτωση (οταν αυτοκτονησε) ενας με την λογικη του οχλου- οπως την δικη σου- θα με πει χιτλερικο.
0 .
-
- Adonis Fan Club
Asturias έγραψε:κοιτα να δεις τι γινεται: εχει δυο επιλογες ενας της οποιοασδηποτε ιδεολογιας: ή θα βρίζει ολους τους μη-δικους-του ή θα λεει τα καλα, αν κανουν κατι καλο, οι άλλοι. Στην β περιπτωση, κινδυνευει ο καθε γκιοζης να τον λεεί οπαδό των άλλων.
Δλδ αν εγω πω πως ο χιτλερ καλα εκανε σε μια περιπτωση (οταν αυτοκτονησε) ενας με την λογικη του οχλου- οπως την δικη σου- θα με πει χιτλερικο.
Αυτά έγραφες στο disqus; Ότι έκανε καλά ο Χίτλερ που αυτοκτόνησε; Θες να στα φέρω να τα δούμε; Αν θέλεις να το κάνω, αλλά κάτι μου λέει πως θα στενοχωρηθείς πολύ και δε θέλω να σε ταράζω βραδιάτικα.
0 .
-
- Rookie poster
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Asturias έγραψε:κοιτα να δεις τι γινεται: εχει δυο επιλογες ενας της οποιοασδηποτε ιδεολογιας: ή θα βρίζει ολους τους μη-δικους-του ή θα λεει τα καλα, αν κανουν κατι καλο, οι άλλοι. Στην β περιπτωση, κινδυνευει ο καθε γκιοζης να τον λεεί οπαδό των άλλων.
Αυτά έγραφες στο disqus; Ότι έκανε καλά ο Χίτλερ που αυτοκτόνησε; Θες να στα φέρω να τα δούμε; Αν θέλεις να το κάνω, αλλά κάτι μου λέει πως θα στενοχωρηθείς πολύ και δε θέλω να σε ταράζω βραδιάτικα.
καν το και θα το αντέξω.
0 .
-
- Adonis Fan Club
Ένα μόνο δείγμα για να μη σε εξευτελίσω τελείως.
μιστερ μαξ 14 hours ago
ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.
Μεχρι πριν ενα μηνα υποστήριζα ΧΑ, αλλά βλέπω οτι αφρίζουν οποτε κανει κατι καλο ο Τσιπρας.
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΗΓΟ!!!
0 .
-
- Rookie poster
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Ένα μόνο δείγμα για να μη σε εξευτελίσω τελείως.μιστερ μαξ 14 hours ago
ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.
Μεχρι πριν ενα μηνα υποστήριζα ΧΑ, αλλά βλέπω οτι αφρίζουν οποτε κανει κατι καλο ο Τσιπρας.
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΗΓΟ!!!
Αυτά τα ελεγα στο ντιφενσνετ για να τους εκπαιδεύσω να μην ακολουθάνε οποιον πετάει πατριωτικες κωρώνες. Εσυ περνεις στα σοβαρα τι λεγεται στο ντιφενς. Μαϊστα…..
0 .
-
- Adonis Fan Club
Asturias έγραψε:Αυτά τα ελεγα στο ντιφενσνετ για να τους εκπαιδεύσω να μην ακολουθάνε οποιον πετάει πατριωτικες κωρώνες. Εσυ περνεις στα σοβαρα τι λεγεται στο ντιφενς. Μαϊστα…..
defencenet το newsbomb;
ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΜΕ
0 .