Όλα μπορώ να τα ανεχτώ...

Αυτοκίνητα, μηχανές, μηχανοκίνητος αθλητισμός.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Όλα μπορώ να τα ανεχτώ...

Δημοσίευσηαπό itteithe » 21 Μαρ 2019, 11:55

Airman68 έγραψε:
Δηλαδή ο τρόπος που κυκλοφορούν στους δρόμους οι μη-Αθηναίοι είναι ο ιδανικός;
Ελικρινά έχω βαρεθεί αυτήν την αντι-Αθηναϊκή νοοτροπία.
Όχι γιατί μεγάλωσα στην Αθήνα αλλά γιατί έζησα αρκετό καιρό εκτός Αθήνας (Πάτρα-Κυλλήνη-Καλαμάτα-Περαία Θεσ/νίκης) και είδα και τα δικά τους χάλια.
Ένα μόνο θα σου πω: αν έχεις τα κότσια, πήγαινε να οδηγήσεις στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας... :angry:

Καλά, εννοείται οτι όλοι στην Ελλάδα οδηγούν για τον πούτσο, απλά ήθελα να βγάλω ένα rant ειδικά για τους Αθηναίους :D (επίσης, ήταν γενική αναφορά σε όλους τους οδηγούς των αστικών κέντρων, γι αυτό και καταλήγω με Γενικά, η οδήγηση στα ελληνικά αστικά κέντρα...)

Οι χειρότεροι οδηγοί εκτός των αστικών κέντρων είναι μακράν οι Κρητικοί.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Airman68
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Airman68 » 21 Μαρ 2019, 11:59

Πάντως θα ήθελα να διορθώσω μια εσφαλμένη εντύπωση που έχουμε για τους Έλληνες οδηγούς.
Δεν είμαστε χειρότεροι από τους οδηγούς της ηπειρωτικής Ευρώπης.
Έχω δει τα ίδια και χειρότερα σε Ιταλία, Γαλλία και Βέλγιο.
Σε αυτούς που βγάζω το καπέλο αναφορικά με καλούς τρόπους οδηγικής συμπεριφοράς είναι στους άγγλους (όταν οδηγούν στην Αγγλία βέβαια).
1 .
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 21 Μαρ 2019, 12:01

'71 έγραψε:Εν τω μεταξύ όταν μιλάμε για Αθηναίους,έχουμε να κάνουμε με πρώτης,δεύτερης και τρίτης γενιάς επήλυδες ΚΥΡΙΩΣ από τη βοθρο-πελοπόννησο.Ολα τα κατακάθια της ερετζίδικης περιόδου εγκαταστάθηκαν και με τις βοήθειες του δεξιού κράτους από το '49 και μετά έκαναν την Αθήνα τη σημερινή αποθήκη ανθρωπολυμάτων...μια κακόγουστη,ακαλαίσθητη και τόσο άκομψα διογκωμένη γκριζούπολη.

Έλα μωρέ κι εσύ, μην το πολιτικοποιείς :)

Επίσης, αν και είμαι Θεσσαλός και δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ τους παλιοελλαδίτες, ακόμη και με τους περισσότερους αμαξοκάγκουρες σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα εδώ στην Τρίπολη, οφείλω να ομολογήσω οτι οδηγούν αρκετά κόσμια. Οι καλύτεροι επαρχιακοί οδηγοί βέβαια, είναι οι Τρικαλινοί.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Μαρ 2019, 12:16

itteithe έγραψε:
'71 έγραψε:Εν τω μεταξύ όταν μιλάμε για Αθηναίους,έχουμε να κάνουμε με πρώτης,δεύτερης και τρίτης γενιάς επήλυδες ΚΥΡΙΩΣ από τη βοθρο-πελοπόννησο.Ολα τα κατακάθια της ερετζίδικης περιόδου εγκαταστάθηκαν και με τις βοήθειες του δεξιού κράτους από το '49 και μετά έκαναν την Αθήνα τη σημερινή αποθήκη ανθρωπολυμάτων...μια κακόγουστη,ακαλαίσθητη και τόσο άκομψα διογκωμένη γκριζούπολη.

Επίσης, αν και είμαι Θεσσαλός και δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ τους παλιοελλαδίτες, ακόμη και με τους περισσότερους αμαξοκάγκουρες σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα εδώ στην Τρίπολη, οφείλω να ομολογήσω οτι οδηγούν αρκετά κόσμια. Οι καλύτεροι επαρχιακοί οδηγοί βέβαια, είναι οι Τρικαλινοί.

Ρε ιττειθες έχεις ζήσει αθήνα ποτέ;Το ακούω συχνά αυτό με τη γενίκευση "οι Αθηναίοι" και αρρωσταίνω.Δεν υφίσταται ο όρος.Μιλάμε στην ουσία για μια χαβούζα επαρχιωτών.Τεσπα.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Μαρ 2019, 12:19

Airman68 έγραψε:Πάντως θα ήθελα να διορθώσω μια εσφαλμένη εντύπωση που έχουμε για τους Έλληνες οδηγούς.
Σε αυτούς που βγάζω το καπέλο αναφορικά με καλούς τρόπους οδηγικής συμπεριφοράς είναι στους άγγλους (όταν οδηγούν στην Αγγλία βέβαια).

