διαβαζοντας τεινω να πιστεψω οτι οσοι γραφουν στα φορουμ και στο φεις ειναι- ειμαστε βαρεμμενοι
δεν μπορει γμτ μου
Ο Μπάιντεν επαναφέρει την ανθρωπότητα στα πιό κόκκινα του Ψυχρού Πολέμου
-
- Supreme poster
Re: Ο Μπάιντεν επαναφέρει την ανθρωπότητα στα πιό κόκκινα του Ψυχρού Πολέμου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
- Ultimate Stalker
Αρίστος έγραψε:Ουτε το ληγοντα δεν επιασες.
Το 2003 συμμετειχα σε Μαραθωνιο Ποιησης κατα του πολεμου στο Ιρακ ενω εξ αρχης εγραφα τα χειροτερα για την Αραβικη Ανοιξη, οτι την υποδαυλισε η CIA και οτι στοχος ηταν να ριξουν τους ρωσοφιλους Κανταφι (ειμαι μεγας θαυμαστης του) και Ασαντ.
Καλα εσυ εχεις περασει απο ολους τους πολιτικους χωρους σαν τον Μπιστη. Δεν μου λεει κατι αυτο. Το ζητουμενο ειναι οτι ο πολιτικος χωρος που ανηκεις εδω και 1,5 χρονο ηταν αναφανδον υπερ των πολεμων παραδοσιακα. Επισης το οτι ο Τραμπ σταματησε τους πολεμους ειναι ψεμα.
0 .
-
- Extreme poster
Έχει πολύ πλάκα. Συνέχισε.
Λαχουρένιος έγραψε:Καλα εσυ εχεις περασει απο ολους τους πολιτικους χωρους σαν τον Μπιστη. Δεν μου λεει κατι αυτο. Το ζητουμενο ειναι οτι ο πολιτικος χωρος που ανηκεις εδω και 1,5 χρονο ηταν αναφανδον υπερ των πολεμων παραδοσιακα. Επισης το οτι ο Τραμπ σταματησε τους πολεμους ειναι ψεμα.
Αρίστος έγραψε:Το 2003 συμμετειχα σε Μαραθωνιο Ποιησης κατα του πολεμου στο Ιρακ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ στο παλαιό φόρουμ έγραψε:Τη δεκαετία του 30 θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο, τον Χίτλερ
Από τα γέλια δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
- Supreme poster
Re: Έχει πολύ πλάκα. Συνέχισε.
NikosVy έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Καλα εσυ εχεις περασει απο ολους τους πολιτικους χωρους σαν τον Μπιστη. Δεν μου λεει κατι αυτο. Το ζητουμενο ειναι οτι ο πολιτικος χωρος που ανηκεις εδω και 1,5 χρονο ηταν αναφανδον υπερ των πολεμων παραδοσιακα. Επισης το οτι ο Τραμπ σταματησε τους πολεμους ειναι ψεμα.Αρίστος έγραψε:Το 2003 συμμετειχα σε Μαραθωνιο Ποιησης κατα του πολεμου στο ΙρακΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ στο παλαιό φόρουμ έγραψε:Τη δεκαετία του 30 θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο, τον Χίτλερ
Από τα γέλια δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε.
ναι γελάμε απίστευτα μαζί σου που κάνεις σαν την χήρα στο κρεβάτι να σου δώσει λίγη προσοχή ο Αρίστος
τι να σου πω...έχω δει μαιντανούς και μαϊντανούς αλλά εσύ ρε παιδί μου είσαι το κάτι άλλο...
μοιράζει πόνο σήμερα
.gif)
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
- Prediction Guru
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ουτε το ληγοντα δεν επιασες.
Το 2003 συμμετειχα σε Μαραθωνιο Ποιησης κατα του πολεμου στο Ιρακ ενω εξ αρχης εγραφα τα χειροτερα για την Αραβικη Ανοιξη, οτι την υποδαυλισε η CIA και οτι στοχος ηταν να ριξουν τους ρωσοφιλους Κανταφι (ειμαι μεγας θαυμαστης του) και Ασαντ.
