Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Μαρ 2023, 14:44

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ θα ψηφίσω Μητσοτάκη

είναι ο μόνος πολιτικός με όραμα να φτιάξει την ελλάδα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 15:04

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Μα τι είναι αυτά που γράφεις;

Ποια οργή;

Καλά εσύ βρίσκεσαι σε άρνηση μάλλον.
Είσαι εσύ που δεν ψηφίζεις κόμματα εξουσίας... και έχεις βαλθεί να κάνεις το άσπρο μαύρο ακόμα και σε μια τέτοια στιγμή.

pluton έγραψε: Κάνω σύγκριση πως ήταν ο κόσμος στο Μάτι και πως είναι με τα Τέμπη μέρα με την νύχτα ... Δεν ακούω να μιλούν για τερατώδεις παραλείψεις στην διαχείριση του ατυχήματος. Απεναντίας επικεντρώνονται στις ελλείψεις του δικτύου, αυτό όμως οφείλεται που επί μία δεκαετία γινόταν λεηλασία και δεν γινόταν προμήθειες για την αντικατάσταση.

Αν δε με απατά η μνήμη μου ο κόσμος στο Μάτι αρχικά παρακολουθούσε αποσβολωμένος. Αλλά ακόμα και την ώρα της απόδοσης ευθυνών, που φυσικά υπήρχε οργή, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να φώναζε "παραιτήσου" μέσα σε μια νύχτα.
Στην περίπτωση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, πριν καν καταλάβουμε τι έγινε, ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους. Ε αυτό δεν το λες τυχαίο. Και μάλιστα για μια κυβέρνηση "αρίστων".

pluton έγραψε: Εγώ να σου πω ακούω και πολλούς που μιλούν θετικά για την παραίτηση Καραμανλή, η οποία εκτονωσε την δίκαια αγανάκτηση του κόσμου.

Αααα ... τώρα υπάρχει αγανάκτηση...

pluton έγραψε: Πέρα που δημιούργησε και μια νότα ανωτερότητας με τις συγκρίσεις των Τούρκων.

Οι μοναδικές σου παρεμβάσεις στο νήμα αυτό αφορούν το image της ΝΔ. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει και γιατί έχεις τόσο καημό να το κρατήσεις ψηλά.

Εγώ ψέματα δεν λέω, και δεν έχω και λόγο να πω.

Έχετε εμμονές και εμπάθεια. Εγώ βλέπω μια καλή κυβέρνηση, να σας πω δεν το περίμενα, αλλά θα μπορούσα να πω ότι είναι η καλύτερη της μεταπολίτευσης.

Προσπαθείτε να βρείτε κάτι για να κάνετε αντιπολίτευση και μέχρι τώρα δεν έχετε βρει κάτι.

Την μια οι παρακολουθήσεις που πάντα γινόντουσαν με εντολή εισαγγελέα και πάντα θα γίνονται.
Την άλλη οι κατασχέσεις που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και που εφάρμοσε.

Αυτά είχατε να πείτε και δια μαγείας ήρθαν τα Τέμπη, δόξα τω Θεώ υπάρχει αίμα γρήγορα να πιαστούμε από αυτό τουλάχιστον.

Και βγήκαν οι γνωστοί στους δρόμους ,,ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,, γιατί; Αηδιες, κούφιες αριστερές ιδεοληψίες, κλάκα λαϊκισμός και συνθηματολογία.

Ωραία λοιπόν οι εκλογές θα γίνουν ούτως η άλλως πιθανά τον Απρίλιο και θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί.

Εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν έχω ψηφίσει κόμμα εξουσίας, αλλά από αυτή την κυβέρνηση είμαι ικανοποιημένος και όσο σκέπτομαι τι σαβουρα πέρασε και συγκρίνω ιδρώνω. Και που ξέρεις μπορεί να ξεπεράσω την απέχθεια μου προς την μεταπολίτευση και να δοκιμάσω, αν και δύσκολα, άλλα το δουλεύω.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 15:14

bizeli έγραψε:
Adminović έγραψε:Το ήξεραν ότι θα συνέβαινε αυτό και απλά έλεγαν "σκάσε" σε όποιον διαμαρτυρόταν.