Τα χειρότερα οδηγικά τα βλέπεις σε κάτι Ρωσσίες φίλε,είχα ρωτήσει και ένα παιδί που έγραφε εδώ παλιά και το επιβεβαίωσε.Στη ρωσσία θα δεις απίστευτα σκηνικά στους δρόμους και όλοι σχεδόν έχουν μια καμερούλα που καταγράφει,γιατί μετά τρέχουν στις ασφαλιστικές :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Airman68
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Airman68 » 21 Μαρ 2019, 12:20

'71 έγραψε:
itteithe έγραψε:

Ρε ιττειθες έχεις ζήσει αθήνα ποτέ;Το ακούω συχνά αυτό με τη γενίκευση "οι Αθηναίοι" και αρρωσταίνω.Δεν υφίσταται ο όρος.Μιλάμε στην ουσία για μια χαβούζα επαρχιωτών.Τεσπα.

Times 2: Είσαι off topic και χαλάς το νήμα του μπιζελιού.
Γι αυτό το μόνο που θα πω είναι πως ότι έγραψες κάλλιστα έχει εφαρμογή και στην πόλη της Θεσ/νίκης...
0 .
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Airman68
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Airman68 » 21 Μαρ 2019, 12:22

'71 έγραψε:
Airman68 έγραψε:Πάντως θα ήθελα να διορθώσω μια εσφαλμένη εντύπωση που έχουμε για τους Έλληνες οδηγούς.

Τα χειρότερα οδηγικά τα βλέπεις σε κάτι Ρωσσίες φίλε,είχα ρωτήσει και ένα παιδί που έγραφε εδώ παλιά και το επιβεβαίωσε.Στη ρωσσία θα δεις απίστευτα σκηνικά στους δρόμους και όλοι σχεδόν έχουν μια καμερούλα που καταγράφει,γιατί μετά τρέχουν στις ασφαλιστικές :D

Σε αυτό δεν έχω άποψη, αλλά αν κρίνω από τον αριθμό των ρωσικών βίντεο που κυκλοφορούν από αυτές τις κάμερες, μαλλον έχεις δίκιο...
0 .
Yippie Kay Yay

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Μαρ 2019, 12:23

Airman68 έγραψε:
'71 έγραψε:Ρε ιττειθες έχεις ζήσει αθήνα ποτέ;Το ακούω συχνά αυτό με τη γενίκευση "οι Αθηναίοι" και αρρωσταίνω.Δεν υφίσταται ο όρος.Μιλάμε στην ουσία για μια χαβούζα επαρχιωτών.Τεσπα.

Γι αυτό το μόνο που θα πω είναι πως ότι έγραψες κάλλιστα έχει εφαρμογή και στην πόλη της Θεσ/νίκης...

Εγώ μπορεί να είμαι πολλά και κακά συνάμα...δεν αναιρούν όλα μαζί το γεγονός όμως ότι ούτε επόπτης της κοινότητας είσαι ούτε βλέπω κανένα μπιζέλι να διαμαρτύρεται ότι του χαλάω το νήμα.Αν διαμαρτυρηθεί θα απευθυνθεί στους επόπτες να σβήσουν ότι κριθεί (εάν κριθεί) εκτός θέματος.Αυτά για την ώρα.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Μαρ 2019, 12:24

Airman68 έγραψε:
'71 έγραψε:Τα χειρότερα οδηγικά τα βλέπεις σε κάτι Ρωσσίες φίλε,είχα ρωτήσει και ένα παιδί που έγραφε εδώ παλιά και το επιβεβαίωσε.Στη ρωσσία θα δεις απίστευτα σκηνικά στους δρόμους και όλοι σχεδόν έχουν μια καμερούλα που καταγράφει,γιατί μετά τρέχουν στις ασφαλιστικές :D

Σε αυτό δεν έχω άποψη, αλλά αν κρίνω από τον αριθμό των ρωσικών βίντεο που κυκλοφορούν από αυτές τις κάμερες, μαλλον έχεις δίκιο...

Εδώ γράφει ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στη Ρωσσία και το είχε επιβεβαιώσει.Είναι Ελληνας και μπορεί να έχει άποψη και για τις δυο χώρες καθώς μετακινείται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Airman68
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Airman68 » 21 Μαρ 2019, 12:27

'71 έγραψε:
Airman68 έγραψε:

Εγώ μπορεί να είμαι πολλά και κακά συνάμα...δεν αναιρούν όλα μαζί το γεγονός όμως ότι ούτε επόπτης της κοινότητας είσαι ούτε βλέπω κανένα μπιζέλι να διαμαρτύρεται ότι του χαλάω το νήμα.Αν διαμαρτυρηθεί θα απευθυνθεί στους επόπτες να σβήσουν ότι κριθεί (εάν κριθεί) εκτός θέματος.Αυτά για την ώρα.

Κουράζεις όμως...
Αν θες άνοιξε νήμα για τους κακούς Αθηναίους και τους καλούς... ε όλους τους άλλους...
0 .
Yippie Kay Yay

Επιστροφή σε “Αυτοκίνηση”