vallon έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εμείς θέλουμε να αγιάσουμε αλλά μας αφήνετε;
Να τα μίνι, να τα καυτά σορτς, να το παίξιμο με το μάτι, να τα σεξοτσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια υποκύπτουμε παρά τις γερές αντιστάσεις που διαθέτουμε.
Και μόλις υποκύψουμε στη γοητεία σας αρχίζει το στρίμωγμα με τα ''τι θα γίνει με εμάς'', ''εγώ πότε θα γίνω μάνα'' και το ωλ τάιμ κλάσικ ''δε θα μου φας εσύ άχρηστε τα καλύτερα μου χρόνια''.
Ε μετά από όλο αυτό το ψυχολογικό πρέσινγκ να μην πεθαίνουμε σαν τις μύγες από ξαφνικίτιδα;
ασε ρε που όλο παραμύθια γράφεις
μεγαλύτερος μπαρουφολόγος από εσένα δεν υπάρχει
τράβα τώρα στο σουπερ μαρκετ να πάρεις σερβιέτες και μη μιλάς μην σε στείλει να κοιμάσαι στον καναπέ για καμιά βδομάδα και πιαστεί η μέση σου γεροταρνανά

Η μέρα που ο Ραν θα περάσει την πόρτα του σούπερ μάρκετ για να αγοράσει σερβιέτες θα έρθει μια βδομάδα μετά την Αποκάλυψη ή μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα. 

Και ο Ραν παπάρα χορηγέ αρπακτικών κοιμάται σόλο εδώ και χρόνια γιατί έχει μπουχτίσει από κρύους κώλους, ύπουλες κλανιές  και παγωμένα πόδια, ανοίγει την πόρτα και φεύγει χωρίς να δίνει αναφορά για το πού πάει και γυρίζει ότι ώρα γουστάρει. 

Και όσο τσαρκάρει δεν τον παίρνουν (ούτε και παίρνει ο ίδιος γιατί στα παπάρια του) ποτέ τηλέφωνο για να τον ελέγξουν πού είναι και τι κάνει γιατί έχει σκίσει τη γάτα οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως. 

Πράγμα που τον αποκλείει από το να προσβληθεί από ξαφνικίτιδα (λόγω χοντροκωλικού πρέσινγκ) και να δει τη μάπα του να φιγουράρει σε ψεκ ιστοσελίδες ως ένα ακόμα θύμα των εμβολίων.