Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Νοέμ 2021, 23:58

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ρε συ αυτοιπου εσπααν την καραντινα δεν ειναι τιποτα ταλιμπαν του αντιεμβολιασμου
Μπορει να ηταν και εμβολιασμενοι
Το εχω δει πολλες φορες μπροστα μου να σπανε την καραντινα και να πηγαινουνπχ στην επιχειρηση τους

Από πού να το μαζέψεις το πράγμα; Είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση.
Όχι ότι δε φανταζόμασταν όλοι ότι κυκλοφορούν κορονιασμένοι ανάμεσά μας (μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να είμαστε και να μην το ξέρουμε) αλλά να το ξέρεις κιόλας μεγάλη αλητεία και σταρχιδισμός.
Για να μην πω τίποτα βαρύτερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Νοέμ 2021, 00:03

Μόνο τους γιατρούς λυπάμαι από όλη αυτή την κατάσταση.
Είναι οι μοναδικοί που σηκώνουν στην πλάτη τους όλη τη μαλακία του καθενός.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Νοέμ 2021, 06:03

Στη Σουηδια δεν φορουσαν καν μασκες στα σουπερμαρκετ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 06:39

Αρίστος έγραψε:Στη Σουηδια δεν φορουσαν καν μασκες στα σουπερμαρκετ.

.

Γιατι εχεις παει ποτε εν μεσω πανδημιας σε Σουηδικο σουπερ μαρκετ και το ξερεις;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Νοέμ 2021, 06:42

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Στη Σουηδια δεν φορουσαν καν μασκες στα σουπερμαρκετ.

.

Γιατι εχεις παει ποτε εν μεσω πανδημιας σε Σουηδικο σουπερ μαρκετ και το ξερεις;

Εχω δει βιντεο που ανεβασε φιλος μου. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν φορουσε. Κι αυτο πριν μηνες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 06:43

Αλλη μια πολυτιμη προσωπικη μαρτυρια
Και που θες να καταληξεις;
Οτι με μασκες η μεταδοση ειναι μεγαλυτερη;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Νοέμ 2021, 06:46

Θελω να καταληξω οτι οι Σουηδοι ηταν πιο ψεκ και απο τον τελευταιο ψεκ Ελληνα. Καταφεραν ομως επειδη εξ αρχης αυτο θελανε μεσω των καθημερινων συνωστισμων χωρις μετρα να φτασουν σε ανοσια αγελης.

Στην Ελλαδα η κυβερνηση κανει τα πιο αλλοπροσαλλα, τη μια κανει μαζικα χαππενινγκς και την αλλη σκληρα lockdowns. Τι προσπαθει να πετυχει μονο η ιδια το ξερει.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 06:49

Ανοσια αγελης στην Σουηδια;
Αρχισαμε παλι τις ανοησιες ετσι;

Στην Σουηδια γνονται μαζικοτατοι εμβολιασμοι και ανοητοι αντιεμβολιαστες σαν κι εσενα μπαινουν στο περιθωριο
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Νοέμ 2021, 06:58

Φυσικα ανοσια της αγελης γιατι εμβολιασμους εκαναν πολλες χωρες με ψηλα ποσοστα, δεν πετυχαν ομως αυτο που πετυχε η Σουηδια και που σιγουρα βασιστηκε στο οτι η νεολαια της εχει ηδη νοσησει στους καθημερινους συνωστισμους και εχει αποκτησει καλο ποσοστο ανοσιας.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2021, 07:04

Υποστηριζουν οι Σουηδοι οτι εχουν πετυχει ανοσια αγελης και οτι την πετυχαν λογο μη περιοριστικων μετρων η το σκεφτηκες μονος σου;
0 .
..

nrg wrote:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”