Ποσες ωρες δουλευετε την εβδομαδα?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ποσες ωρες δουλευετε την εβδομαδα?

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2019, 22:53

Προέλλην έγραψε:Ξανά + στα 4 τα δουλικά.

ΥΓ
To Μπιζέλι, ο Βάλλον, ο Στύγιος, κ.α., είναι ΔΥ. Γιατί ακριβώς είναι ξεφτίλες; Με ΑΣΕΠ μπήκαν. Για μαζέψου.

τωρα το ειδα μαλακακο!!! μην ανακατευεις αλλους στην συζητηση που εχεις μαζί μου
και σταματα να κανεις τον βλακα συνεχως οποιαδηποτε αναφορα σε καταστασεις δεν γινεται επι προσωπικου
το εχω πει επανειλημμενα -δεν εχω κανενα προβλημα με οσους αναφερεις ουτε και με σενα αλλο αν κανουμε πλακες
μερικες φορες δηλαδη αν θελω να θιξω κατι και αυτο το κατι εχει σχεση με την ιδιότητα ενος μελους
-εσυ το παιρνεις για μομφη !! να σε ρωτησω ξανα εισαι βλακας ή το κανεις εσκεμμενα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2019, 22:58

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:οσο για το αλλο που λες δεν ισχυει ο τυπος και ο καθε τυπος αν δεν υπηρχαν οι μεταναστες να δουλευουν με 15 ευρω
θα ηταν αναγκασμενος να δινει πιο πολλα σε ελληνες ....οπως και γινοταν παλιοτερα με την εσωτερικη μεταναστευση

Χαζομαρες λες. Ακομα και σε κλαδους που δεν παιζουν μεταναστες παλι μισθοι πεινας παιζουν. Αλλωστε εχεις πει σε αλλο νημα οτι ο ελληνας πρεπει να δουλευει με λιγα λεφτα για να δημιουργηθουν θεσεις εργασιας. Υποκριτικες ειναι αυτες οι κλαψες για τον ελληνα μισθωτο. Εσεις θελετε να βλαψετε τους ξενους οχι να βοηθησετε τους ελληνες.

απορώ τι σας ταΐζουν και έχετε χαζεψει τοσο στα βετζιναδικα δεν μπορουν να βρουν εργασια οι 55-65 ρηδες; ελ;
στις λαικες αγορες; στις κουζίνες; και σε τοσο αλλα επαγγελματα που τωρα τα εχουν κλεισει οι ξενοι;

σε τι ειμαστε υποκριτες δηλαδη;
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Νοέμ 2019, 03:00

φίλος Ωρωπιώτης πενηντάρης προσπαθούσε να βρει δουλειά στη βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων και πήγαινε από εργοστάσιο σε εργοστάσιο. Του λέγανε όχι και έτρωγε πόρτα γιατί δεν ήταν πακιστανός.
Ο άνθρωπος τρελάθηκε... στο τέλος πήγε για σεκιούριτι και τώρα τρέχει να πάρει τα μεροκάματα γιατί δεν τα πληρώνουν και τον κοροϊδεύουν..
Στη βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων εργάζονται τουλάχιστον τριάντα χιλιάδες πακιστανοί, είτε με ένσημα , σπανιότερα είτε μαύρα. Παλιότερα είχα πάει σε εργοστάσιο παρασκευής ψωμιού τοστ. Η εικόνα ..κουβούκλιο στη μέση με τζάμια γύρω γύρω, γραβατάκιας μέσα το έπαιζε διευθυντάκος και γύρω γύρω πακιστάν να τρέχουν για να φτιάχνουν το ψωμί
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2019, 09:41

nemo έγραψε:
απορώ τι σας ταΐζουν και έχετε χαζεψει τοσο στα βετζιναδικα δεν μπορουν να βρουν εργασια οι 55-65 ρηδες; ελ;
στις λαικες αγορες; στις κουζίνες; και σε τοσο αλλα επαγγελματα που τωρα τα εχουν κλεισει οι ξενοι;

Και να βρουν δουλειες εκει με μισθους πακιστανου θα βρουν και για αυτο ειστε υποκριτες. Θα σας παραδεχομουν αν υποστηριζατε τα εργατικα δικαιωματα του ελληνα εστω, αλλα εσεις θελετε να δουλευει ο ελληνας στις συνθηκες που δουλευει ο πακιστανος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2019, 10:06

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:

Και να βρουν δουλειες εκει με μισθους πακιστανου θα βρουν και για αυτο ειστε υποκριτες. Θα σας παραδεχομουν αν υποστηριζατε τα εργατικα δικαιωματα του ελληνα εστω, αλλα εσεις θελετε να δουλευει ο ελληνας στις συνθηκες που δουλευει ο πακιστανος.

