Προέλλην έγραψε:'71 έγραψε:Εχεις μπει σε λάντα;Στο συγκεκριμένο;
Απο Lada έχω μπει μόνο σε Niva.
Aυτή τη στιγμή ψάχνω Ελλάδα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση (4.000-4.500E). Είναι το αυτοκίνητο των ονείρων μου, ακριβώς αυτό που χρειάζομαι.
Σε νίβα έχω μπει αλλά δεν είχα εγώ ή η οικογένειά μου.Τότε έκαιγε πολλά σε καύσιμα (δε ξέρω τα τωρινά πως είναι,αλλά θα πρέπει να κάνεις εισαγωγή αν ζεις Ελλάδα και θα πληρώσεις σα μαλάκας κερατιάτικα).Το αυτοκίνητο αυτό τότε ήταν άβολο και είχε αναρτήσεις που δε συναντάς στα δυτικά αυτοκίνητα,μιλάω για δεκαετία '90 τώρα.Ο θείος μου να φανταστείς που ψευτοδούλευε στον πατέρα του τότε και ήτανε χομπίστας καταναλωτής μέχρι να βρει την ευτυχία μετά από λίγο το πούλησε.Σε λάντα έχω μεγαλώσει πάντως,στη νοβα έκδοση που ήταν η εξελιγμένη του 118 φιατ,όχι αυτή που έκανε μπαμ ότι είναι κόπια του φιατ.Νομίζω υπήρχε γραμμή παραγωγής στο ευρωπαικό παραπέτασμα για το συγκεκριμένο που ήταν υψηλότερων προδιαγραφών και γενικά το πουλάγανε σαν το καλό και ποιοτικό της μπράντας,ανώτερα των σοβιετικών.Τα αμάξια αυτά βγάζουν πολλές βλάβες και καίνε πολλά,ειδικά αν πας σε κομμάτι που είχε έρθει κανονικά εισαγωγή από το βροχίδη(αλήθεια υπάρχει ο εισαγωγέας αυτός;),το καλό όμως ήταν ότι ειδικά για το νιβα έβρισκες ανταλλακτικά στις αγορές που στήνανε οι ρωσσοπόντιοι.Είναι καλτ αμάξι και για να τρολλάρεις τους έλληνες και για χωράφια,αλλά προσωπικά επειδή έχω μεγαλώσει σε λάντα δε θα έδινα λεφτά ακόμα και ένα πεντοχίλιαρο.Σκέψου καλά πριν το πάρεις.