Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ναι, παιδιά, δεν χρειαζόταν να μπούμε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και επιτήρησης εν μέσω χρεοκοπίας, θα βαρούσαμε χέρια στα τραπέζια, θα πηγαίναμε στους Κινέζους και στους Ρώσους για τζάμπα δις, θα σπρώχναμε στους κουτόφραγκους όσες λέξεις έχουν ελληνική ρίζα έναντι αμοιβής. Οι προντότες πολιτικοί και ο γκαπ φταίνε! Έλα, ντιαντίντουμε, τώρα!
Ενταξει δεν ειναι ασπρο μαυρο. Αλλο οτι χρειαζομασταν λιτοτητα και καποια διαρθρωτικα μετρα και αλλο τι συγκεκριμενα προγραμματα εφαρμοστηκαν.
Αλλά, πως θα ήταν η λιτότητα και τα διαρθρωτικά μέτρα αλλιώς;
Λαχουρένιος έγραψε:Για παραδειγμα, αντι να παταξουν την πραγματικη φοροδιαφυγη, εβαλαν κατι αυθαιρετα τεκμηρια για εισπρακτικους λογους και καηκαν μαζι χλωρα και ξερα. Δε θα ειχα αντιρρηση σε ενα μνημονιο που ξεπατωνε στην φορολογια τους ε/ε και εντατικοποιουσε τον ελεγχο της φοροδιαφυγης ας πουμε, αλλα τωρα ετσι οπως το εκαναν αυτοι οι απατεωνες παλι την εβγαλαν λαδι.
Δλδ αν μείωνες την φοροδιαφυγή, δεν θα σου έπεβαλαν μέτρα οι δανειστές σου; Aυτά τα έλεγε και ο ΓΑΠ, ήταν τα "λεφτά υπάρχουν".
Λαχουρένιος έγραψε:Εκτος απο αυτο δε ληφθηκε κανενα ουσιαστικο μετρο να διορθωθει το εμπορικο ισοζυγιο. Στο πηκ της κρισης βελτιωθηκε λογω της πτωσης της αγοραστικης δυναμης και απο το '16 και μετα αρχισε παλι να αυξανεται το ελλειμα.
Δασμούς;

.gif)