Προέλλην έγραψε:Τι δείχνει στο βίντεο, τον 3ο κόσμο που ζαχαρώνετε;
Τη Βενεζουελλάδα που έρχεται.


Προέλλην έγραψε:Τι δείχνει στο βίντεο, τον 3ο κόσμο που ζαχαρώνετε;




Προέλλην έγραψε:Δεν είναι ανάγκη να μας την φέρουν όσοι την επιζητούν, μπορούν να πάνε εκεί.



Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή - Παράταση ζήτησε ο Παπανδρέου
...
Όπως εκτιμάται η προσέλευση θα ξεπεράσει τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του 2017 και τις 250.000 ψήφους.
https://www.cnn.gr/politiki/liveblog/29 ... tis-kalpis


Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (5/12), θα κορυφωθεί η εκλογική αναμέτρηση των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, όταν και θα ανακοινωθούν τα πρώτα επίσημα exit polls.
Δεδομένου ότι οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00, μια πρώτη εικόνα των εκλογών θα δοθεί περίπου στις 20:30.
Η πρώτη σαφής εικόνα του εκλογικού αποτελέσματος, που θα δείξει ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι που πάνε στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή (12/12), θα υπάρξει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου στις 21:00, εκτός αν η διαφορά του δεύτερου σε ψήφους είναι πολύ κοντά με τον πρώτο ή τον τρίτο.
Ήδη τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη, έχουν ετοιμαστεί ώστε να υποδεχθούν τους συνεργάτες των υποψηφίων για την βραδιά των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου.


Έκλεισαν οι κάλπες - Ανοικτές μόνον όπου υπάρχουν ουρές - Πάνω από 280.000 ψήφισαν
https://www.cnn.gr/politiki/liveblog/29 ... tis-kalpis

















Πρωτιά για το Γιώργο Παπανδρέου βλέπει το επιτελείο του, το οποίο διαχειρίζεται και παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία


Τα πρώτα αποτελέσματα
Στη δημοσιότητα δίνονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.
Στην Ελαφόνησο, όπου έκλεισαν λίγο μετά τις 20:00, οι κάλπες ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται με 41 ψήφους, ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 28, ενώ από μία ψήφο πήραν οι κ.κ Ανδρουλάκης και Χρηστίδης.
Στα Άγραφα ο Παπανδρέου προηγείται με 47 ψήφους, ο Ανδρουλάκης ακολουθεί με 33 ψήφους και έπονται οι κ.κ Λοβέρδος με 11, Γερουλάνος με 2 και Χρηστίδης με μία ψήφο.
Στην Πάτμο προηγείται με 58 ψήφους ο Ανδρέας Λοβέρδος, ακολουθεί με 24 ο Νίκος Ανδρουλάκης και έπεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 22.
Στη Λέρο πρώτος ο Ανδρουλάκης με 45 ψήφους, ακολουθούν Λοβέρδος με 38, Παπανδρέου με 32 και Χρηστίδης με 33 ψήφους.
Στην Αμοργό πρώτος με 26 ψήφους εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης, ακολουθεί ο Πάυλος Χρηστίδης με 15 και ακολουθούν Παπανδρέου με 9, Λοβέρδος με 2 και Καστανίδης 1.
Στη Στυλίδα καταγράφεται πρωτιά Ανδρουλάκη με 108 ψήφους, ακολουθεί ο Παπανδρέου με 57 ψήφους και στη συνέχεια ο Λοβέρδος με 55 ψήφους.
Στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας πρώτος εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης με 58 ψήφους, ενώ ακολουθούν Παπανδρέου με 29, Λοβέρδος με 22, Χρηστίδης με 23 και Γερουλάνος με 1 ψήφο.
Στο Μακροχώρι Ημαθίας πρώτος ο Λοβέρδος με 96 ψήφους, δεύτερος Ανδρουλάκης με 79 και ακολουθούν Παπανδρέου με 49 και Καστανίδης με 24.
Πρώτος ο Ανδρουλάκης στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ακολουθούν Λοβέρδος με 96 και Παπανδρέου με 84.
Το εκλογικό του Τρικερίου που είχε και την μικρότερη συμμετοχή, έδωσε πρωτιά στον Γιώργο Παπανδρέου με 16 ψήφους από τους συνολικά 31 που ψήφισαν, οκτώ (8) στον Ανδρέα Λοβέρδο και επτά (7) στον Νίκο Ανδρουλάκη
Το εκλογικό του Βελεστίνου ανέδειξε πρώτο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ψήφισαν 184 άτομα. Ο Ν. Ανδρουλάκης έλαβε 94 ψήφους, ο Γ. Παπανδρέου 56, ο Α. Λοβέρδος 32 και από μια ψήφο οι κ.κ. Γερουλάνος και Καστανίδης.
Στο εκλογικό της Ν. Αγχιάλου πρώτος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σε 166 ψηφοδέλτια πήρε 56 ψήφους. Ο Γ. Παπανδρέου 47 , ο Ν. Ανδρουλάκης 46, ο Χ. Καστανίδης 9 και ο Π. Χρηστίδης 8.
Σημαντική η επικράτηση Ανδρουλάκη στο Ασημί Ηρακλείου με 202 ψήφους, ακολουθούν Παπανδρέου με 117, Λοβέρδος με 38.
Στη Στέγη Ημαθίας πρώτος ο Λοβέρδος με 161 ψήφους, ακολουθεί Ανδρουλάκης με 132 και Παπανδρέου με 70.
Στα Τέμπη πρώτος ο Ανδρουλάκης με 30 ψήφους, ακολουθούν Παπανδρέου με 25 και Λοβέρδος με 22 ψήφους.
Στον Σοχό Θεσσαλονίκης προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν Λοβέρδος με 26 και Παπανδρέου με 22 ψήφους.
Ρεκόρ προσέλευσης
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προσέλευση του κόσμου είναι περίπου 35% υψηλότερη σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2017, κάτι που έχει προκαλέσει από ικανοποίηση έως ενθουσιασμό στη Χαριλάου Τρικούπη.
https://www.in.gr/2021/12/05/politics/k ... telesmata/



Με τα αποτέλεσμα στο 32,34% της ενσωμάτωσης (47,92% - 403 από τα 841 εκλογικά τμήματα), τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:
Νίκος Ανδρουλάκης: 39,65%
Γιώργος Παπανδρέου: 26,92%
Ανδρέας Λοβέρδος: 24,56%
Χάρης Καστανίδης: 3,54%
Παύλος Χρηστίδης: 3,12%
Παύλος Γερουλάνος: 2,21%