Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Ιαν 2022, 19:21

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Αν μας σπατε τα ουμπαλα καθημερινα εμεις ειμαστε οι ντραμα κουηνς?

Άμα σας σπάμε τα ούμπαλα, υπάρχει και ο δρόμος της μοναξιάς τότε.
Καθίστε μόνοι σας να έχετε την ησυχία σας.

Εμείς θέλουμε να αγιάσουμε αλλά μας αφήνετε;
Να τα μίνι, να τα καυτά σορτς, να το παίξιμο με το μάτι, να τα σεξοτσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια υποκύπτουμε παρά τις γερές αντιστάσεις που διαθέτουμε.
Και μόλις υποκύψουμε στη γοητεία σας αρχίζει το στρίμωγμα με τα ''τι θα γίνει με εμάς'', ''εγώ πότε θα γίνω μάνα'' και το ωλ τάιμ κλάσικ ''δε θα μου φας εσύ άχρηστε τα καλύτερα μου χρόνια''.
Ε μετά από όλο αυτό το ψυχολογικό πρέσινγκ να μην πεθαίνουμε σαν τις μύγες από ξαφνικίτιδα;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Ιαν 2022, 19:22

Καθε μερα κι ενα περιστατικο με αθλητη.

EKTAKTO: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Οσμάν Κουλιμπαλί

https://www.pronews.gr/athlitismos/1047 ... -pao-osman

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 08 Ιαν 2022, 21:08

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Αν μας σπατε τα ουμπαλα καθημερινα εμεις ειμαστε οι ντραμα κουηνς?

προσπαθουμε αλλα ειστε λυσσαρες.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 08 Ιαν 2022, 21:09

0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Ιαν 2022, 07:57

Αιφνίδιος θάνατος 24χρονου χρήστη της πισίνας στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιανουαρίου 2022.

https://www.dznews.gr/aifnidios-thanato ... rioy-2022/
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Ιαν 2022, 08:12

Tennis Ace Nikoloz Basilashvili Drops out Of Sydney Cup After Struggling To Breathe

https://newspunch.com/tennis-ace-nikolo ... o-breathe/
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Ιαν 2022, 09:25

Ραν ταν πλαν έγραψε:
bizeli έγραψε:

Να τα μίνι, να τα καυτά σορτς, να το παίξιμο με το μάτι, να τα σεξοτσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια υποκύπτουμε παρά τις γερές αντιστάσεις που διαθέτουμε.
Και μόλις υποκύψουμε στη γοητεία σας αρχίζει το στρίμωγμα με τα ''τι θα γίνει με εμάς'', ''εγώ πότε θα γίνω μάνα'' και το ωλ τάιμ κλάσικ ''δε θα μου φας εσύ άχρηστε τα καλύτερα μου χρόνια''.
Ε μετά από όλο αυτό το ψυχολογικό πρέσινγκ να μην πεθαίνουμε σαν τις μύγες από ξαφνικίτιδα;

ασε ρε που όλο παραμύθια γράφεις
μεγαλύτερος μπαρουφολόγος από εσένα δεν υπάρχει
τράβα τώρα στο σουπερ μαρκετ να πάρεις σερβιέτες και μη μιλάς μην σε στείλει να κοιμάσαι στον καναπέ για καμιά βδομάδα και πιαστεί η μέση σου γεροταρνανά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2022, 09:27

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

τράβα τώρα στο σουπερ μαρκετ να πάρεις σερβιέτες και μη μιλάς μην σε στείλει να κοιμάσαι στον καναπέ για καμιά βδομάδα και πιαστεί η μέση σου γεροταρνανά

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιαν 2022, 10:07

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Η μέρα που ο Ραν θα περάσει την πόρτα του σούπερ μάρκετ για να αγοράσει σερβιέτες θα έρθει μια βδομάδα μετά την Αποκάλυψη ή μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα. :fico:
Και ο Ραν παπάρα χορηγέ αρπακτικών κοιμάται σόλο εδώ και χρόνια γιατί έχει μπουχτίσει από κρύους κώλους, ύπουλες κλανιές και παγωμένα πόδια, ανοίγει την πόρτα και φεύγει χωρίς να δίνει αναφορά για το πού πάει και γυρίζει ότι ώρα γουστάρει. :D
Και όσο τσαρκάρει δεν τον παίρνουν (ούτε και παίρνει ο ίδιος γιατί στα παπάρια του) ποτέ τηλέφωνο για να τον ελέγξουν πού είναι και τι κάνει γιατί έχει σκίσει τη γάτα οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. :fico:
Πράγμα που τον αποκλείει από το να προσβληθεί από ξαφνικίτιδα (λόγω χοντροκωλικού πρέσινγκ) και να δει τη μάπα του να φιγουράρει σε ψεκ ιστοσελίδες ως ένα ακόμα θύμα των εμβολίων.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Ιαν 2022, 11:08

Θλίψη στην τοπική κοινωνία σκορπίζει η είδηση του ξαφνικού θανάτου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, του αρχιτέκτονα Βάιου Ζησόπουλου.

Ο εκλιπών είχε αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική, αυτοδιοικητική και κοινωνική δράση.

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας, ενώ ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα ως στέλεχος της «Συμπαράταξης Λαρισαίων». Παράλληλα, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

http://aegeanews.gr/news/greece-society ... isopoulos/
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”