Πενταετής άδεια από την κυβέρνηση στο ζιζανιοκτόνο της Monsanto

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πενταετής άδεια από την κυβέρνηση στο ζιζανιοκτόνο της Monsanto

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 04 Μάιος 2018, 14:18

itteithe έγραψε:Σ' αυτό το σημείο να σημειώσουμε οτι και η γαλαζόπετρα (θειικός χαλκός) είναι δηλητήριο για όσους δεν το γνωρίζουν, η οποία συνδέεται και με τη νόσο του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον (κυρίως λόγω του χαλκού).

Επίσης το φουσκί, θα περιέχει από φυτοφάρμακα που υπάρχουν στις ζωοτροφές που τρώνε τα ζωντανά (βιοσυσσώρευση), αντιβιοτικά που τους έδωσαν, μέχρι και επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες, όπως μελιταίο πυρετό (αν δεν είναι καλοχωνεμένο φουσκί).

ρε συ Ιττέθ μου,την γαλαζόπετρα την χρησιμοποιούν για ψύλου πήδημα.
ακόμα και για να σου μάθουν τα βασικά για να ξεκινήσεις μία εργασία σε ένα σπορείο την έχουμε ως βασικό συστατικό .(ως λίπασμα, ενισχυτικό του εδάφους )
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Μάιος 2018, 14:38

Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τα δηλητήρια των φυτομαφαρμάκων, ούτε με την γλυφοσάτη που δεν ξέρουμε καν τι είναι, ούτε και με τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια εφόσον αυτά γεμίζουν τη τσέπη μας, και γουστάρουμε και τα φυτοφάρμακα που φέρνουν και στρεμματικές αποδόσεις και γουστάρουμε και το κοκκινιστο, αφου και αυτά γεμίζουν τη τσέπη μας και τη στομάχα μας.

Έχουμε πρόβλημα με τους Γερμανοί αμερικάνοι εβραιοσιωνιστάς φονιάδες των λαων, το φιλελευθερισμο που μας πινει το αιμα, μνημόνια, μας εχθρευεται η πλάση και τα ρέστα.

Καμία αντίρρηση, πείτε το ευθέως το γαμημένο, μη βάζετε μπροστά γλυφοσάτες και καθυστεριές.

Γύπας έγραψε:

Αν κατάλαβα καλά λες κάτι που μου ταιριάζει. Θα επιχειρήσω μια τοποθέτηση τέτοια.
Είναι γλυκιά η στρεμματική απόδοση και η κατανάλωση γενικά όπως την περιγράφεις κι ακόμα πάρα πέρα. Αλλά αν αυτά μου κοπούν μαχαίρι, επειδή θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα είναι δύσκολα, δεν θα έχω τρελό πρόβλημα. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι, να νιώθουμε δίπλα δίπλα και ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Θα έχουμε κοινό σκοπό να ανακάμψουμε, να κάνουμε οικονομίες και να παραδώσουμε ότι καλύτερο στην επόμενη γενιά.
Πραγματικά αξίζει να στερηθούμε πολλά και να κερδίσουμε ελευθερίες. Όχι να είμαστε πιόνια της κάθε Μοσάντο. Αλλά είπαμε. Το βουλώνουμε και κάνουμε μόκο για να μη χάσουμε αυτό που περιγράφεις. Αυτοί το είπανε Θεό από νέον. Και ήταν θεοί οι πούστηδες.

Μαν σεβαστή η τοποθέτησή σου αλλά δεν μπορώ να την δω διαφορετικά από τον τρόπο που βλέπω ας πούμε το λορντ οφ δε ρινγκς ...

