Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Απρ 2023, 23:44

Nημα σταθμος :D
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Re: Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 03 Απρ 2023, 02:49

Προέλλην έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:O Kωστας Πρασσας που σκοτωθηκε στο τροχαιο στον Βολο ειναι συνταξιουχος σταθμαρχης του ΟΣΕ και βγηκε στην συνταξη το 2012.
Επι δυο μερες ρωταω τους ψεκες και προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η συνδεση του με το ατυχημα των Τεμπων
Εχω λαβει και εχω διαβασει τα εξης:
1.Οτι εβγαινε στα καναλια και μιλουσε για το δυστυχημα.Παρα τις προσπαθειες μου ομως κανεις δεν μου υπεδειξε συγκεκριμενη εκπομπη ουτε μου ανεφερε τι ελεγε.
2.Oτι ηταν πιθανος μαρτυρας υπερασπισης του κατηγορουμενου σταθμαρχη.Δεν μου προεκυψε απο καμια πηγη
3.Πολλοι ψεκες εχουν διαβασει ψεκ δημοσειυματα που εχουν μπερδεψει τα ονοματα και ο Πρασσας αναφερεται σαν διευθυντης κυκλοφοριας του ΟΣΕ που σκοτωθηκε στην Αττικη

Μιλαμε για ψεκοπαρανοια

:yesyes:

Συμφωνει ο ψεκας με τον αλλο ψεκα.

Η αξιοπιστια του ΓΓ ειναι ισοτιμη με, του μπαρμπα μου, του ψευτη.!
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Απρ 2023, 07:03

taxalataxalasa έγραψε:
Προέλλην έγραψε: :yesyes:

ναι αλλά είναι να διασκεδάζεις όμως με το φανατισμό και την ψυχασθένεια τους

επιπλέον βλέπουμε ότι η σέχτα, χρησιμοποιεί και κωδικές εκφράσεις που το πράσινο φως έδωσε ο αρχηγός.. "οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ"
ούτε παραστρατιωτική οργάνωση να ήταν

όσο πλησιάζουμε προς την κρίσιμη ημερομηνία , των εκλογών , παρατηρούμε πόσο εντείνονται οι προσπάθειές τους να υποστηρίξουν τη συμμορία της κυβέρνησης των ανθελλήνων .

Μας μισούν που ζούμε σε αυτή τη χώρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Απρ 2023, 08:42

Καλα ολα αυτα αλλα ας μαθουμε επιτελους πως συνδεεται ο Κωστας Πρασσας με τα Τεμπη και γιατι επρεπε να τον σκοτωσουν.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Απρ 2023, 09:06

taxalataxalasa έγραψε:
Προέλλην έγραψε: :yesyes:

Γιατί βρε; Που διαφωνείς ότι το να συνδέεις τον θάνατο άσχετων ΟΣΕτζήδων με το δυστύχημα των Τεμπών, απλά και μόνο γιατί η παντελώς αβάσιμη συνομοσωσιολογία-ψεκολογία είναι γλυκιά, αποτελεί ψεκιά ολκής;

Εμείς λέμε ψέκες, αλλά αυτό προκύπτει εύκολα, είναι αυταπόδεικτο, δεν είναι απλά καθρεπτάκι ως παραπάνω.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
taxalataxalasa
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό taxalataxalasa » 03 Απρ 2023, 10:49

Προέλλην έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:

Γιατί βρε; Που διαφωνείς ότι το να συνδέεις τον θάνατο άσχετων ΟΣΕτζήδων με το δυστύχημα των Τεμπών, απλά και μόνο γιατί η παντελώς αβάσιμη συνομοσωσιολογία-ψεκολογία είναι γλυκιά, αποτελεί ψεκιά ολκής;

Εμείς λέμε ψέκες, αλλά αυτό προκύπτει εύκολα, είναι αυταπόδεικτο, δεν είναι απλά καθρεπτάκι ως παραπάνω.

Για τον Γκιώνη Γκιωνόπουλο μιλαμε! Ο τυπος μας έγραψε ό,τι η ΝΔ πληρώνει τα χρέη της, ενώ ο ισολογισμός μας δείχνει άλλα.

Λες να τον καταχωρήσουμε στους σοβαρούς συζητητές του φόρουμ; Αυτός έχει καταπιεί όλο το ψεκαστικό αέριο μονορούφι! Και όχι μόνο είναι ψεκασμένος αλλά είναι και ξεχασμένος!

Αν συμφωνείς μαζί του τότε «δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιός είσαι»...