βρε μπουμπουνα δεν λεω οτι δεν ειναι και ετσι που τα λες αλλα αν δεν υπαρχουν οι ξενοι που δεχονται να δουλευουν
με 15 ευρω στα κρυφα και αλλοι με 25-30 στα φανερα και να ειναι τοσοι μα τοσοι πολλοι αυτο εχει επιπτωσεις
και στο μεροκαματο του ελληνα αυτο λεω ...ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2019, 10:11

nemo έγραψε:βρε μπουμπουνα δεν λεω οτι δεν ειναι και ετσι που τα λες αλλα αν δεν υπαρχουν οι ξενοι που δεχονται να δουλευουν
με 15 ευρω στα κρυφα και αλλοι με 25-30 στα φανερα και να ειναι τοσοι μα τοσοι πολλοι αυτο εχει επιπτωσεις

Αυτο ειναι θεμα μη εφαρμογης της εργατικης νομοθεσιας οχι ξενων. Ας παρουν οι κρατικοι μηχανισμοι αμπαριζα τις επιχειρησεις και να κοβουν προστιμα σε οσους απασχολουν ανασφαλιστους, αρα και σε οσους απασχολουν ξενους. Εγω δε θα εχω προβλημα, εσεις θα εχετε :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2019, 10:25

Αν εφαρμοστεί ποτέ η εργατική νομοθεσία, προβλέπω ξεσηκωμό των αγνών μπαντριωτών επιχειρηματιών για το ανθαιλυνικό κράτος που θέλει να τους κλείσει... :fico: :s_rofl
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2019, 11:07

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:βρε μπουμπουνα δεν λεω οτι δεν ειναι και ετσι που τα λες αλλα αν δεν υπαρχουν οι ξενοι που δεχονται να δουλευουν

Αυτο ειναι θεμα μη εφαρμογης της εργατικης νομοθεσιας οχι ξενων. Ας παρουν οι κρατικοι μηχανισμοι αμπαριζα τις επιχειρησεις και να κοβουν προστιμα σε οσους απασχολουν ανασφαλιστους, αρα και σε οσους απασχολουν ξενους. Εγω δε θα εχω προβλημα, εσεις θα εχετε :D

απαντω και στους δυο σας

ειμαι τοσο παραξενος που σε αυτο που γραφετε εγω βλεπω μια συμπαιγνια του κορακος καρακου ματι δεν βγαζει
ποιοι ηταν αυτοι και συνεχιζουν να ειναι ειναι; ονομα δεν εχουν ;

μηπως τα αφεντικα των μικροεπιχειρησεων ; μηπως ο κυρ βαγγελης της γειτονιας;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2019, 11:23

nemo έγραψε:απαντω και στους δυο σας

ειμαι τοσο παραξενος που σε αυτο που γραφετε εγω βλεπω μια συμπαιγνια του κορακος καρακου ματι δεν βγαζει
ποιοι ηταν αυτοι και συνεχιζουν να ειναι ειναι; ονομα δεν εχουν ;

μηπως τα αφεντικα των μικροεπιχειρησεων ; μηπως ο κυρ βαγγελης της γειτονιας;

Δεν βγαζει νοημα αυτο που γραφεις. Συμπαιγνια υπαρχει μεταξυ κρατους και επιχειρηματιων (απο τον πιο μεγαλο στον πιο μικρο) ωστε να μην πληρωνουν οι επιχειρησεις φορους και τις νομιμες αποδοχες των εργαζομενων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 11 Νοέμ 2019, 15:37

Συνηθως 20 - 24 ωρες στους χωρους εργασίας ( γραφείο - έργα - κτήμα ) συνολικά.
Αλλες τόσες στο γραφειο του σπιτιου.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”