Παιδιά μεταξύ μας τώρα. Σε ό,τι αφορά εμένα εγώ δεν έχω πρόβλημα να αναγνωρίσω και κάποια καλά της κυβέρνησης Μητσοτάκη ή να δείξω κατανόηση στο ότι δεν είναι "θεοί" σε κάποια πράγματα, να αποδώσω και ένα μέρος της ευθύνης για την κατάσταση στη χώρα και στους πολίτες και όλα αυτά... αλλά ένα πράγμα που δεν μπορώ να ανεχτώ σε μια κυβέρνηση είναι αυτό το ΣΚΑΣΕ.
Και δόξα τω θεώ η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει φροντίσει να το περάσει στο πετσί μας.

Δεν σας κρύβω ότι είναι και ο μοναδικός λόγος που θα ρίξω μαύρο σε ΝΔ. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί και να το σκεφτόμουν. Πραγματικά μου σηκώνεται η τρίχα με αυτόν τον συγκεκαλυμμένο αυταρχισμό.
!
Ευχαριστώ αλλά δε θέλω μια τέτοια κυβέρνηση.

Εντάξει μη ορκίζεσαι, που μπορείς να δεις μερικά καλά σ' αυτή την κυβέρνηση. :D θα μας τρελάνεις; Αν μπορείς να δεις μερικά καλά, σίγουρα θα συγκρίνεις με την άριστη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ που όλα ήταν καλά.

Μέχρι και σε θέματα δημοκρατίας έχουμε ανέβει κλάσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Είστε στρατευμένοι και το παίζεται αμερόληπτοι.

Άκου μπορεί να βρει και μερικά καλά.... :D :D :D

FB_IMG_1651779011695.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Μαρ 2023, 15:30

pluton έγραψε:Εγώ ψέματα δεν λέω, και δεν έχω και λόγο να πω.

Έχετε εμμονές και εμπάθεια. Εγώ βλέπω μια καλή κυβέρνηση, να σας πω δεν το περίμενα, αλλά θα μπορούσα να πω ότι είναι η καλύτερη της μεταπολίτευσης.

Προσπαθείτε να βρείτε κάτι για να κάνετε αντιπολίτευση και μέχρι τώρα δεν έχετε βρει κάτι.

Την μια οι παρακολουθήσεις που πάντα γινόντουσαν με εντολή εισαγγελέα και πάντα θα γίνονται.

Αυτά είχατε να πείτε και δια μαγείας ήρθαν τα Τέμπη, δόξα τω Θεώ υπάρχει αίμα γρήγορα να πιαστούμε από αυτό τουλάχιστον.

Και βγήκαν οι γνωστοί στους δρόμους ,,ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,, γιατί; Αηδιες, κούφιες αριστερές ιδεοληψίες, κλάκα λαϊκισμός και συνθηματολογία.

Ωραία λοιπόν οι εκλογές θα γίνουν ούτως η άλλως πιθανά τον Απρίλιο και θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί.

Εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν έχω ψηφίσει κόμμα εξουσίας, αλλά από αυτή την κυβέρνηση είμαι ικανοποιημένος και όσο σκέπτομαι τι σαβουρα πέρασε και συγκρίνω ιδρώνω. Και που ξέρεις μπορεί να ξεπεράσω την απέχθεια μου προς την μεταπολίτευση και να δοκιμάσω, αν και δύσκολα, άλλα το δουλεύω.

Φίλε πραγματικά βρίσκεσαι σε παράκρουση.
Κάνεις σαν τη δασκάλα στο Κολοκοτρωνίτσι που τη μαζεύαν με ζουρλομανδύα επειδή αρνούνταν να αποδεχθεί την πραγματικότητα.

Θα ήθελες πολύ η ΝΔ να ήταν η πιο πετυχημένη κυβέρνηση ever αλλά στην πραγματικότητα τα σκάτωσε.
deal with it

Όταν ο πολίτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του δεν είναι ούτε στρατευμένος ούτε κάνει αντιπολίτευση.
Συνέλθετε λίγο.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Μαρ 2023, 15:33

bizeli έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε ρωτησα αν εχεις πρεμουρα
Εσυ εχεις σχεση με το ερωτημα αν θα βαλει υποψηφιτοτητα γιατι διεγνωσες λαικη οργη κατα της ΝΔ

Ε; :hmmm
Έχω εγώ πρεμούρα για το αν θα βάλει υποψηφιότητα ο Καραμανλής;
Καταρχάς εγώ μέχρι χθες δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Πρόσφατα τον έμαθα.

Κατά δεύτερον το σχόλιό μου είχε περισσότερο κοινωνικό πρόσημο παρά πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής. Παραθέτω μια άποψη της κοινωνίας της οποίας είμαι μέλος.

