Αυτό που η πρώην μου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αυτό που η πρώην μου...

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2019, 11:27

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Θελει προσοχη γιατι η χοντροκωλα μπορει να μπλοφαρει ομως

Τι να μπλοφάρει ρε; Παντρεμένη είναι.
Που σημαίνει ότι έχει καλύψει όλους τους υπόλοιπους τομείς, αυτούς δλδ που ο Άλεξ αρνήθηκε να πάρει ρόλο και γι' αυτό κουτούπωσε το επόμενο θύμα, εκτός από τον τομέα του βλέπω το χριστό φαντάρο στο σεξ και τώρα όπως είθισται κοιτάει στους πρώην να κάνει παιχνίδι γιατί δεν ξέρει πώς θα συμπεριφερθεί κάποιος άγνωστος νέος γκόμενος.
Ολ τάιμ κλάσικ συμπεριφορά χοντροκώλας. :fico:

Δεν λεω οτι δεν θελει να τον φαει, ή οτι δεν κακοπερναει στο γαμο, απλα δεν ειναι και στανταρ οτι θα του κατσει.

Παντως ετσι οπως χωρισαν ο Αλεξ της δημιουργησε μεγαλυτερο απωθημενο. Τσουζει περισσοτερο οταν τις χωριζεις εσυ και μαλιστα οταν αρνεισαι να προχωρησεις σε γαμο :D Ανεβαινεις σε αξια στα ματια τους γιατι ξεχωριζεις απο τους αλλους ευνουχους :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Νοέμ 2019, 11:44

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τι να μπλοφάρει ρε; Παντρεμένη είναι.
Που σημαίνει ότι έχει καλύψει όλους τους υπόλοιπους τομείς, αυτούς δλδ που ο Άλεξ αρνήθηκε να πάρει ρόλο και γι' αυτό κουτούπωσε το επόμενο θύμα, εκτός από τον τομέα του βλέπω το χριστό φαντάρο στο σεξ και τώρα όπως είθισται κοιτάει στους πρώην να κάνει παιχνίδι γιατί δεν ξέρει πώς θα συμπεριφερθεί κάποιος άγνωστος νέος γκόμενος.
Ολ τάιμ κλάσικ συμπεριφορά χοντροκώλας. :fico:

Δεν λεω οτι δεν θελει να τον φαει, ή οτι δεν κακοπερναει στο γαμο, απλα δεν ειναι και στανταρ οτι θα του κατσει.

Παντως ετσι οπως χωρισαν ο Αλεξ της δημιουργησε μεγαλυτερο απωθημενο. Τσουζει περισσοτερο οταν τις χωριζεις εσυ και μαλιστα οταν αρνεισαι να προχωρησεις σε γαμο :D Ανεβαινεις σε αξια στα ματια τους γιατι ξεχωριζεις απο τους αλλους ευνουχους :good:

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τον κυνηγάει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Νοέμ 2019, 13:10

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:μόνο με Σερβοκροάτισσες εκ Θεσσαλίας μπλέκουμε λαίμαι.

μην το παίρνεις για δεδομένο

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Τα ξέρω ότι έχει και τέτοιους (ιδίως στον κάμπο), μην αγχώνεσαι. :D
Έχω ακούσει και για ένα Λαρισαίο διαχειριστή φόρουμ που έκλεισε, που έμοιαζε για Άραψ. :giggle02:

Ο παππούς μου καθόλου δεν τους πήγαινε τους καμπίσιους πάντως. Πλατύποδες και πιρπίρια τους αποκαλούσε (το πιρπίρι είναι είδος γυναικείου ενδύματος από ό,τι το έψαξα :laugh1: ).
Γι’ αυτό κάνουμε οπωσδήποτε τεστ dna στην υποψήφια σύζυγο, να είμαστε σίγουροι ότι κρατάει από Σλάβους. :yesyes: :dirol:

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παρόλα αυτά ένα στα γρήγορα δε θα βλάψει κανέναν. Ας το κάνει το ψυχικό γιατί μάλλον έχει βαρέσει ταβάνι η ανοργασμία της γκόμενας και ψάχνει αλλού να καλύψει αυτό τον τομέα. Και τι καλύτερο από έναν εχέμυθο πρώην. :fico:

