Τα μέτρα-δυναμίτης έρχονται:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113549205
Να δούμε τι θα λένε και οι δημοσκοπήσεις μετά, αφού όπως είναι αποδεδειγμένο πιά είμαστε όλοι επιμηθείς - πάμε στην παρέλαση χωρίς τσίγκινο και γίνεται του ... Athens pride μετά.
Δεν σχολιάζω με το βορειοκορεάτικο "plan-B" τι θα κάναμε όχι μόνο λόγω πολιτικών πεποιθήσεων αλλά και επειδή δεν έχω τις γνώσεις για να σας πω πως θα περνάγατε επί plan-B.
Το 2012 οπωσδήποτε τέτοια μνημονιακιά κατραπακιά δεν τη θυμάμαι να είχε προκύψει. Μεγάλη ανησυχία ναι υπήρχε, επειδή δεν ήταν μόνο τα μέτρα αλλά και η σταδιακή χειροτέρευση της καταστάσεως, αλλά τέτοιο κατραπακάζ όχι - με καμία !
Mourir a Atenes
-
- Supreme poster
Re: Mourir a Atenes
Γούντη, δεκαετία '80-90 τί ψήφιζες αν επιτρέπεται?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
- Rookie poster
Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, είπαμε να γίνει πρόγραμμα ... Κατερίνης στην αρχή, άντε Λαμίας αλλά τώρα πιά έχει περάσει τον ισθμό και είναι καθ' οδόν προς τη Σπάρτη.
Κλάφτα χαραλαμπέϊσιον σίτυ, αλλά πως θα γινόταν ;
751 ευρώ ο βασικός μισθός, χωρίς όμως παράλληλη μείωση των φόρων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Θα πάω σε ένα αφεντικό και θα μου πει "751 κλωτσές θες ;". Ή αν είναι υποχρεωμένος να στάξει τα 751, θα απέλυε άλλους δύο.
Τώρα δεν γίνεται -πάει πέθανε- αλλά τα φτωχά 451 μου τα κάνει ο "σοσιαλισμός" 251 με το above link ...
Αλλά έχουμε όμως ΕΡΤ.
Ένα μαριαντουανετικό σώοου που οπωσδήποτε ούτε επί Φρειδερίκης δεν είχε γίνει.
Κλάφτα χαραλαμπέϊσιον σίτυ, αλλά πως θα γινόταν ;
751 ευρώ ο βασικός μισθός, χωρίς όμως παράλληλη μείωση των φόρων στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Θα πάω σε ένα αφεντικό και θα μου πει "751 κλωτσές θες ;". Ή αν είναι υποχρεωμένος να στάξει τα 751, θα απέλυε άλλους δύο.
Τώρα δεν γίνεται -πάει πέθανε- αλλά τα φτωχά 451 μου τα κάνει ο "σοσιαλισμός" 251 με το above link ...
Αλλά έχουμε όμως ΕΡΤ.
Ένα μαριαντουανετικό σώοου που οπωσδήποτε ούτε επί Φρειδερίκης δεν είχε γίνει.
0 .
Γερούν γερά
-
- Rookie poster
Kauldron έγραψε:Γούντη, δεκαετία '80-90 τί ψήφιζες αν επιτρέπεται?
Το 81 ψήφισα Ζίγδη (!). Έμενα περισσότερο εξωτερικό και είχα ελάχιστη ιδέα πως ακριβώς διαμορφώνονται τα ποσοστά των κομμάτων.
Το 82 Τζαννετάκη, το 85 ΝΔ, το 86 μπουλντόζα, 89-90 ΝΔ.
0 .
Γερούν γερά
-
- Supreme poster
To '93, τo '96 δεν ψήφιζες ε? Ήσουν μικρός.
0 .
-
- Rookie poster
Kauldron έγραψε:To '93, τo '96 δεν ψήφιζες ε? Ήσουν μικρός.
80-90 με ρώτησες.
Σε κάποιες από τις τελευταίες δημοτικές δεν πήγα - του 2006 νομίζω.
Το 2007 δεν πήγα, το 2009 δεν πήγα - απογοητευμένος από playstation.
