Paradox υποκλίνομαι..

Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, λογισμικά, γκάτζετ κλπ.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Paradox υποκλίνομαι..

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Δεκ 2019, 17:30

Σήμερα πέρασα εκπαίδευση στα προϊόντα των συναγερμών paradox,
κύριοι υποκλίνομαι
μόνο assembly δεν γράφει αυτό το γκατζετάκι
είναι τόσο αναλυτικό το setup του που μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα για να καλύψεις τις ανάγκες του πελάτη
και για να είμαι ειλικρινής οι caddex και οι sigma ( που έχω κάνει εκπαίδευση και σε αυτούς) δεν το φτάνουν τόσο πολύ, άσε δε τους κινέχικους τίποτα roischch

να όποιος έχει όρεξη ας ρίξει μια ματιά στα manuals

https://www.manualslib.com/products/Par ... 08030.html

https://www.digitalnet.gr/image/data/Οδ ... 0-7000.pdf

και στο paradox.gr βρίσκεις το Product guide
τελικά εάν το καλοσκεφτεί κάποιος και θέλει να ξεκινήσει δουλειά με συναγερμούς , αυτό το product είναι μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό
Αμφιβάλλω όμως εάν όποιος έχει αγοράσει αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί στο έπακρο τις ιδιότητές του.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Paradox υποκλίνομαι..

Δημοσίευσηαπό itteithe » 30 Δεκ 2019, 17:49

Τι αισθητήρες μπορείς να κουμπώσεις πάνω σ' αυτό; Μόνο τα κλασικά φωτοκύτταρα/ανιχνευτές κίνησης ή μπορείς να του βάλεις και πιο περίεργους αισθητήρες;

Ελληνική εταιρία είναι;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Δεκ 2019, 19:06

Τα γράφει ο ίδιος ή έχει χακαριστεί ο λογαριασμός του και δείχνει σαν να διαφημίζει προιόντα;

Έτσι την έπαθε ένας ενενηντάχρονος στο μπριτζ που του χακάρανε το λογαριασμό και εμφανιζόταν στο Facebook σαν να διαφήμιζε τηλεοράσεις
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 30 Δεκ 2019, 19:21

Όχι ρε συ, ο vallon είναι ηλεκτρονικός μηχανικός.
0 .

Habemus filium

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Δεκ 2019, 06:02

itteithe έγραψε:Τι αισθητήρες μπορείς να κουμπώσεις πάνω σ' αυτό; Μόνο τα κλασικά φωτοκύτταρα/ανιχνευτές κίνησης ή μπορείς να του βάλεις και πιο περίεργους αισθητήρες;

Ελληνική εταιρία είναι;

η μαμά εταιρία είναι καναδική, την έφερε εδώ ο ιδιοκτήτης της κ.Οικονομίδης το '94 και την έχει σπρώξει όχι μόνο προς τους συναγερμούς
αλλά και προς άλλες εφαρμογές, βέβαια αυτό είναι το core business
Για τα περιφερειακά τώρα τα ονομάζει PGM
εκεί λοιπόν σου δίνει μια επαφή negative και εσύ μπορείς να βάλεις ότι γουστάρεις, σειρήνα, ρελέ και να οδηγήσεις ότι φανταστείς
πχ φώτα, το σύστημα με τον καπνό το ποτιστικό να βρέχει τον κλέφτη , το κλιματιστικό, οτιδήποτε.
Αφου συζητούσαμε ότι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με την κλασική εφαρμογή απο το κινητό να μπαίνεις και να ανοιγοκλείνεις τα φώτα, το καλοριφέρ κλπ..
Αν κατεβάσετε το manual προγραμματισμού, όλο το configuration το φτιάχνει με δύο τρόπους, είτε με τις function που με χαζότατο τρόπο καλείς απο το κλασικό πληκτρολόγιο, που είναι πράγματι για χαζούς, ακόμα και ένας ηλεκτρολόγος λασπιτζής μπορεί να το κάνει...
είτε με εφαρμογή απο το pc μέσω ένας interface κάτι σαν mull modem που είναι.
Ομως το μεγαλείο αυτού του gatzet είναι η παραμετροποίηση.
Δεν έχω ξαναδεί τόση λεπτομέρεια στο προγραματισμό..
μόνο αν κοιτάξετε το manual θα καταλάβετε τι σας λέω..
ούτε ο κατντεχ ούτε ο σιγμα έχει τόση ανάλυση, αλλά και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι κλασικοί εγκαταστάτες της παλιάς σχολής ,,του πληκτρολόγιου δεν έχουν και πολύ σχέση,
Άρα ένα κριτήριο είναι αν ο εκγαταστάτης δουλεύει το πρόγραμμα και μόνο περιστασιακά το πληκτρολόγιο.

