Δημοσιογραφικές ενώσεις και του κουτρούλη ο γάμος.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: 3ο άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2018, 11:59

Φυσικα και δεν θα κανεις καμια ενεργεια γιατι δεν σε συμφερει να μπλεξεις. Εγω παντως θα σε εκθεσω γιατι μπορω και θελω. Θα εισαι το νο1 παραδειγμα για το stalking στο διαδικτυο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Αύγ 2018, 12:04

Να καλεσεις ως μαρτυρες τον Βλαδιμηρο Πουτιν την Χιλαρι Κλιντον και τον Αδωνι Γεωργιαδη και τον Κωστα Καραμανλη.. να σου πουν για το stalking μου.
Δεν θα ειχε φαση να πρεπει να εξηγησεις γιατι γραφεις οτι ο Πουτιν εκαψε την Ελλαδα;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 05 Αύγ 2018, 12:12

Στύγιος έγραψε:Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ,τελείωσε...

Κι εγώ. Αυτήν τη φορά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ τέλος.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Αύγ 2018, 12:13

Μιλαμε για μεγαλη συσπειρωση
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Αύγ 2018, 12:20

Στις προσεχείς εκλογές μόνο μία διαθέσιμη επιλογή υπάρχει.
Αν είμαι ακόμα στο Γιουνανιστάν όταν θα γίνουν οι εκλογές, θα πάω να στηρίξω και θα ψήσω κι όσους μπορώ να πάνε κι αυτοί να στηρίξουν. :yesyes:

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 05 Αύγ 2018, 12:25

Πάντως όλο μαλακίες κάνεις Γιαννόπουλε και κρίμα μεγάλος άνθρωπος. Εμμονή με τον άνθρωπο και τι; Την έχεις δει ότι θα τον καταστρέψεις; Έχεις αποστολή;
Για ποιο λόγο επιχειρείς να ακυρώσεις ότι λέει;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 05 Αύγ 2018, 12:30

H πραγματικοτητα τον ακυρωνει οχι εγω
Εγω παλι βλεπω αλλον να εχει εμμονη να το παιζει γκουρου και να την λεει στους αλλους,πολλες φορες φορτωνοντας σε αλλους τα δικα του παραμυθια.
Και οταν τα βλεπω αυτα θα πεφτει επεμβαση.
Κωλοτουμπες υπαρχουν χιλιαδες.
Κωλοτουμπες που το παιζουν τοσο δικαιωμενοι γραφοντας ψεμματα ελαχιστοι.
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Αύγ 2018, 12:45

Λαχουρένιος έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι εχεις δικαιωμα να μην πεις τιποτα. Οι λογοι που προφασιζεσαι ειναι που δεν με καλυπτουν. Το τι πιστευω σχετικα με αυτο ομως θα το κρατησω για τον εαυτο μου. Εχω και γω δικαιωμα να εχω την αποψη μου.

Θα αστειευεσαι βεβαια. Αν του πω τον συνδικαλιστικο φορεα μου και εχει καποια ακρη θα μπορεσει να βρει το ΑΦΜ και τη διευθυνση μου. Κι εγω δεν θελω να εχει ο Γιαννοπουλος τη διευθυνση μου. Μονο αμα εχω εγω τη δικη του.

Και υποψιαζομαι οτι αυτη η λυσσασμενη ανακριση σε αυτο ακριβως αποσκοπουσε. Να εντοπισει τα στοιχεια μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Αύγ 2018, 12:49

Coolis και Αλέχσης, ετοιμαστείτε να βαράτε προσοχές έτσι και καταφέρουμε να σας την βάλουμε στη Βουλή. :dirol: :armato:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Αύγ 2018, 12:50

Αρίστος έγραψε:Θα αστειευεσαι βεβαια. Αν του πω τον συνδικαλιστικο φορεα μου και εχει καποια ακρη θα μπορεσει να βρει το ΑΦΜ και τη διευθυνση μου. Κι εγω δεν θελω να εχει ο Γιαννοπουλος τη διευθυνση μου. Μονο αμα εχω εγω τη δικη του.

Και υποψιαζομαι οτι αυτη η λυσσασμενη ανακριση σε αυτο ακριβως αποσκοπουσε. Να εντοπισει τα στοιχεια μου.

Ηδη εχεις δωσει ονοματεπωνυμο, φωτογραφια και καποια μεσα στα οποια γραφεις. Επισης σε γνωριζουν προσωπικα απειρα ατομα απο το βοθρο.

Αμα θελει τοσο πολυ να σε βρει, σε βρισκει, δεν περιμενει να σε ρουφιανεψει καποιος απο το σωματειο σου. Μπορει να σε ρουφιανεψει καποιος απο πχ το Τριμπιουν ή καποιος χρηστης.

Στο κατω κατω, αμα πραγματικα φοβοσουν μην σε εντοπισει καποιος δε θα αποκαλυπτες την ταυτοτητα σου με τοση προθυμια ουτε θα βαζες βιντεο και φωτογραφιες με την μουρη σου.

Ενταξει δικαιωμα σου να μην πεις και κακως επιμενει και αλλο ο ΓΓ, αλλα μην δουλευομαστε τωρα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”