Αρίστος έγραψε:
Τεσσερεις φορες του εχω πει οτι ο Ριζος ειναι ο Ριζοσπαστης και εξακολουθει να νομιζει οτι ειναι φυσικο προσωπο.![]()
.
ναι ρε συ αλλα ποιος ειναι ο ριζος;
Αρίστος έγραψε:
Τεσσερεις φορες του εχω πει οτι ο Ριζος ειναι ο Ριζοσπαστης και εξακολουθει να νομιζει οτι ειναι φυσικο προσωπο.![]()
.
nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
![]()
Και όμως αυτό εγραψε
αντε να παιξουμε λιγο ...το και ομως αυτο εγραψε τι σημαινει;
δηλαδη κατα την γνωμη σου τι επρεπε να γραψει ή να καταλαβει;
ΩRIΩNAS7 έγραψε:nemo έγραψε:
αντε να παιξουμε λιγο ...το και ομως αυτο εγραψε τι σημαινει;
δηλαδη κατα την γνωμη σου τι επρεπε να γραψει ή να καταλαβει;
Α θες και να παίξεις. Ναι οκ
Δεν είναι καθόλου προφανές γιατί το κάνεις όλο αυτό.
Αλλά αφού θες να παίξεις, θα σου κάνω το χατήρι και θα σε παίξω.
Λοιπόν την πρώτη φορά καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην κατάλαβε, το ερώτημά μου. Όταν όμως του επαναλαμβάνω πως δεν τον ρωτά ΤΙ είναι ο Ρίζος, αλλά ποιος είναι, τι θα έπρεπε να περιμένω πως κατάλαβε;
Θα έπρεπε να περιμένω ότι θα με ειρωνευτει λέγοντας μου πως ο Ρίζος είναι εφημερίδα και όχι άνθρωπος, όπως μου έγραψε, ή το προφανές που επεσήμανε και ο Ραν;
Α θες και να παίξεις. Ναι οκ
Δεν είναι καθόλου προφανές γιατί το κάνεις όλο αυτό.
Αλλά αφού θες να παίξεις, θα σου κάνω το χατήρι και θα σε παίξω.
Λοιπόν την πρώτη φορά καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην κατάλαβε, το ερώτημά μου. Όταν όμως του επαναλαμβάνω πως δεν τον ρωτά ΤΙ είναι ο Ρίζος, αλλά ποιος είναι, τι θα έπρεπε να περιμένω πως κατάλαβε;
Θα έπρεπε να περιμένω ότι θα με ειρωνευτει λέγοντας μου πως ο Ρίζος είναι εφημερίδα και όχι άνθρωπος, όπως μου έγραψε, ή το προφανές που επεσήμανε και ο Ραν;
κατσε να το παμε σιγα σιγα γιατι και εγω δεν σε πιανω
σου λεει ο χ,ψ το γραφει και ο ριζος
του απαντας ποιος ειναι ο ριζος! με την εννοια του- ποιος μαλακας ειναι ο ριζος που θα του δωσω και σημασια
και εκεινος δεν καταλαβαινει το πνευμα σου και συνεχιζει να σου απανταει -ο ριζος ειναι εφημεριδα
που κανει λαθος;
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Καταρχάς αν το έλεγα με την έννοια που λες, θα εννοούσα όντως άνθρωπο.
Ουσιαστικά τον ρώτησα αν ειναι κάτι που χει αλαθητο!
Εκείνος μου απαντάει ότι είναι Εφημεριδα. Του τονίζω ότι δεν ρωτάω τι είναι αλλά ποιος, με αποτέλεσμα ο Αρίστος να μου γεαψει την ίδια απάντηση. Ότι είναι εφημερίδα. Αυτό συνεχίστηκε 1 με 2 φορές ακόμα.
Μετά την συνέχεια στην έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.
Τωρα καταλαβαίνεις ή επιμένεις να μην "καταλαβαίνεις";
Καταρχάς αν το έλεγα με την έννοια που λες, θα εννοούσα όντως άνθρωπο.
Ουσιαστικά τον ρώτησα αν ειναι κάτι που χει αλαθητο!
Εκείνος μου απαντάει ότι είναι Εφημεριδα. Του τονίζω ότι δεν ρωτάω τι είναι αλλά ποιος, με αποτέλεσμα ο Αρίστος να μου γεαψει την ίδια απάντηση. Ότι είναι εφημερίδα. Αυτό συνεχίστηκε 1 με 2 φορές ακόμα.
Μετά την συνέχεια στην έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.
Τωρα καταλαβαίνεις ή επιμένεις να μην "καταλαβαίνεις";
τωρα το εξηγησες ορθοτερα και παλι ομως δεν καταλαβαινω πως επρεπε να σου απαντησει
αν εγραφες απο την πρωτη φορα το >αλαθητος> θα σου απαντουσε διαφορετικα αλλα και παλι η απαντηση
δεν θα ειχε καμια διαφορα επι της ουσιας γιατι ο ριζος οπως σου εγραψα και πριν ειναι και δινει
την κατευθυντηρια αναφορα για ολους τους σταλινιστες οποτε και παλι θα εγραφε ή θα καταλαβαινε το ιδιο
ΩRIΩNAS7 έγραψε:nemo έγραψε:τωρα το εξηγησες ορθοτερα και παλι ομως δεν καταλαβαινω πως επρεπε να σου απαντησει
αν εγραφες απο την πρωτη φορα το >αλαθητος> θα σου απαντουσε διαφορετικα αλλα και παλι η απαντηση
δεν θα ειχε καμια διαφορα επι της ουσιας γιατι ο ριζος οπως σου εγραψα και πριν ειναι και δινει
την κατευθυντηρια αναφορα για ολους τους σταλινιστες οποτε και παλι θα εγραφε ή θα καταλαβαινε το ιδιο
Καλά εντάξει. Δηθενιες. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο. Ήταν προφανέστατο τι τον ρώτησα και το βλεπεις. Δεν σε νοιάζει όμως.
Όλα όσα γραφεις είναι ένα κακοπαιγμενο θεατράκι, με ακροδεξιές εμμονες. Ελα γεια
Καλά εντάξει. Δηθενιες. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο. Ήταν προφανέστατο τι τον ρώτησα και το βλεπεις. Δεν σε νοιάζει όμως.
Όλα όσα γραφεις είναι ένα κακοπαιγμενο θεατράκι, με ακροδεξιές εμμονες. Ελα γεια
μα ειμαι ακρο-δεξιος και ακρο-κεντρωος και δεν κανω κανενα θεατρακι οπως λες
- σε μια ερωτηση τυπου.... ποιος ειναι ο ριζος; ή και ποιος ειναι ο ριζος -απαντας ειναι εφημεριδα
δηλαδη αν δεν καταλαβες ακομη: ζητας απο τον αριστο να προσδώσει μια υποτιθεμενη ιδιότητα
εκει που προυποθετεις εσυ κατα την δικη σου φαντασια ..... και να το ηθελε δεν ....παμε παρακατω τωρα
Αρίστος έγραψε:O "ψεκασμενος φασιστας" ηταν 6 μηνες το 2011 μαζι με τους Αγανακτισμενους καθημερινα στην Πλατεια χανοντας λεφτα απο τη δουλεια του και εισπνεοντας για ενα μηνα τουλαχιστον δακρυγονα παρα τα αναπνευστικα του προβληματα.
Το ΚΚΕ τοτε κατεβηκε μια δυο φορες μονο και βαζω στοιχημα οτι ο Λαχουρενιος ουτε τοτε κατεβηκε γιατι επρεπε να προσεξει τη σιλουετα του.