Από κει και πέρα το τι σύνθεση θα έχει κάθε ψηφοδέλτιο δεν με αφορά. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και φυσικά από την αντιληπτική ικανότητα κάθε ψηφοφόρου.

To σχολιο σου ειναι ξεκαθαρα πολιτικο αφου ειδες οργη κατα της κυβερνησης
Επισης εσυ δηλωνεις οτι δεν θελεις τετοια κυβερνηση.Ειναι και αυτο μια ξεκαθαρη πολιτικη τοποθετηση
Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι σε αρνηση.Κανεις πολιτικες τοποθετησεις αλλα δεν θελεις να χαρακτηριζονται ως πολιτικες

Υπαρχει φυσικα και μια αλλη εκδοχη
Να μην υπαρχει οργη κατα της κυβερνησης και απλα να νομιζεις εσυ οτι υπαρχει
Να εισαι εσυ οργισμενη κατα της κυβερνησης και να νομιζεις οτι συμβαινει το ιδιο σε ολους

Οποτε σε ρωταω τωρα εσενα την οργισμενη κατα της κυβερνησης που δεν θελει τετοια κυβερνηση
Να βαλει η να μην βαλει ο Καραμανλης υποψηφιοτητα για να δηλωσετε εσεις οι οργισμενοι την αντιθεση σας ;
Δεν θα βρει ουτε την ψηφο του.Σωστα;
Να σου πω τωρα

Αν η ΝΔ βγει πρωτο κομμα με διαφορα 6-8% απο το δευτερο κομμα θα θεωρησεις οτι ηταν λαθος η εκτιμηση σου για κυμα οργης κατα της κυβερνησης;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 15:37

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ ψέματα δεν λέω, και δεν έχω και λόγο να πω.

Φίλε πραγματικά βρίσκεσαι σε παράκρουση.
Κάνεις σαν τη δασκάλα στο Κολοκοτρωνίτσι που τη μαζεύαν με ζουρλομανδύα επειδή αρνούνταν να αποδεχθεί την πραγματικότητα.

Θα ήθελες πολύ η ΝΔ να ήταν η πιο πετυχημένη κυβέρνηση ever αλλά στην πραγματικότητα τα σκάτωσε.
deal with it

Όταν ο πολίτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του δεν είναι ούτε στρατευμένος ούτε κάνει αντιπολίτευση.
Συνέλθετε λίγο.

Δεν αποκλείεται να τα σκάτωσε, που; Και συγκριτικά με ποιον;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Μαρ 2023, 15:38

Και να σου πω την αλήθεια από δω και στο εξής, ό,τι κι αν γίνει, η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να περάσει και το παραμικρό νομοσχέδιο στον κόσμο.
Πάντα θα τη στοιχειώνει ο θάνατος τόσων νεκρών.

Και να σου πω την αλήθεια έχει ήδη ξεκινήσει από μένα αυτό. Πρώτα θα αξιολογήσεις τη δική σου ανεπάρκεια και μετά θα έρχεσαι σε εμάς να μας κουνάς το δάχτυλο.
Γκε γκε;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 15:41

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
bizeli έγραψε:
Ε; :hmmm
Έχω εγώ πρεμούρα για το αν θα βάλει υποψηφιότητα ο Καραμανλής;
Καταρχάς εγώ μέχρι χθες δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Πρόσφατα τον έμαθα.

Κατά δεύτερον το σχόλιό μου είχε περισσότερο κοινωνικό πρόσημο παρά πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής. Παραθέτω μια άποψη της κοινωνίας της οποίας είμαι μέλος.

Από κει και πέρα το τι σύνθεση θα έχει κάθε ψηφοδέλτιο δεν με αφορά. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και φυσικά από την αντιληπτική ικανότητα κάθε ψηφοφόρου.

To σχολιο σου ειναι ξεκαθαρα πολιτικο αφου ειδες οργη κατα της κυβερνησης
Επισης εσυ δηλωνεις οτι δεν θελεις τετοια κυβερνηση.Ειναι και αυτο μια ξεκαθαρη πολιτικη τοποθετηση
Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι σε αρνηση.Κανεις πολιτικες τοποθετησεις αλλα δεν θελεις να χαρακτηριζονται ως πολιτικες

Υπαρχει φυσικα και μια αλλη εκδοχη
Να εισαι εσυ οργισμενη κατα της κυβερνησης και να νομιζεις οτι συμβαινει το ιδιο σε ολους

Οποτε σε ρωταω τωρα εσενα την οργισμενη κατα της κυβερνησης που δεν θελει τετοια κυβερνηση
Να βαλει η να μην βαλει ο Καραμανλης υποψηφιοτητα για να δηλωσετε εσεις οι οργισμενοι την αντιθεση σας ;
Να σου πω τωρα

Αν η ΝΔ βγει πρωτο κομμα με διαφορα 6-8% απο το δευτερο κομμα θα θεωρησεις οτι ηταν λαθος η εκτιμηση σου για κυμα οργης κατα της κυβερνησης;

Πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα, για απάντησε να δούμε.

