Ντόμπρο γιούτρο!
Εγώ τώρα μόλις τελείωσα πρωινό.
Τι κανετε αυτην την στιγμη ;;;
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Τι κανετε αυτην την στιγμη ;;;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ILIAS GR
- Rookie poster

talaipwros έγραψε:Καλημέρα σε όποιον έχει ξυπνήσει από τις 05:30.
Στους υπόλοιπους ένα γεια κι αυτό πολύ είναι.
Για κυνήγι θα πας;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...
-
'71
- Crazy poster

Εγώ θα αγοράσω χόρτα και μετά θα αγοράσω εξαρτήματα και αναλώσιμα για τη μεταλλική κατασκευή που στήνω αυτό τον καιρό για να ξεφεύγει το μυαλό από τις κακές σκέψεις.Με την επιστροφή μου θα μαγειρέψω χόρτα με ρύζι και θα τα φάω.
0 .
-
Στύγιος
talaipwros έγραψε:Καλημέρα σε όποιον έχει ξυπνήσει από τις 05:30.
Στους υπόλοιπους ένα γεια κι αυτό πολύ είναι.
Γάλα μοίραζες;
Κάτσε ρε μάστορα ένα ΣΚ έχουμε να κοιμηθούμε μέχρι τις 8-9 -αν μας αφήσει η κόρη- τις υπόλοιπες έχει ξύπνημα στις 5.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

'71 έγραψε:Εγώ θα αγοράσω χόρτα και μετά θα αγοράσω εξαρτήματα και αναλώσιμα για τη μεταλλική κατασκευή που στήνω αυτό τον καιρό για να ξεφεύγει το μυαλό από τις κακές σκέψεις.Με την επιστροφή μου θα μαγειρέψω χόρτα με ρύζι και θα τα φάω.
τι φτιάνεις;
χόρτα με ρύζι; καλή ιδέα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
'71
- Crazy poster

vallon έγραψε:'71 έγραψε:Εγώ θα αγοράσω χόρτα και μετά θα αγοράσω εξαρτήματα και αναλώσιμα για τη μεταλλική κατασκευή που στήνω αυτό τον καιρό για να ξεφεύγει το μυαλό από τις κακές σκέψεις.Με την επιστροφή μου θα μαγειρέψω χόρτα με ρύζι και θα τα φάω.
τι φτιάνεις;
χόρτα με ρύζι; καλή ιδέα
Δεν πρόλαβα το γνωστό μου στη λαϊκή γιατί ξεπούλησε γρήγορα.Αγόρασα μαρούλια όμως καθώς πολύ ωραία ροδάκινα.Άρα δε θα μαγειρέψω σήμερα αυτό που είχα προγραμματίσει.Αν έβρισκα πράσα όμως(τα πράσα δεν τα καλλιεργεί αυτό τον καιρό ακόμα) θα έκανα μαζί με ρύζι και κρεμμύδι (τα μακρόστενα).Είναι μια εναλλακτική στο σπανάκι,διότι δεν επιτρέπεται να το πάρω επειδή παίρνω φάρμακα και αλληλεπιδρούν με αυτό καθώς και άλλες τροφές.Πρέπει όμως να ολοκληρώσω τη μεταλλική κατασκευή,διότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι φορτωμένη.Ασχολείσαι με τη μαγειρική;Τι σου αρέσει να φτιάχνεις;
1 .
-
vallon
- Supreme poster

δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, απλά κάτι πρέπει να μαγειρέψω για να γεμίσει το στομάχι...
ε άντε τίποτα γεμιστά, κάνα γιουβέτσι, τίποτα σουφλέ κάνα κοτόπουλο λεμονάτο καμιά κοτόσουπα σπανακόρυζο φακές ...
τα κλασικά
δεν με ενθουσιάζει η μαγειρική πάντως είναι απαραίτητη,
η ιδέα για λαχανόρυζο, είναι καλή θα το φτιάξω
ε άντε τίποτα γεμιστά, κάνα γιουβέτσι, τίποτα σουφλέ κάνα κοτόπουλο λεμονάτο καμιά κοτόσουπα σπανακόρυζο φακές ...
τα κλασικά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
'71
- Crazy poster

vallon έγραψε:δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, απλά κάτι πρέπει να μαγειρέψω για να γεμίσει το στομάχι...
τα κλασικά
Δεν είναι λαχανόρυζο,πρασόρυζο είναι.Είναι φτηνό και θρεπτικό φαγητό.Να προτιμήσεις αναποφλοίωτο ρύζι,αλλά να ξέρεις ότι θα κάψεις λίγο περισσότερο ρεύμα στο βράσιμο.
1 .
-
Στύγιος
-
Διάδοχος
- Danchō

Πες της να κοιμηθεί γιατί θα έρθει ο Κούλης να την πάρει στην ΟΝΝΕΔ.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»