Δηθεν για καποιες εξετασεις αλλα μεταξυ μας για να τσεκαρει τον κανακαρι της που χωρισε και να με κανει να αναθεωρησω για την λεγαμενη.Ξερω οτι μιλανε πισω απο την πλατη μου.Παντα τα πηγαιναν καλα.
Λέω λοιπον στη μάνα μου I WAS LIGHTNING BEFORE THE THUNDER με λέει ΡΕ ΑΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΩΜΕ λέω ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΑΤΑΧΤΕ
Ηρθε η μανα μου.....
-
- Extreme poster
Ηρθε η μανα μου.....
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
- Ultimate Stalker
Re: Ηρθε η μανα μου.....
Η λεγαμενη ειχε περιουσια? Πρωτη φορα ακουω πεθερα να θελει να τα φτιαξει ο γιος της με την νυφη... 

0 .
-
- Extreme poster
Λαχουρένιος έγραψε:Η λεγαμενη ειχε περιουσια? Πρωτη φορα ακουω πεθερα να θελει να τα φτιαξει ο γιος της με την νυφη...
Ρε αυτο θα ρωτουσα τωρα.Σας εχει τυχει και εσας να παιρνει η μανα σας το μερος της αλλης;;
υγ,Oχι....μια καλη (για τα σημερινα δεδομενα) δουλεια.Ειχα και εγω και αποφασισαμε να συζυσουμε......
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
- Extreme poster
Βεβαια ακομα δεν εχει μιλησει ανοιχτα αλλα πεταει ορισμενα και κανω οτι δεν ακουω.
Να δω ποσο θα αντεξει.
Να δω ποσο θα αντεξει.

0 .
-
- Ultimate Stalker
L'ami du peuple έγραψε:Ρε αυτο θα ρωτουσα τωρα.Σας εχει τυχει και εσας να παιρνει η μανα σας το μερος της αλλης;;
υγ,Oχι....μια καλη (για τα σημερινα δεδομενα) δουλεια.Ειχα και εγω και αποφασισαμε να συζυσουμε......
Δεξια η μανα ή μου φαινεται?

Εμενα (οσες φορες εχει δει κατι γιατι τα κρυβω οσο μπορω) την ψιλοκραζει οταν ειμαστε μαζι και μετα οταν χωριζουμε κραζει εμενα
.gif)
.gif)
0 .
-
- Sloboda Narodu
L'ami du peuple έγραψε:Ρε αυτο θα ρωτουσα τωρα.Σας εχει τυχει και εσας να παιρνει η μανα σας το μερος της αλλης;;
Μου 'χει τύχει, αλλά από την ανάποδη. Να είμαι στα χωρίσματα με κάποια και η μάνα της να τα χώνει σε αυτήν και να στηρίζει εμένα.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
- Kalamata Lover
-
- Supreme poster
Συμβαινουν αυτα, άβυσσος ειναι η πζυχη της πεθερας...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
L'ami du peuple έγραψε:Δηθεν για καποιες εξετασεις αλλα μεταξυ μας για να τσεκαρει τον κανακαρι της που χωρισε και να με κανει να αναθεωρησω για την λεγαμενη.Ξερω οτι μιλανε πισω απο την πλατη μου.Παντα τα πηγαιναν καλα.
Λέω λοιπον στη μάνα μου I WAS LIGHTNING BEFORE THE THUNDER με λέει ΡΕ ΑΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΩΜΕ λέω ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΙΑΤΑΧΤΕ
Ω ρε φουκαρά σε λυπάμαι και σα να το ξαναζώ με τη γιατρίνα 20 χρόνια πριν ,τον υποστράτηγο φασίστα μπαμπά και τη μάνα μου

1 .
-
- Supreme poster
οι νέοι και τα προβλήματά τους...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.