Ιδιοκτήτης καφέ ψάχνει ντελιβερά δυο μήνες και δεν βρίσκει!

Κοινωνικά θέματα.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ιδιοκτήτης καφέ ψάχνει ντελιβερά δυο μήνες και δεν βρίσκει!

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Οκτ 2018, 22:07

Στύγιος έγραψε:Την τελευταία φορά που παραγγείλαμε πίτσα , πριν ένα μήνα, είδα κοντά 60άρη ντελιβερά!!, ντράπηκα και άφησα 2 ευρω ,συνήθως άφηνα 1 ευρώ τιπ.

Εδώ που ζω εγώ πάντως στη Β' Αθηνών έχει αρκετούς τέτοιους.Πολλοί γκριζομάλληδες δίνουν πίτσες και σουβλάκια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Οκτ 2018, 22:18

'71 έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Την τελευταία φορά που παραγγείλαμε πίτσα , πριν ένα μήνα, είδα κοντά 60άρη ντελιβερά!!, ντράπηκα και άφησα 2 ευρω ,συνήθως άφηνα 1 ευρώ τιπ.

Εδώ που ζω εγώ πάντως στη Β' Αθηνών έχει αρκετούς τέτοιους.Πολλοί γκριζομάλληδες δίνουν πίτσες και σουβλάκια.

Εσύ όμως δε βλέπω να λες κάτι για πουρμπουάρ. ... :tourtaface:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Οκτ 2018, 22:20

Γύπας έγραψε:
'71 έγραψε:Εδώ που ζω εγώ πάντως στη Β' Αθηνών έχει αρκετούς τέτοιους.Πολλοί γκριζομάλληδες δίνουν πίτσες και σουβλάκια.

Εσύ όμως δε βλέπω να λες κάτι για πουρμπουάρ. ... :tourtaface:

Συνήθως δίνω τη διαφορά που μένει από τα ρέστα.Συνήθως 0.30,0.50 ή 1€ το πολύ όταν ο λογαριασμός είναι για πολλούς και φτάνει το 20€.Δε μπορώ να δώσω παραπάνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ἰδιοκτήτης "καφέ" ψάχνει ντελιβερὰ δύο μῆνες καὶ δὲν βρίσκει!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Οκτ 2018, 22:25

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:Δὲν πιστεύω τοὺς έργοδότες μὲ τίποτα.
Καὶ δὲν εἶναι μόνο θέμα πεποιθήσεών μου.
Πείρα τεράστια ἔχω, - τὰ μάτια μου κι' ἄν ἔχουν δεῖ πολλά!...

- Ἰδιοκτήτης "καφέ" ψάχνει ντελιβερὰ δύο μῆνες καὶ δὲν βρίσκει!
- Μὴ σώσει καὶ βρεῖ, ὁ ἀλητάμπουρας κλέφτης, ὅποιος κι' ἄν εἶναι.

Να αγιασει στο στομα σου! Καποιοι ειχαν βγει σε μεσημεριαναδικο προ μηνος και εβριζαν τους ανεργους και τους εργαζομενους ως τεμπεληδες. Ζουν στον κοσμο τους.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Οκτ 2018, 22:31

'71 έγραψε:

Τι γκριζομάλλης μου λες ,καραφλός ήταν ο άνθρωπος με λίγες άσπρες τούφες στο πλάι ,καταντράπηκα σου λέω :nono:

...Και μη μου αντιτείνει κανείς ότι: " καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή", τέτοια επικίνδυνη δουλειά με υψηλό κίνδυνο ατυχήματος και σε τέτοια ηλικία,είναι αν μη τι άλλο ντροπή για την κοινωνία μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Οκτ 2018, 22:38

Eμένα αν μου φέρει πίτσα ΕΛ 60αρης, όχι μόνο δεν θα του δώσω μπούρμπουρα, αλλά θα προσπαθήσω να τον φάω και στα λεφτά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Οκτ 2018, 22:41

Ωχ μωρέ μλκς τέτοια ώρα κι εσείς! Το σκέφτομαι τώρα, έξοδο είναι γαμώτο! :ehmmm:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Οκτ 2018, 22:42

Διάδοχος έγραψε:Eμένα αν μου φέρει πίτσα ΕΛ 60αρης, όχι μόνο δεν θα του δώσω μπούρμπουρα, αλλά θα προσπαθήσω να τον φάω και στα λεφτά.

Κι αν δεν είναι καλοψημένη ,να τον περάσεις στρατοδικείο :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 23 Οκτ 2018, 22:43

Θα 'ναι και ζεστή μερίδα και τζατζικάκι δίπλα .... :smoke06:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Οκτ 2018, 22:45

Γύπας έγραψε:Ωχ μωρέ μλκς τέτοια ώρα κι εσείς! Το σκέφτομαι τώρα, έξοδο είναι γαμώτο! :ehmmm:

Ναι ρε μλκ ,αλλά δεν παραγγέλνεις κάθε μέρα , άντε 1-2 φορές το μήνα, σιγά τα ευρά και θα φτωχύνουμε..
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”