Να προσεχεις τις κακες παρεές!
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Απρ 2023, 11:09

βγάζει ο κόρακας κοράκου μάτι ;;;;

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Απρ 2023, 16:27

taxalataxalasa έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Γιατί βρε; Που διαφωνείς ότι το να συνδέεις τον θάνατο άσχετων ΟΣΕτζήδων με το δυστύχημα των Τεμπών, απλά και μόνο γιατί η παντελώς αβάσιμη συνομοσωσιολογία-ψεκολογία είναι γλυκιά, αποτελεί ψεκιά ολκής;

Για τον Γκιώνη Γκιωνόπουλο μιλαμε! Ο τυπος μας έγραψε ό,τι η ΝΔ πληρώνει τα χρέη της, ενώ ο ισολογισμός μας δείχνει άλλα.

Λες να τον καταχωρήσουμε στους σοβαρούς συζητητές του φόρουμ; Αυτός έχει καταπιεί όλο το ψεκαστικό αέριο μονορούφι! Και όχι μόνο είναι ψεκασμένος αλλά είναι και ξεχασμένος!

Αν συμφωνείς μαζί του τότε «δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιός είσαι»...

Και τι σχέση έχει αυτό με την συνομωσιολογία και τον ψεκασμό σχετικά με τους ράντομ θανάτους υπαλλήλων του ΟΣΕ και το δυστύχημα στα Τέμπη; :dunno:

Επι του θέματος έχεις να καταθέσεις κάτι ή όχι;
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Απρ 2023, 21:14

Προέλλην έγραψε:
taxalataxalasa έγραψε:Για τον Γκιώνη Γκιωνόπουλο μιλαμε! Ο τυπος μας έγραψε ό,τι η ΝΔ πληρώνει τα χρέη της, ενώ ο ισολογισμός μας δείχνει άλλα.

Και τι σχέση έχει αυτό με την συνομωσιολογία και τον ψεκασμό σχετικά με τους ράντομ θανάτους υπαλλήλων του ΟΣΕ και το δυστύχημα στα Τέμπη; :dunno:

Επι του θέματος έχεις να καταθέσεις κάτι ή όχι;

και ποιος σου είπε ότι εσύ θα έρχεσαι εδώ στο νήμα που άνοιξα εγώ και θα το παίζεις τροχονόμος;
για μαζέψου
εγώ θέλω να προχωρήσει η κουβέντα προς την κατεύθυνση που την πάει ο ταχαλασα

εσυ τώρα θα μας πεις ποιοι είναι οι ¨φίλοι " σου για να σου πουμε ποιος είσαι;
ερώτηση κάνω
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Απρ 2023, 21:20

Δεν γίνεται να απαγορευτεί να γράφουμε την εμπεριστατωμένη γνώμη μας σε ένα φόρουμ, επειδή δεν αρέσει σε κάποιους, επειδή άλλο στόχο είχαν να ανοίξουν το νήμα απο αυτόν του τίτλου, πχ να την πέσουν στον ΓΓ ή άλλο, κλπ.

Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Θα έρχομαι όπου θέλω, όποτε θέλω, και θα γράφω την γνώμη μου (σε αντίθεση, σε αντιδιαστολή και ανεξαρτήτως τζούφιων μονομανιακών μουγκανητών, ύβρεων, προσωπικών επιθέσεων, stalking, γελοίων κουτοπόνηρων προσπαθειών δήθεν να κατευθύνουν νήματα, κοκ). Συνειδητοποίηση του αναπόφευκτού λοιπόν, υπογλώσσιο, και πάμε παρακάτω.

Σε αυτό το νήμα διάφοροι γράφουν ότι ο θάνατος ράντομ υπαλλήλων του ΟΣΕ έχει να κάνει με το δυστύχημα στα Τέμπη, ότι κάποιος, πχ η κυβέρνηση, τους σκότωσε για να τους κλείσει το στόμα. Να μας πεί κάποιος εξ αυτών, συγκεκριμένα, πως σχετίζονται διάφοροι ράντομ υπάλληλοι του ΟΣΕ που σκοτώθηκαν σε τροχαία κλπ, με το δυστύχημα στα Τέμπη. Τι ρόλο έπαιξαν εκείνη την νύχτα, γενικά, ποια η εμπλοκή τους, τι ήξεραν, τι μπορούσαν να ήξεραν, και τους σιώπησαν με δολοφονία επιμελώς σχεδιασμένη να φανεί ως ατύχημα;

Διαφορετικά, πρόκειται απλά για πιθηκίσια συνομωσιολογία, για αγνή, ατόφια ψεκιά. Θα μας πεί κάποιος εξ αυτών; Όχι; E, τότε, λογικό δεν είναι χαρακτηριστούν δικαίως ως ψεκιά της σειράς; 1 + 1 = 2.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”