Δημοσιογραφικές ενώσεις και του κουτρούλη ο γάμος.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: 3ο άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2018, 12:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Θα αστειευεσαι βεβαια. Αν του πω τον συνδικαλιστικο φορεα μου και εχει καποια ακρη θα μπορεσει να βρει το ΑΦΜ και τη διευθυνση μου. Κι εγω δεν θελω να εχει ο Γιαννοπουλος τη διευθυνση μου. Μονο αμα εχω εγω τη δικη του.

Και υποψιαζομαι οτι αυτη η λυσσασμενη ανακριση σε αυτο ακριβως αποσκοπουσε. Να εντοπισει τα στοιχεια μου.

Ηδη εχεις δωσει ονοματεπωνυμο, φωτογραφια και καποια μεσα στα οποια γραφεις. Επισης σε γνωριζουν προσωπικα απειρα ατομα απο το βοθρο.

Αμα θελει τοσο πολυ να σε βρει, σε βρισκει, δεν περιμενει να σε ρουφιανεψει καποιος απο το σωματειο σου. Μπορει να σε ρουφιανεψει καποιος απο πχ το Τριμπιουν ή καποιος χρηστης.

Στο κατω κατω, αμα πραγματικα φοβοσουν μην σε εντοπισει καποιος δε θα αποκαλυπτες την ταυτοτητα σου με τοση προθυμια ουτε θα βαζες βιντεο και φωτογραφιες με την μουρη σου.

Ενταξει δικαιωμα σου να μην πεις και κακως επιμενει και αλλο ο ΓΓ, αλλα μην δουλευομαστε τωρα.

Αν ειχες δικιο θα ειχα δωσει φωτογραφια συγχρονη, οχι πριν 20 χρονια. Το ιδιο ισχυει και για το fb μου. Ανεβαζω μονο παμπαλαιες φωτογραφιες. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασω συγχρονη φωτογραφια δικια μου η της οικογενειας μου.

Αυτοι που με ξερουν προσωπικα απο το βοθρο δεν ξερουν που μενω. Κανεις δεν την εχει αυτη την πληροφορια. Επισης εχω αλλαξει το κινητο μου απο τοτε.

Κατα συνεπεια για μενα δινω οσες πληροφοριες επιλεγω εγω να δωσω. Καποιες αλλες τις εχω επτασφραγιστες. Και ο Γιαννοπουλος θα ηταν ο τελευταιος που θα του εδινα στοιχεια και μαλιστα μετα απο στοχευμενη ανακριση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Αύγ 2018, 13:01

Συνεχιζονται οι παπαριες
Απο την φαντασιωση οτι του κανω ανακριση ζητωντας του το ΑΦΜ ,το οτι παω να τον φοβερισω χρησιμοποιοντας συνονοματομτου,περασαμε στο οτι ψαχνω να βρω που μενει
Μιλαμε ο τυπος εχει μανια καταδιωξης

Μιλαμε για stalking διχως ορια εναντιον μου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2018, 13:02

Αρίστος έγραψε:Αν ειχες δικιο θα ειχα δωσει φωτογραφια συγχρονη, οχι πριν 20 χρονια. Το ιδιο ισχυει και για το fb μου. Ανεβαζω μονο παμπαλαιες φωτογραφιες. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασω συγχρονη φωτογραφια δικια μου η της οικογενειας μου.

Αυτοι που με ξερουν προσωπικα απο το βοθρο δεν ξερουν που μενω. Κανεις δεν την εχει αυτη την πληροφορια. Επισης εχω αλλαξει το κινητο μου απο τοτε.

Κατα συνεπεια για μενα δινω οσες πληροφοριες επιλεγω εγω να δωσω. Καποιες αλλες τις εχω επτασφραγιστες. Και ο Γιαννοπουλος θα ηταν ο τελευταιος που θα του εδινα στοιχεια και μαλιστα μετα απο στοχευμενη ανακριση.

Dude, εχεις ανεβασει στο παρελθον βιντεο απο την εποχη των Ελ. Χρεοκοπημενων που ηταν πριν 6-7 χρονια, τι φωτογραφιες 20ετιας μου λες.