Α! Να σου βάλω και εγώ ένα. ΑΝ η διαφορά είναι 6-10% θα το θεωρήσεις καταστροφικό για την ,,δημοκρατική,, παράταξη;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μαρ 2023, 15:44

bizeli έγραψε:Και να σου πω την αλήθεια από δω και στο εξής, ό,τι κι αν γίνει, η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να περάσει και το παραμικρό νομοσχέδιο στον κόσμο.
Πάντα θα τη στοιχειώνει ο θάνατος τόσων νεκρών.

Και να σου πω την αλήθεια έχει ήδη ξεκινήσει από μένα αυτό. Πρώτα θα αξιολογήσεις τη δική σου ανεπάρκεια και μετά θα έρχεσαι σε εμάς να μας κουνάς το δάχτυλο.
Γκε γκε;

Αστειεύεσαι; Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μάτι στην πλάτη την τελευταία βδομάδα άλλαξε τον ποινικό κώδικα.... Α! Ξέχασα αυτό ήταν δημοκρατικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Μαρ 2023, 16:08

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:To σχολιο σου ειναι ξεκαθαρα πολιτικο αφου ειδες οργη κατα της κυβερνησης

Το πώς θα χαρακτηρίζονται οι τοποθετήσεις μου δεν είναι δικό μου θέμα. Από την άλλη δε με προσβάλλει αν αναγνωρίζονται ως "πολιτικές" αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Ίσα ίσα με τιμάει αν εννοούμε την καλώς εννοούμενη εμπλοκή κάποιου με την πολιτική.
Περισσότερο θα έλεγα ότι ασκώ κριτική στους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου, αν κρίνεται τόσο πολύ η εξέλιξη της συζήτησης σχετικά με τον χαρακτήρα των τοποθετήσεων μου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι αλλάζει κι επιμένεις τόσο. Αισθάνομαι ότι θες να στήσεις μια "παγίδα" στον συνομιλητή σου με δικολαβίστικες ερωτήσεις.
Και είναι λίγο αντιφατικό από τη μια να λες ότι είμαι σε άρνηση και από την άλλη παίρνω ξεκάθαρη θέση.
Κάπου δεν κολλάνε αυτά τα δύο. Δε νομίζεις;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: Υπαρχει φυσικα και μια αλλη εκδοχη

Ναι πιθανώς να συμβαίνει και αυτό.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: Οποτε σε ρωταω τωρα εσενα την οργισμενη κατα της κυβερνησης που δεν θελει τετοια κυβερνηση

Τώρα πραγματικά με βλέπεις οργισμένη; Απογοητευμένη ναι. Αλλά οργισμένη;
Νομίζω απαντώ με αρκετή νηφαλιότητα χωρίς άναρθρες κραυγές και "σταύρωσον ... σταύρωσον".

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: Να βαλει η να μην βαλει ο Καραμανλης υποψηφιοτητα για να δηλωσετε εσεις οι οργισμενοι την αντιθεση σας ;

Πού να ξέρω τι θα βρει; Σου απάντησα ότι κάθε ψηφοφόρος έχει τη δική του αντιληπτική ικανότητα και το δικό του σκεπτικό.
Κι, επίσης, στους οργισμένους δε νομίζω ότι φταίει μόνο ο Καραμανλής. Οπότε βάλει δε βάλει υποψηφιότητα δε νομίζω ότι θα παίξει και μεγάλη διαφορά.
Προσωπικά εμένα, όπως κατάλαβες, δε μου φταίει προσωπικά ο Καραμανλής.
Τώρα πώς θα αποτυπωθεί στη συνείδηση του κόσμου το περιστατικό στα Τέμπη την ώρα της κάλπης αυτό δεν το ξέρω.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: Να σου πω τωρα

Όχι, γιατί έτσι κι αλλιώς θα βγει η ΝΔ. Αφού δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”