Το consept του προγραμματισμού του είναι ότι τις ζώνες τις αφιερώνει κάθε μία σε ένα αισθητήριο, πχ μια παγίδα, μια μαγνητική επαφή ή ένα ραντάρ, βέβαια αν κάποιος θέλει να κάνει οικονομία μπορεί να βάλει και δύο και τρία και όσα θέλει, μετά το δεύτερο στάδιο είναι τα partitions υποστηρίζει δύο partitions εν γένη, πχ κάθε partition ένα σε κάθε όροφο αν μιλάμε για διπλοκατοικεία. Μπαίνεις με πολύ χαζό τρόπο στον προγραμματισμό όπως δείχνει το manual και μετά καλείς ρουτίνες όλες με τον ίδιο τρόπο...
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Δεκ 2019, 06:05

και προσέξτε ε?
εταιρία που διατηρεί τμήμα R&D στο ελλάντα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ούτε εισηγμένη σε χρηματιστήρια ούτε τίποτα..
με δικό τους πορτοφόλι

είπαμε τίποτα;
και περιλαμβάνει απο την ιδέα μέχρι την τελική υλοποίηση..
είμαι πολύ ενθιουσιασμένος γιατί θα στήσω έναν πειραματικό συναγερμό για τα παιδιά μας στο εργαστηριακό κέντρο και πλέον μπορώ να τα εκπαιδεύσω και στους paradox όχι μόνο στους cadex sigma που εντάξει είναι καλοί συναγερμοί αλλά δεν φτάνουν μέχρι τον π
Για να καταλάβετε, πέρυσι είχα βγει στην αγορά και μέσω της μαθητείας γνώριζα εταιρίες εγκαταστάσεών για να τους στείλω μαθητές μου. όμως όταν φτάναμε στις εταιρίες οι ιδιοκτήτες μου λέγανε τι μαθητεία και χαζομάρες...
τώρα ρε άνθρωπε έχεις έναν δύο τεχνικούς έτοιμους που τους χρειαζόμαστε..!!!!!!!!!!
Μάλιστα σε μια είχα πάρει μαζί και έναν μαθητή για να παρακολουθήσει πως γίνεται το παιχνίδι..
ίσα που δεν τον αρπάξανε
Ορίστε πως συνδέεται η εκπαίδευση με την αγορά εργασίας...
Μια σκέψη που έκανα σχετικά με το πρόβλημα της εργασιακής αποκατάστασης των καλύτερων ήταν η εξής;
πρέπει κανονικά να φτιαχτεί ένα μητρώο εργαζομένου, όπου να τηρείται αρχείο των επιδόσεων και της συμπεριφοράς του απο τα σχολικά χρόνια.
Όταν ένας άνθρωπος στο σχολείο είναι σοβαρός και αποτελεσματικός τότε είναι δεδομένο ότι και στην εργασιακή του πορεία θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και θα έχει μεγάλο βαθμό εργασιακής ωριμότητας πολύ γρήγορα
Όταν κάποιος στο σχολείο είναι ντενεκές ξεγάνωτος, όλα τα βύσματα του μπαμπά του δεν μπορούν να τον κάνουν άνθρωπο.
Τελικά μετά από τόσα χρόνια έχω καταλήξει ότι οι εταιρίες θα έπρεπε να εξετάζουν την συμπεριφορά και τις επιδόσεις στο λύκειο εκτός απο την προϋπηρεσία του εργαζόμενου .
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 31 Δεκ 2019, 08:34

Μου αρέσουν τα συστήματα ασφαλείας που παίρνουν και counter measures αντί να βαράνε μόνο ένα συναγερμό (ή να τραβάνε φωτογραφία και βίντεο με τον διαρρήκτη). Κάπου είχε πάρει το μάτι μου (ή το συζητούσα με κάποιον, δεν θυμάμαι), για ένα σύστημα που γεμίζει τα δωμάτια με σκόνη από πυροσβεστήρες ώστε να μην μπορούν να βλέπουν οι διαρρήκτες (και να κάνει και αποπνικτική την ατμόσφαιρα).
0 .

Habemus filium

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Δεκ 2019, 12:35

ναι, αυτό το σύστημα εφαρμόστηκε δεν θυμάμαι που , σε κάποιο κατάστημα που πήγαν να το διαρρήξουν και όταν γέμισε καπνό. αλλά από εκδίκηση οι ληστές δεν έβλεπα ν τίποτα έσπασαν τα πάντα..
Πάντως είναι η εποχή των συστημάτων ασφαλείας , είναι λογικό το γιατί, αλλά των έξυπνων συστημάτων
φυσικά το μεγαλύτερο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη μου το κατά πόσο ο εγκαταστάτης που θα έρθει να κάνει την μελέτη έχει καλή γνώση και όρεξη να παραμετροποιήσει το σύστημα..
0 .

Επιστροφή σε “Τεχνολογία”