Καλα εσυ εχεις περασει απο ολους τους πολιτικους χωρους σαν τον Μπιστη. Δεν μου λεει κατι αυτο. Το ζητουμενο ειναι οτι ο πολιτικος χωρος που ανηκεις εδω και 1,5 χρονο ηταν αναφανδον υπερ των πολεμων παραδοσιακα. Επισης το οτι ο Τραμπ σταματησε τους πολεμους ειναι ψεμα.
Ακομη και το fact check που χρηματοδοτειται απο τον Σορος παραδεχεται οτι ο Τραμπ δεν εκανε κανενα πολεμο, απλα βγαζει (με κουκουρουκου λογικη) οτι κι αλλοι προεδροι το καταφεραν αυτο.
https://eu.usatoday.com/story/news/fact ... 086636002/
Οσο για τους περισσοτερους πολεμους τους εκανε ο Ομπαμα με αντιπροεδρο τον Μπαιντεν.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
- Ultimate Stalker
Αρίστος έγραψε:Ακομη και το fact check που χρηματοδοτειται απο τον Σορος παραδεχεται οτι ο Τραμπ δεν εκανε κανενα πολεμο, απλα βγαζει (με κουκουρουκου λογικη) οτι κι αλλοι προεδροι το καταφεραν αυτο.
https://eu.usatoday.com/story/news/fact ... 086636002/
Οσο για τους περισσοτερους πολεμους τους εκανε ο Ομπαμα με αντιπροεδρο τον Μπαιντεν.
Νεο πολεμο οντως δεν ξεκινησε, συνεχιστηκε ομως η εμπλοκη των ΗΠΑ σε Συρια και Υεμενη ενω συνεχιστηκε η κατοχη σε Ιρακ και Αφγανισταν παρα τις υποσχεσεις οτι θα αποσυρει τα στρατευματα. Επισης προκαλεσε εντασεις με το Ιραν φευγοντας απο την συμφωνια που ειχε κανει ο Ομπαμα και σκοτωνοντας εκεινο τον αξιωματουχο. Παραλληλα προκαλεσε πραξικοπημα στην Βολιβια κατα του Μοραλες και πηγε να κανει το ιδιο στην Βενεζουελα με τον Γκουαιδο αλλα δεν του βγηκε.
Αν ηταν οντως ειρηνιστης και απομονωτιστης θα ειχε αποσυρει ολα τα στρατευματα και δεν θα σχεδιαζε πραξικοπηματα. Καμια 10αρια φορες βομβαρδισε την Συρια ο ''φιλειρηνιστης'' στην θητεια του.
0 .
-
- Prediction Guru
α) ΑΠΕΣΥΡΕ στρατευματα απο το Ιρακ και το Αφγανισταν και ηθελε να αποσυρει και απο τη Συρια αλλα ουρλιαξε το Πενταγωνο και το Ισραηλ και το πηρε πισω.
β) Η εμπλοκη στη Συρια συνεχιστηκε για λιγους μονο μηνες μεχρι την οριστικη ηττα του Ισλαμικου Κρατους, και αυτο ενω πολεμουσε το Ισλαμικο Κρατος και η Ρωσια. Δεν θελησε ο Τραμπ οπως ο Ομπαμα να επιδοτησει εξτρεμιστες για να ανατρεψουν τον Ασαντ αλλα ουσιαστικα βοηθησε τη Ρωσια για να τσακιστουν οι εξτρεμιστες του ISIS.
