Αναβαθμιση καρτας γραφικων

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αναβαθμιση καρτας γραφικων

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιουν 2020, 15:57

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:για δωσε γιατι και εγω το σκεφτομαι απο καιρο για σταθερο ποσο στοιχιζει και τι περιεχει :D

Αν εχεις την διαθεση να σκασεις καμια 500αρα, τοτε περιμενε μεχρι τελος του ετους που θα βγει το PS5 το οποιο θα παιζει και παιχνιδια του PS4. Το PS4 αυτην την στιγμη κοστιζει γυρω στο 300αρι στις μεγαλες αλυσιδες. Στο Σκρουτζ ισως το βρεις πιο φθηνο.

Αν εισαι πορωμενος με τα παιχνιδια περιμενε να βγει το 5 καπου τον Νοεμβριο.

εχω μεινει πισω λεμε δεν καταλαβαινω τι λες με το RS5 ; h to PS4 εχω πολλα χρονια με λαπτορ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2020, 16:00

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αν εχεις την διαθεση να σκασεις καμια 500αρα, τοτε περιμενε μεχρι τελος του ετους που θα βγει το PS5 το οποιο θα παιζει και παιχνιδια του PS4. Το PS4 αυτην την στιγμη κοστιζει γυρω στο 300αρι στις μεγαλες αλυσιδες. Στο Σκρουτζ ισως το βρεις πιο φθηνο.

Αν εισαι πορωμενος με τα παιχνιδια περιμενε να βγει το 5 καπου τον Νοεμβριο.

εχω μεινει πισω λεμε δεν καταλαβαινω τι λες με το RS5 ; h to PS4 εχω πολλα χρονια με λαπτορ

Δεν ξερεις τι ειναι το PS δηλαδη το playstation? :hmmm
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 24 Ιουν 2020, 16:48

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εχω μεινει πισω λεμε δεν καταλαβαινω τι λες με το RS5 ; h to PS4 εχω πολλα χρονια με λαπτορ

ο νεμο δεν παίζει με playstation

όταν έχει ελεύθερο χρόνο διαβάζει για τον Κοσμά τον Αιτωλό , τον Αγ Ιωάννη τον Ρώσο κλπ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιουν 2020, 20:34

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εχω μεινει πισω λεμε δεν καταλαβαινω τι λες με το RS5 ; h to PS4 εχω πολλα χρονια με λαπτορ

α!! εχω το 3 αλλα εδω και ενα δυο χρονια το παρατησα αν θα παιξω παλι παγνιδια θα το κανω απο σταθερο
για αυτο σε ρωτησα ποσα κανουν τω ρα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιουν 2020, 20:36

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

ο νεμο δεν παίζει με playstation

όταν έχει ελεύθερο χρόνο διαβάζει για τον Κοσμά τον Αιτωλό , τον Αγ Ιωάννη τον Ρώσο κλπ

τον εχω διαβασει και αυτον ...τωρα το παρατησα και το διαβασμα ασχολουμαι με την ψυχη με τα σωθικά των ανθρωπων
και με τον στοκο που εχουν στον εγκεφαλο αλλα δεν νομιζω να αντεξω για πολυ ακομη θα το παρατησω και αυτο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2020, 22:04

nemo έγραψε:α!! εχω το 3 αλλα εδω και ενα δυο χρονια το παρατησα αν θα παιξω παλι παγνιδια θα το κανω απο σταθερο

Εχεις μεινει πολυ πισω, το 4 βγηκε πριν 7 χρονια και τελη του ετους βγαινει το 5. Επισης υπαρχει η Pro εκδοση του 4 που βγηκε το '17 και εχει καλυτερα γραφικα.

Εσενα επειδη σε κοβω ψιλοασχετο με το αθλημα θα σου ελεγα να παρεις το PS4 γυρω στο 200αρικο. Θα βρισκεις τα περισσοτερα παιχνιδια στα 20 ευρω. Εσυ που δεν ασχολεισαι δεν αξιζει να σκασεις 500αρικο να παρεις το 5 γιατι δεν θα το χρησιμοποιεις πολυ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιουν 2020, 22:17

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:α!! εχω το 3 αλλα εδω και ενα δυο χρονια το παρατησα αν θα παιξω παλι παγνιδια θα το κανω απο σταθερο

Εχεις μεινει πολυ πισω, το 4 βγηκε πριν 7 χρονια και τελη του ετους βγαινει το 5. Επισης υπαρχει η Pro εκδοση του 4 που βγηκε το '17 και εχει καλυτερα γραφικα.

Εσενα επειδη σε κοβω ψιλοασχετο με το αθλημα θα σου ελεγα να παρεις το PS4 γυρω στο 200αρικο. Θα βρισκεις τα περισσοτερα παιχνιδια στα 20 ευρω. Εσυ που δεν ασχολεισαι δεν αξιζει να σκασεις 500αρικο να παρεις το 5 γιατι δεν θα το χρησιμοποιεις πολυ.

παιζω πολυ καλα με τα πληκτρα γιατι εκει εχω μαθει ξερεις ποσα ξενυχτια εχω ριξει παιζοντας;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2020, 22:22

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

παιζω πολυ καλα με τα πληκτρα γιατι εκει εχω μαθει ξερεις ποσα ξενυχτια εχω ριξει παιζοντας;

Τι παιχνιδια επαιζες?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Ιουν 2020, 22:23

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:παιζω πολυ καλα με τα πληκτρα γιατι εκει εχω μαθει ξερεις ποσα ξενυχτια εχω ριξει παιζοντας;

Τι παιχνιδια επαιζες?

παντα πολεμικα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2020, 22:30

nemo έγραψε: