fasistario έγραψε:Ρε Χελώνε, πάνω κάτω είμαστε στην ίδια γενιά. Λίγο όβερ θέρτιζ.
Και έχω κουραστεί να βλέπω γκόμενες που πέρασαν μια δεκαετία οργιάζοντας, ξεπερνώντας κάθε όριο, ξαφνικά να νιώθουν το βιολογικό τους ρολόι να χτυπάει και να μετατρέπονται εν μία νυκτί σε αθώες και άσπιλες κορασίδες που απλά αναζητούν ένα πριγκιπόπουλο να τις παντρευτεί και να κάνουν οικογένεια.
Με όλα φυσικά τα απαραίτητα κρεντένσιαλς. Δουλειά, αμάξι, μόρφωση κλπ κλπ κλπ.
Και επειδή τουλάχιστον στην δική μου παρέα έχουμε ξεμείνει λίγοι οι ανύπαντροι και αδέσμευτοι, έχουμε μετατραπεί σε κελεπούρια προς τύλιγμα.
Όχι κοπελιά. Όταν μέχρι πριν από 2-3 χρόνια έκανες παρτούζες με αγνώστους,μην περιμένεις σήμερα, επειδή εσύ πλασσάρεις μια άλλη εικόνα να φάω το παραμυθάκι. Για παρτούζες ήσουν, για παρτούζες πλασσαριζόσουν, ε, για παρτούζωμα θεωρώ κι εγώ ότι αξίζεις.
Συμφωνώ 100% με όσα λες.
Το φαινόμενο, δυστυχώς είναι γενικότερο, και δεν αφορά μόνο τα αισθηματικά. Ζούμε στην χώρα της υποκρισίας, και στην χώρα που οι πόρνες ανακυρήσσουν εαυτούς παρθένες. Τις προάλλες έβλεπα το προφίλ μιας γκόμενας που ήξερα, φούλ βύσμα (είχε πάρει θέση στο πανεπιστήμιο χωρίς καλά καλά να έχει ορκιστεί στο βασικό της τίτλο σπουδών, οχι να έχει PhD κλπ), και ήταν υπέρ του Τζήμερου, και φωνάζει για αξιοκρατία.
Εδώ έφτασαν οι πασόκοι να μιλάνε κατά των κομματικών διορισμών και της αναξιοκρατίας. Τί να λέμε τώρα.