γ) Τον Ιρανο στρατηγο τον σκοτωσε γιατι ειχε τρομακτικη πιεση απο το Πενταγωνο, τις πολεμικες βιομηχανιες αλλα και συμμαχους των ΗΠΑ οπως το Ισραηλ και η Σαουδικη Αραβια, για να ξεκινησει πολεμο με το Ιραν. Ο Τραμπ λοιπον θελησε να σκοτωσει ενα Ιρανο στρατηγο που αγωνιζοταν για να επεκταθει το Ιραν μεχρι της ακτες της Μεσογειου προκειμενου να μην του ζαλιζουν τα παπαρια για ολοκληρωτικο πολεμο.
.
β) Η εμπλοκη στη Συρια συνεχιστηκε για λιγους μονο μηνες μεχρι την οριστικη ηττα του Ισλαμικου Κρατους, και αυτο ενω πολεμουσε το Ισλαμικο Κρατος και η Ρωσια. Δεν θελησε ο Τραμπ οπως ο Ομπαμα να επιδοτησει εξτρεμιστες για να ανατρεψουν τον Ασαντ αλλα ουσιαστικα βοηθησε τη Ρωσια για να τσακιστουν οι εξτρεμιστες του ISIS.
γ) Τον Ιρανο στρατηγο τον σκοτωσε γιατι ειχε τρομακτικη πιεση απο το Πενταγωνο, τις πολεμικες βιομηχανιες αλλα και συμμαχους των ΗΠΑ οπως το Ισραηλ και η Σαουδικη Αραβια, για να ξεκινησει πολεμο με το Ιραν. Ο Τραμπ λοιπον θελησε να σκοτωσει ενα Ιρανο στρατηγο που αγωνιζοταν για να επεκταθει το Ιραν μεχρι της ακτες της Μεσογειου προκειμενου να μην του ζαλιζουν τα παπαρια για ολοκληρωτικο πολεμο.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
- Extreme poster
.... δ) Έβγαλε επιδεικτικά τη μάσκα του, μπροστά στον αμερικανικό λαό λέγοντας "Conquer your fear" (Δάμασε το φόβο σου), γεγονός που ξετρέλανε τους οπαδούς του όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ελλάδα.
Απορώ ο νηματοθέτης γιατί χρησιμοποιεί το avatar του μεγαλοεφοπλιστή και δεν χρησιμοποιεί το Avatar του Τραμπ τον οποίο θαυμάζει; Μήπως φοβάται τον Τράμπ;
Απορώ ο νηματοθέτης γιατί χρησιμοποιεί το avatar του μεγαλοεφοπλιστή και δεν χρησιμοποιεί το Avatar του Τραμπ τον οποίο θαυμάζει; Μήπως φοβάται τον Τράμπ;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
- Supreme poster
λαχουρ για σενα και μονο γιατι τοσο καιρο μας τα εκανες τσουρεκια για τους μεξικανους που πνιγονται ελεω του τραμπ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΠου δημοσιεύθηκε Πριν από 22 ώρες
Το ενοχλητικό βίντεο συλλαμβάνει μετανάστες πνιγμένους στο Ρίο Γκράντε
Το βίντεο δείχνει επίσης τις μεξικανικές αρχές να ανακτούν ένα πτώμα
Από τον Eileen AJ Connelly | Νέα Υόρκη
Η διέλευση των συνόρων οδηγεί σε πιθανό πνιγμό
Το βίντεο από τις 16 Μαρτίου 2021, δείχνει ότι τρία άτομα προσπαθούν να διασχίσουν το Ρίο Γκράντε, με ένα από αυτά να πνίγεται, ενώ περιπολικά των συνόρων παρακολουθούν από την ακτή.
Ένα τραγικό βίντεο φαίνεται να δείχνει νέους μετανάστες πνιγμένους στο Ρίο Γκράντε , μια θανατηφόρα στροφή στην κλιμακούμενη κρίση στα σύνορα.
Το βίντεο , που καταγράφηκε από τον ψαρά Ιησού Βάργκα, δείχνει τρία άτομα στο νερό κοντά στη συνοριακή πόλη του Λαρέντο του Τέξας, με μόνο τα κεφάλια τους να κινούνται πάνω από την επιφάνεια.
"Δεν έχετε σωσίβια, τίποτα; Πνίγονται, αυτά τα παιδιά!" Ο Βάργκας ακούγεται να φωνάζει στους πράκτορες των συνοριακών περιπολιών των ΗΠΑ που στέκονται στην ακτή κοντά.
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΠου δημοσιεύθηκε Πριν από 22 ώρες
Το ενοχλητικό βίντεο συλλαμβάνει μετανάστες πνιγμένους στο Ρίο Γκράντε
Το βίντεο δείχνει επίσης τις μεξικανικές αρχές να ανακτούν ένα πτώμα
Από τον Eileen AJ Connelly | Νέα Υόρκη
Η διέλευση των συνόρων οδηγεί σε πιθανό πνιγμό
Το βίντεο από τις 16 Μαρτίου 2021, δείχνει ότι τρία άτομα προσπαθούν να διασχίσουν το Ρίο Γκράντε, με ένα από αυτά να πνίγεται, ενώ περιπολικά των συνόρων παρακολουθούν από την ακτή.
Ένα τραγικό βίντεο φαίνεται να δείχνει νέους μετανάστες πνιγμένους στο Ρίο Γκράντε , μια θανατηφόρα στροφή στην κλιμακούμενη κρίση στα σύνορα.
Το βίντεο , που καταγράφηκε από τον ψαρά Ιησού Βάργκα, δείχνει τρία άτομα στο νερό κοντά στη συνοριακή πόλη του Λαρέντο του Τέξας, με μόνο τα κεφάλια τους να κινούνται πάνω από την επιφάνεια.
"Δεν έχετε σωσίβια, τίποτα; Πνίγονται, αυτά τα παιδιά!" Ο Βάργκας ακούγεται να φωνάζει στους πράκτορες των συνοριακών περιπολιών των ΗΠΑ που στέκονται στην ακτή κοντά.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
- Rookie poster
Ένα αποτυχημένο όργανο μίας αποτυχημένης αστικής δημοκρατίας είναι και ο Biden. Κάνει οτιδήποτε του πούνε τα μεγάλα κεφάλια. Το είπα και σε άλλο thread. Φιλολαϊκός και φιλεργάτης με δισεκατομμύρια από πίσω στις καμπάνιες του από τους κεφαλαιούχους δεν γίνεται να υπάρξει. Ρεπουμπλικανικό και Δημοκρατικό κόμμα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Κρίμα που ο εκεί λαουτζίκος δεν μπορεί να το δει και νομίζει ότι πολεμά τον ρατσισμό και την εκμετάλλευση με την ψήφο του στους διεφθαρμένους Δημοκρατικούς.
Δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος δεν θα γίνει. Δεν υπάρχει κομμουνισμός για να πολεμάνε. Τον Μοράλες νύχτα τον φάγανε, τον Μαδούρο παρά λίγο, η Κούβα κάνει συνταγματικές φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Την Βόρεια Κορέα την έχουν εκεί για να δείχνουν στο κόσμο με προπαγάνδα τι εστί υποτίθεται κομμουνισμός. Ποιος θα κοντράρει στις ΗΠΑ στο τέλος; Ο μαφιόζος Πούτιν; Ο κρυφοκαπιταλιστής Xi Jinping; Ποιος;;;
Δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος δεν θα γίνει. Δεν υπάρχει κομμουνισμός για να πολεμάνε. Τον Μοράλες νύχτα τον φάγανε, τον Μαδούρο παρά λίγο, η Κούβα κάνει συνταγματικές φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Την Βόρεια Κορέα την έχουν εκεί για να δείχνουν στο κόσμο με προπαγάνδα τι εστί υποτίθεται κομμουνισμός. Ποιος θα κοντράρει στις ΗΠΑ στο τέλος; Ο μαφιόζος Πούτιν; Ο κρυφοκαπιταλιστής Xi Jinping; Ποιος;;;
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