Ποτε δε σε πειραζε να αποκαλυψεις προσωπικα σου στοιχεια, ισα ισα σου αρεσει η προβολη γιατι σε κολακευει. Ασε που ειναι συκοφαντικο να κατηγορεις τον ΓΓ οτι ψαχνει με εμμεσο τροπο την διευθυνση σου απλως επειδη σε ρωτησε σε ποια ενωση εισαι.

Δηλαδη αμα εσυ σπαζεσαι επειδη σου την λεει για αυτα που γραφεις τι να πει και αυτος που τον εχεις βγαλει ουτε λιγο ουτε πολυ εγκληματια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2018, 13:08

Τα βιντεο των Ελ Χρ ηταν ηδη ανεβασμενα απο το 2012 με συλλογικη αποφαση της ομαδας. Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα να τα κρυβω οταν ηδη ηταν στη διαθεση του Γιαννοπουλου απο το βουρκο.

Μιλας χωρις να σκεφτεσαι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2018, 13:13

Αρίστος έγραψε:Τα βιντεο των Ελ Χρ ηταν ηδη ανεβασμενα απο το 2012 με συλλογικη αποφαση της ομαδας. Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα να τα κρυβω οταν ηδη ηταν στη διαθεση του Γιαννοπουλου απο το βουρκο.

.

Περα απο τον ΓΓ, το χες ανεβασει και συ ο ιδιος με καμαρι και μαλιστα ελεγες οτι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα με την αναρτηση του βιντεο. Αν σε ενοιαζε τοσο πολυ να κρυψεις το σημερινο σου προσωπο δε θα ανεβαζες σημερινα σου βιντεο στο βοθρο ή εδω.

Ο πραγματικος λογος που βαζεις φωτογραφιες που εισαι νεος ειναι επειδη σε κολακευουν περισσοτερο οχι επειδη θες να προστατευσεις την ανωνυμια σου.

Την ανωνυμια σου την εχεις βιασει απο ολες τις τρυπες απο μονος σου. Μονο ο Κολλιας σε εχει ξεπερασει.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 05 Αύγ 2018, 13:14

Εμένα ο περιπτεράς, επειδή κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά
Έβαλε τα Επίκαιρα μέσα στο Ριζοσπάστη, μη με πάρει κανένα μάτι μάλλον.
Βέβαια μετά, άρχισε να μου λέει ότι έχει και την Αυγή αν ενδιαφέρομαι. Είναι να μην μπλέξεις, καλά το λένε τελικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2018, 13:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Τα βιντεο των Ελ Χρ ηταν ηδη ανεβασμενα απο το 2012 με συλλογικη αποφαση της ομαδας. Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα να τα κρυβω οταν ηδη ηταν στη διαθεση του Γιαννοπουλου απο το βουρκο.

.

Περα απο τον ΓΓ, το χες ανεβασει και συ ο ιδιος με καμαρι και μαλιστα ελεγες οτι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα με την αναρτηση του βιντεο. Αν σε ενοιαζε τοσο πολυ να κρυψεις το σημερινο σου προσωπο δε θα ανεβαζες σημερινα σου βιντεο στο βοθρο ή εδω.

Ο πραγματικος λογος που βαζεις φωτογραφιες που εισαι νεος ειναι επειδη σε κολακευουν περισσοτερο οχι επειδη θες να προστατευσεις την ανωνυμια σου.

Την ανωνυμια σου την εχεις βιασει απο ολες τις τρυπες απο μονος σου. Μονο ο Κολλιας σε εχει ξεπερασει.

Το λινκ στο fb στο εχω δωσει νομιζω. Πηγαινε ψαξε να δεις αν εχω ανεβασει βιντεο απο την εποχη των Αγανακτισμενων. Κανενα. Η νεοτερη φωτογραφια που εχω ανεβασει ειναι οταν ημουν 40 χρονων. Αυτη που παγια δινω. Στο ελευθερο δεν ειχα προβλημα να κοινοποιηθει το βιντεο των Ελ Χρ γιατι ηταν ηδη κοινοποιημενο στο .... απο το 2012 και το γνωριζε ηδη ο Γιαννοπουλος. Οποτε ποιον να φοβηθώ εκτος του Γιαννοπουλου; Τον Ραν ταν πλαν;

Στο fb ομως που εχω 2000 φιλους δεν εχει αναρτηθει ουτε βιντεο, ουτε νεοτερη φωτογραφια μετα τα 40.

Παροτι θα θελα να πουλησω μουρη δεν το ανεβαζω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2018, 13:25

Αρίστος έγραψε:Το λινκ στο fb στο εχω δωσει νομιζω. Πηγαινε ψαξε να δεις αν εχω ανεβασει βιντεο απο την εποχη των Αγανακτισμενων. Κανενα. Η νεοτερη φωτογραφια που εχω ανεβασει ειναι οταν ημουν 40 χρονων. Αυτη που παγια δινω. Στο ελευθερο δεν ειχα προβλημα να κοινοποιηθει το βιντεο των Ελ Χρ γιατι ηταν ηδη κοινοποιημενο στο .... απο το 2012 και το γνωριζε ηδη ο Γιαννοπουλος. Οποτε ποιον να φοβηθώ εκτος του Γιαννοπουλου; Τον Ραν ταν πλαν;

Στο fb ομως που εχω 2000 φιλους δεν εχει αναρτηθει ουτε βιντεο, ουτε νεοτερη φωτογραφια μετα τα 40.

Παροτι θα θελα να πουλησω μουρη δεν το ανεβαζω.

Aμα ηθελες να προστατευσεις την προσωπικη σου ζωη και την ανωνυμια σου δε θα το ανεβαζες καν στο βοθρο, ουτε θα διοργανωνες εκδηλωσεις με μελη του βοθρου.

Ειναι αντιφατικο ενα ατομο να επιδιωκει προβολη μεσα απο ενα χωρο και να μοιραζει αβερτα προσωπικες πληροφοριες και απο την αλλη να κρυβει κατι πολυ απλουστερο οπως το σε ποια δημοσιογραφικη ενωση ανηκει.

Αν πραγματικα φοβοσουν μην σε ρουφιανεψει καποιος δε θα χες παρτιδες με φορουμικους χρηστες ουτε θα εκανες προβολη του ονοματος και της δημοσιογραφικης σου ιδιοτητας στο ιντερνετ. Ενας ανθρωπος που θελει να προστατευσει την ιδιωτικοτητα του εχει τελειως διαφορετικη συμπεριφορα.

Και στην τελικη ουτε εχεις στοιχεια οτι ο ΓΓ ποτε εχει προσπαθησει να σε βρει απο κοντα και να σου κανει κακο. Αυτα ειναι σοβαρες κατηγοριες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2018, 13:27

Λαχουρένιος έγραψε:
Και στην τελικη ουτε εχεις στοιχεια οτι ο ΓΓ ποτε εχει προσπαθησει να σε βρει απο κοντα και να σου κανει κακο. Αυτα ειναι σοβαρες κατηγοριες.

Tρια ατομα στο βοθρο με ειχαν απειλησει οτι οταν γινει η ΝΔ κυβερνηση θα με γαμισουν.

Το ενα κινειται στον περιγυρο του Γιαννοπουλου.

Δεν εχω μονο απειλες απο τη ΝΔ, εχω και απο αλλου.

Οταν λοιπον εχεις συγκεκριμενες απειλες δεν σου αρεσει να σου κανουν ανακρισεις και να σου ζητανε προσωπικα δεδομενα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2018, 13:31

Αρίστος έγραψε:Tρια ατομα στο βοθρο με ειχαν απειλησει οτι οταν γινει η ΝΔ κυβερνηση θα με γαμισουν.

Το ενα κινειται στον περιγυρο του Γιαννοπουλου.

Δεν εχω μονο απειλες απο τη ΝΔ, εχω και απο αλλου.

Οταν λοιπον εχεις συγκεκριμενες απειλες δεν σου αρεσει να σου κανουν ανακρισεις και να σου ζητανε προσωπικα δεδομενα.

Αν πραγματικα πιστευες οτι κινδυνευεις θα σταματουσες να μοιραζεσαι τα προσωπικα σου στοιχεια.

Εσυ αντιθετα το τελευταιο διαστημα τα μοιραζεσαι ολο και περισσοτερο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”