Ναι μλκ να πάω να μπλέξω και να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό γιατί αυτή δεν ικανοποιείται από τον αντρούλη της. Δε σφάξανε. :bigsmile35:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Νοέμ 2019, 14:03

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Παρόλα αυτά ένα στα γρήγορα δε θα βλάψει κανέναν. Ας το κάνει το ψυχικό γιατί μάλλον έχει βαρέσει ταβάνι η ανοργασμία της γκόμενας και ψάχνει αλλού να καλύψει αυτό τον τομέα. Και τι καλύτερο από έναν εχέμυθο πρώην. :fico:

Ναι μλκ να πάω να μπλέξω και να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό γιατί αυτή δεν ικανοποιείται από τον αντρούλη της. Δε σφάξανε. :bigsmile35:

Θα έχει μάθει νέα κόλπα ρε και θέλει να σου τα δείξει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Diogos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Diogos » 21 Νοέμ 2019, 15:04

Μεγάλο σφάλμα να επιστρέφεις στις πρώην. Οι πρώην είναι πρώην πάντα για κάποιο καλό λόγο. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2019, 18:24

Παιδιά ηρεμήστε. Μαλακίες λέτε όλοι.
Αντμίν εμένα να ακούσεις που είμαι και γυναίκα.
Όταν μια γυναίκα ξαναμιλάει με πρώην σημαίνει ότι τον έχει ξεπεράσει και χέστηκε κιόλας πώς θα το πάρει ο άλλος που θα του στείλει και κανένα μήνυμα.
Πιο πολύ από περιέργεια στέλνει τύπου να ΄χαμε να λέγαμε.
Εγώ την βλέπω πολύ χαλαρή την τύπισσα. Μια φορά στο τρίμηνο σου στέλνει. Σιγά τα ωά.

Πιστέψτε με. Όταν μια γυναίκα έχει ερωτικό ενδιαφέρον για πρώην, νυν ή μέλλοντα γκόμενο φέρεται πολύ κομπλεξικά.
Εγώ εδώ βλέπω μια πολύ φυσιολογική, κουλ συμπεριφορά σαν να μιλάει όπως θα μιλούσε σε οποιονδήποτε φίλο της.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Νοέμ 2019, 18:38

μπιζελι καπου και στα περισσοτερα συμφωνουμε σε πολλα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2019, 18:41

ναι nemo κι εγώ συμφωνώ με τα πρώτα ποστ που έγραψες εδώ
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Νοέμ 2019, 18:55

Και να σου πω την αλήθεια αντμίν πιο πολύ είναι αυτό που σου είπε ο νέμο. Μπορεί να θέλει κάποιον να μιλήσει αν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μπορεί εσύ να είσαι ένας δικός της αλλά ταυτόχρονα και ουδέτερος άνθρωπος που θα ήθελε να ανοίξει την καρδιά της ή ξεφύγει λίγο από τα δικά της.
Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ερωτικό ενδιαφέρον.

Κάποιες φορές όταν περνάμε δύσκολα στρεφόμαστε σε ανθρώπους που για κάποιον ανεξήγητο λόγο αισθανόμαστε εκείνη την ώρα ότι αυτός ο άνθρωπος θα μας βοηθήσει με κάποιον τρόπο. Μπορεί να είναι και τελείως άσχετος αυτός ο άνθρωπος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Νοέμ 2019, 19:06

bizeli έγραψε:Και να σου πω την αλήθεια αντμίν πιο πολύ είναι αυτό που σου είπα ο νέμο. Μπορεί να θέλει κάποιον να μιλήσει αν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μπορεί εσύ να είσαι ένας δικός της αλλά ταυτόχρονα και ουδέτερος άνθρωπος που θα ήθελε να ανοίξει την καρδιά της ή ξεφύγει λίγο από τα δικά της.
Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ερωτικό ενδιαφέρον.

Κάποιες φορές όταν περνάμε δύσκολα στρεφόμαστε σε ανθρώπους που για κάποιον ανεξήγητο λόγο αισθανόμαστε εκείνη την ώρα ότι αυτός ο άνθρωπος θα μας βοηθήσει με κάποιον τρόπο. Μπορεί να είναι και τελείως άσχετος αυτός ο άνθρωπος.

Ίσως είναι αυτό που λες.
Απλά μου κάνει εντύπωση ότι τώρα τελευταία το έχει αρχίσει αυτό το βιολί.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”