Οι Αυθαίρετοι

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Οι Αυθαίρετοι

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Αύγ 2023, 20:16

« Το 1979 είδα αυτό τον υπέροχο χώρο και με μαγνήτισε. Τα χέρια μου ήταν βαμβάκι, ήρθα και πήρα αυτή τη γη. Την έσκαβα με τα χέρια μου, γιατί δεν ήταν νόμιμο, ήταν παράνομος ο χώρος, αλλά το όνειρό μου ήταν να φτιάξω ένα σπίτι, γιατί μεγάλωσα με πέντε αδέρφια σε ένα δωμάτιο», σημείωσε.

https://www.cnn.gr/ellada/story/379038/ ... pou-na-pao
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Οι Αυθαίρετοι

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Αύγ 2023, 12:37

Απο το μακρινό 2017:
1.000.000 αυθαίρετα δηλώθηκαν-2 δισεκατομμύρια τα έσοδα

viewtopic.php?f=71&t=5661&p=93260&hilit=αυθαίρετα+αττική#p93260
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Αύγ 2023, 18:16

Αυτό το σπίτι που το έχτιζα εγώ με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου με τα χέρια, ποιος θα το ξαναχτίσει;

https://www.olympia.gr/1557687/viral/pa ... -zelenski/

Ελπίζω -αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος- να το λέει εν τη ρύμη του λόγου και να μην το εννοεί κυριολεκτικά, γιατί προφανέστατα κάτι τέτοιο είναι παράνομο.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Νοέμ 2023, 18:27

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» στο Mega, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε αναφέρει: «Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω. Το συμπλεγματικό στην όλη ιστορία είναι ότι εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης.

Γιατί αγόρασα μία έκταση, την έβαλα στο υποθηκοφυλακείο, πληρώνω ΕΝΦΙΑ, πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, την έχω τακτοποιήσει με τον νόμο 4014, μετά βγήκαν και είπαν ότι είναι δασικά και δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο, το οποίο αρχίζει και τοκίζεται από τότε, εδώ και 15 χρόνια. Η εφορία σου λέει εγώ θέλω τα λεφτά μου, βρες τα με το κράτος, με τις υπηρεσίες οι οποίες δεν συνεννοούνται. Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη.

Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου τον χρόνο μου και τον κόπο μου που έχω δώσει εδώ μέσα. Με κοροϊδέψανε, τρέχω συνέχεια στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Κάνεις ένα όνειρο και γίνεται εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο».

https://www.reader.gr/lifestyle/otan-o- ... ai-ginetai

Θα βγούν και απο πάνω όμως :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Νοέμ 2023, 00:19

Προέλλην έγραψε:Απο το μακρινό 2017:
1.000.000 αυθαίρετα δηλώθηκαν-2 δισεκατομμύρια τα έσοδα

viewtopic.php?f=71&t=5661&p=93260&hilit=αυθαίρετα+αττική#p93260

Ποτέ δεν κατάλαβα πώς μπορεί να νομιμοποιηθεί μια παρανομία. Για τα έσοδα;
Τότε ας νομιμοποιηθεί και όλος ο ποινικός κώδικας έναντι αμοιβής.
Η παρανομία δεν είναι παρανομία;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Νοέμ 2023, 00:28

Προέλλην έγραψε:
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» στο Mega, ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε αναφέρει: «Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω. Το συμπλεγματικό στην όλη ιστορία είναι ότι εγώ έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης.

Γιατί αγόρασα μία έκταση, την έβαλα στο υποθηκοφυλακείο, πληρώνω ΕΝΦΙΑ, πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, την έχω τακτοποιήσει με τον νόμο 4014, μετά βγήκαν και είπαν ότι είναι δασικά και δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι και έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο, το οποίο αρχίζει και τοκίζεται από τότε, εδώ και 15 χρόνια. Η εφορία σου λέει εγώ θέλω τα λεφτά μου, βρες τα με το κράτος, με τις υπηρεσίες οι οποίες δεν συνεννοούνται. Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη.

Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου τον χρόνο μου και τον κόπο μου που έχω δώσει εδώ μέσα. Με κοροϊδέψανε, τρέχω συνέχεια στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Κάνεις ένα όνειρο και γίνεται εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο».

https://www.reader.gr/lifestyle/otan-o- ... ai-ginetai

Θα βγούν και απο πάνω όμως :dunno:

Όλο το ζουμί βρίσκεται εδώ. Εφόσον ΠΡΙΝ επέτρεπαν τέτοιου είδους παρανομίες και έκαναν τα στραβά μάτια ΤΩΡΑ είναι γελοίο να πας να γκρεμίζεις τον "κόπο" του άλλου και να τον στέλνεις στο ψυχιατρείο.
Και οι δυο συνένοχοι. Και το κράτος και ο παθών.

Αυτά τα κόβεις από την αρχή από την ρίζα σε ένα σοβαρό κράτος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Νοέμ 2023, 01:42

Εφόσον ήταν αυθαίρετο, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Αν είχε βγάλει άδεια, άλλο θέμα (έχει συμβεί κι αυτό, να βγάζουν άδειες σε δασικές εκτάσεις και μετά να τις ανακαλούν).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Νοέμ 2023, 18:54

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Απο το μακρινό 2017:

Ποτέ δεν κατάλαβα πώς μπορεί να νομιμοποιηθεί μια παρανομία. Για τα έσοδα;
Τότε ας νομιμοποιηθεί και όλος ο ποινικός κώδικας έναντι αμοιβής.
Η παρανομία δεν είναι παρανομία;

Για τις ψήφους.

Στην Ελλάδα, με αυτούς τους εγκληματίες κοπρίτες που έχει για ψηφοφόρους, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να εκλεγεί ποτέ άνθρωπος που θα μπορέσει να αλλάξει την σάπια κατάσταση.

Η ρεαλιστική περίπτωση είναι να τους έχεις με μαστίγιο και καρότο, και τσούκου-τσούκου να τους εξανθρωπίζεις σε μικρές δόσεις ώστε να μην το καταλαβαίνουν. Βέβαια, έτσι θα χρειαστείς καμιά 200 χρόνια για να φτάσεις το επίπεδο του πολιτισμένου κόσμου σήμερα. Σε 200 χρόνια όμως αυτός θα είναι 1000 χρόνια μπροστά.

Αντικειμενικά, πρέπει να επιβληθεί ένα εξανθρωπιστικό καθεστώς με επιτρόπους απο την Ε.Ε. σε όλα τα υπουργεία, οργανισμούς, κεφαλοχώρια. Σκέψου το κάτι μεταξύ Τρόϊκας επί Μνημονίων και πελοποννήσιων χωροφυλάκων στην Μακεδονία των αρχών του περασμένου αιώνα. Κανονικά, έπρεπε να έχει κάθε μέρα κόσμο στο δρόμο, να διαδηλώνει με σημαίες της Ε.Ε. και να το απαιτεί, να φωνάζει σώστε μας! σώστε μας! στα τέσσερα σαν στην Παναγία της Τήνου.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Νοέμ 2023, 18:59

Adminović έγραψε:Εφόσον ήταν αυθαίρετο, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Αν είχε βγάλει άδεια, άλλο θέμα (έχει συμβεί κι αυτό, να βγάζουν άδειες σε δασικές εκτάσεις και μετά να τις ανακαλούν).

Σε φαίνεται να έχει άδεια η παράγκα απο "ανακυκλωμένα" οικοδομικά υλικά που έχτισε με τα χεράκια του; :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2023, 19:22

Ρε το φουκαρά τον Γαρδέλη.
Έπεσε θύμα ψευδών υποσχέσεων δεξιών νεοφιλελεύθερων οικοπεδοφάγων.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”