Το 2012 α' γύρος ψήφισα Πάνεφ Καμένεφ - παρασυρθείς αλλά και επειδή ήθελα να κρεμάσει το κοινοβούλιο.
Το 2014 τον Καμίνη γιατί ο Αρούλης ήταν πέμπτο-έκτος.
Όλες τις άλλες από το 1990, ΝΔ / υποψήφιο δήμαρχο ΝΔ καθώς επίσης και στο δημοψήφισμα του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, γιατί έκρινα ότι η Ελλάδα δεν είχε πρόβλημα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας που χρειάζεται την απαλοιφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες (όπως έχει η Βόρειος Ιρλανδία πχ) αλλά πρόβλημα κομμουνιστικών ανατρεπτικών δραστηριοτήτων.
Όβερ του γιού, να μας πεις εσύ τι ψήφισες.
Εγώ στα είπα όλα και σε εκλογές ενορίας προσκόπων αν είχα πάει θα έλεγα.
0 .
Γερούν γερά
-
- Supreme poster
Δεν τα ξέρεις? από το '96 μέχρι και το '09 νουδού, για να σωθούμε από τους βρωμιάρηδες προοδευτικάριους του πασοκ. Το '12 και τώρα, Καμμένο.
ΛΑΟΣ και ΚΚΕ, από μια φορά σε δημοτικές/νομαρχιακές, (τις άλλες νουδου) για να σωθούμε από τους βρωμιάρηδες προοδευτικάριους του πασοκ.
Και αυτό δικαιολογεί να ψηφίσεις βρωμοπασόκο?
ΛΑΟΣ και ΚΚΕ, από μια φορά σε δημοτικές/νομαρχιακές, (τις άλλες νουδου) για να σωθούμε από τους βρωμιάρηδες προοδευτικάριους του πασοκ.
Το 2014 τον Καμίνη γιατί ο Αρούλης ήταν πέμπτο-έκτος.
0 .
-
- Rookie poster
Kauldron έγραψε:Δεν τα ξέρεις? από το '96 μέχρι και το '09 νουδού, για να σωθούμε από τους βρωμιάρηδες προοδευτικάριους του πασοκ. Το '12 και τώρα, Καμμένο.
Και γιατί θεωρείσαι πασοκάρα-ολέ και μετά κολυμβήθρα του Σιλωάμ ;
Kauldron έγραψε:Wooded glade έγραψε:Το 2014 τον Καμίνη γιατί ο Αρούλης ήταν πέμπτο-έκτος.
Ο άλλος ήταν ο ψηλά τα χέρια Χίτλερ και ο παράλλος ο Συριζαίος.
0 .
Γερούν γερά
-
- Supreme poster
Από ποιόν θεωρούμαι πασοκάρα ολέ? Πας καλά? Εγώ από την πρώτη μέρα έβριζα πασοκ, και αυτό έκανα και κάνω σταθερά. Αν υπάρχει κάποιος που να με θεωρεί πασοκ, πρέπει να είναι τέρμα μαλάκας.
Και ο ίδιος ο Χίτλερ με τον Στάλιν να ήτανε, καλύτερο από πασοκ θα ήταν. Ο,τιδήποτε θα ήταν καλύτερο από πασοκ.
Ο άλλος ήταν ο ψηλά τα χέρια Χίτλερ και ο παράλλος ο Συριζαίος.
Και ο ίδιος ο Χίτλερ με τον Στάλιν να ήτανε, καλύτερο από πασοκ θα ήταν. Ο,τιδήποτε θα ήταν καλύτερο από πασοκ.
0 .
-
- Chiprleader
Oι δημοσκοπησεις θα δωσουν αλλη μια σφαλιαρα στους ανυπαρκτους, χειροτερη αυτη την φορα γιατι ο κοσμος δεν θεωρει υπευθυνο τον συριζα - ανελ ,αν γενει κατι.
Τωρα δε, θα ειναι και πιο σβουρηχτη.
Τωρα δε, θα ειναι και πιο σβουρηχτη.
0 .