Εγώ προσωπικά είμαι φλώρος και μάγκας του σατανιασμενου touchscreen.
Αν τους κάνω τίποτα, μόνο από το κινητό και το PC. Ίσως πυροδότησω κανένα εκρηκτικό μηχανισμό και τους χαλάσω τον ηλεκτρονικό χειρισμό των όπλων μαζικής καταστροφής, ως μέγας χάκερ που είμαι. Έχω απασχολήσει το Αμερικανικό Πεντάγωνο στο παρελθόν και έχω συνεργαστεί με Χουσειν και Καντάφι
Να αντιδράσουμε ή να βάλουμε την ουρά στα σκέλια
-
- Extreme poster
-
- Kalamata Lover
Re: Να αντιδράσουμε ή να βάλουμε την ουρά στα σκέλια
Εντελώς ντεφορμέ. Χάθηκαν οι Εβραίοι από το ελεύθερο χάθηκε και η έμπνευση του Χριστάρα αφού με τους κομμουνιστές δεν το 'χει. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
- Kalamata Lover
'71 έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Μεγάλος γύφτος και καρμίρης πρέπει να 'ναι αυτός ο Σόρος για να φοράει μασέλα αντί να έχει βάλει εμφυτεύματα.
Θα σου πω μια αληθινή ιστορία μαύρε σκύλε ραν ταν πλάν.Πριν κάποιους μήνες μπήκα σε αλυσίδα υπεραγορών ελληνικής ιδιοκτησίας που πρόσφατα είχε αγοράσει κατάστημα 4όροφο άλλου μικρότερου ανταγωνιστή και έτυχε να το επιθεωρεί ένας εκ των ιδιοκτητών.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι είχε δόντια κακοσχηματισμένα και μαύρα από τα τσιγάρα και αυτός όπως και ο συνάδελφος παίκτης σόρος δεν τα έφτιαχνε.Δεν είναι θέμα γυφτιάς για την οποία κατηγορείς τον σόρο,η πραγματικότητα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν χαλάνε τα λεφτά τους πάντα αλλά είναι δραματικά σφικτοί και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Και πως να μην είσαι όταν έχεις ανοικτεί στην αγορά με 700 εκατομμύρια δάνεια όπως ο έμπορος που συνάντησα εγώ.
Γύφτοι είναι. Εγώ αν είχα άνοιγμα 700 εκατομμύρια θα είχα φυτέψει δόντια με διαμάντια σαν τους αράπηδες ράπερ και θα είχα γκόμενα με κώλο σαν της Καρντάσιαν..

Αλλά κάποιος θα έλεγε ότι πρόκειται για φιλάργυρους αστούς,θα του θυμήσω όμως ότι και ο ιωσήφ στάλιν πέθανε έχοντας για περιουσία τις μπότες του και τη χλαίνη του.Και γω σαν αυτούς τους ανθρώπους ζω,κάνω πολλή λιτή ζωή και φοράω μπαλωμένα ρούχα και τα προβλήματα υγείας τα αντιμετωπίζω με αρχαία-μεσαιωνικά γιατροσόφια.
Ο Μέγας Στάλιν δεν ήταν άνθρωπος, με την έννοια ότι δεν είχε ανθρώπινες αδυναμίες. Ήταν πάνω και πέρα από οτιδήποτε ανθρώπινο.

Για τα υπόλοιπα καλό κουράγιο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
- Ultimate Stalker
Χρίστος Έλ έγραψε:Εγώ προσωπικά είμαι φλώρος και μάγκας του σατανιασμενου touchscreen.
Αν τους κάνω τίποτα, μόνο από το κινητό και το PC. Ίσως πυροδότησω κανένα εκρηκτικό μηχανισμό και τους χαλάσω τον ηλεκτρονικό χειρισμό των όπλων μαζικής καταστροφής, ως μέγας χάκερ που είμαι. Έχω απασχολήσει το Αμερικανικό Πεντάγωνο στο παρελθόν και έχω συνεργαστεί με Χουσειν και Καντάφι
Χριστο ελα μαζι μας. Θα συντριψουμε μαζι τον χριστιανισμο.
Σου χω μια προσφορα που δεν μπορεις να αρνηθεις...

0 .
-
- Right to Repair Champion
Χαμηλής ποιότητας τρολινγκ. Στην αρχή ήσουν δυνατός και μας είχες ψαρωσει.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot