Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Θα αστειευεσαι βεβαια. Αν του πω τον συνδικαλιστικο φορεα μου και εχει καποια ακρη θα μπορεσει να βρει το ΑΦΜ και τη διευθυνση μου. Κι εγω δεν θελω να εχει ο Γιαννοπουλος τη διευθυνση μου. Μονο αμα εχω εγω τη δικη του.
Και υποψιαζομαι οτι αυτη η λυσσασμενη ανακριση σε αυτο ακριβως αποσκοπουσε. Να εντοπισει τα στοιχεια μου.
Ηδη εχεις δωσει ονοματεπωνυμο, φωτογραφια και καποια μεσα στα οποια γραφεις. Επισης σε γνωριζουν προσωπικα απειρα ατομα απο το βοθρο.
Αμα θελει τοσο πολυ να σε βρει, σε βρισκει, δεν περιμενει να σε ρουφιανεψει καποιος απο το σωματειο σου. Μπορει να σε ρουφιανεψει καποιος απο πχ το Τριμπιουν ή καποιος χρηστης.
Στο κατω κατω, αμα πραγματικα φοβοσουν μην σε εντοπισει καποιος δε θα αποκαλυπτες την ταυτοτητα σου με τοση προθυμια ουτε θα βαζες βιντεο και φωτογραφιες με την μουρη σου.
Ενταξει δικαιωμα σου να μην πεις και κακως επιμενει και αλλο ο ΓΓ, αλλα μην δουλευομαστε τωρα.
Αν ειχες δικιο θα ειχα δωσει φωτογραφια συγχρονη, οχι πριν 20 χρονια. Το ιδιο ισχυει και για το fb μου. Ανεβαζω μονο παμπαλαιες φωτογραφιες. Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασω συγχρονη φωτογραφια δικια μου η της οικογενειας μου.
Αυτοι που με ξερουν προσωπικα απο το βοθρο δεν ξερουν που μενω. Κανεις δεν την εχει αυτη την πληροφορια. Επισης εχω αλλαξει το κινητο μου απο τοτε.
Κατα συνεπεια για μενα δινω οσες πληροφοριες επιλεγω εγω να δωσω. Καποιες αλλες τις εχω επτασφραγιστες. Και ο Γιαννοπουλος θα ηταν ο τελευταιος που θα του εδινα στοιχεια και μαλιστα μετα απο στοχευμενη ανακριση.
.