Η Ελλάδα (όπως και όλα τα Βαλκάνια) είναι πλαστό κράτος, ακόμη ένα οθωμανικό υπόλλειμμα, γι'αυτόν τον λόγο ακόμα και σε 10ετίες πλαστής ευημερίας δεν υπήρξε ούτε ίχνος αλληλεγγύης και κοινής συνείδησης (σαν αυτές που υπονοείς-ελπίζεις) μεταξύ των πολιτών της (όχι του Λάτση και της πλουτοκρατίας, για τον λαό μιλάω), πόσο μάλλον σε μέρες μη ευημερίας στις οποίες αναφέρεσαι που ο ένας πολίτης θα αυνανίζεται με το κέρδος εις βάρος του διπλανού του και η διατήρηση της ανισότητας μεταξύ των πολιτών θα είναι κάτι το ιερό, το οποίο θα το κρύβουμε πίσω απο γλυφοσάτες και καθυστεριές.

Δεν υπάρχει κοινή συνείδηση σε αυτή τη χώρα οποιο νόμισμα κι αν έχουμε, με ή χωρίς μνημόνιο, με ή χωρίς γλυφοσάτη, μονοπώλια κλπ.

Πλαστώς έχουν περάσει σε όλα τα Βαλκάνια πως η κοινή συνείδηση είναι η δήθεν κοινή καταγωγή - ιστορία - γλώσσα και τρίχες κατσαρές, ενώ κοινή συνείδηση είναι απλά η κοινή νοοτροπία στην εργασία και την καθημερινότητα και τπτ άλλο και η οποία όπως είπα στην Ελλάδα δεν είναι κοινή.

Καμία ύπαρξη ή μη ύπαρξη της κάθε Μοσάντο, δεν είναι το αίτιο αλλά ούτε και μπορεί να αλλάξει, τη νοοτροπία του τουρκαλβανού μισθοφόρου του 17ου αιώνα = ελ πολίτης.

(πω ρε φίλε πως γεράσανε έτσι, αλλά μόνο στην όψη, η φωνές του είναι ολόιδιες)
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 04 Μάιος 2018, 14:40

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:ρε συ Ιττέθ μου,την γαλαζόπετρα την χρησιμοποιούν για ψύλου πήδημα.
ακόμα και για να σου μάθουν τα βασικά για να ξεκινήσεις μία εργασία σε ένα σπορείο την έχουμε ως βασικό συστατικό .(ως λίπασμα, ενισχυτικό του εδάφους )

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι η γαλαζόπετρα είναι δηλητήριο. Προσωπικά δεν έχω κόλλημα να χρησιμοποιούνται χημικά σε καλλιέργειες, άλλοι έχουν εκδηλώσει την αντίρρησή τους. Όποιος δεν θέλει να χρησιμοποιεί χημικά στις καλλιέργειές του, ας μην ρίχνει καθόλου. Τα φυσικά δηλητήρια δεν είναι καλύτερα για τον ανθρώπινο οργανισμό από τα τεχνητά.

Επίσης δεν μπορούμε να γενικεύουμε κρίνοντας από εμπειρικά δεδομένα*. Το τι κάνανε οι παππούδες και η γιαγιάδες μας δεν είναι ένδειξη για το τι ισχύει. Και μένα ο προπάππος μου πέθανε στα 105 και κάπνιζε σαν τσιμινιέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα πρέπει να συμπεράνω οτι το τσιγάρο δεν κάνει κακό τελικά;

*Αυτό δεν πάει σε σένα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 04 Μάιος 2018, 15:39

itteithe έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:ρε συ Ιττέθ μου,την γαλαζόπετρα την χρησιμοποιούν για ψύλου πήδημα.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι η γαλαζόπετρα είναι δηλητήριο. Προσωπικά δεν έχω κόλλημα να χρησιμοποιούνται χημικά σε καλλιέργειες, άλλοι έχουν εκδηλώσει την αντίρρησή τους. Όποιος δεν θέλει να χρησιμοποιεί χημικά στις καλλιέργειές του, ας μην ρίχνει καθόλου. Τα φυσικά δηλητήρια δεν είναι καλύτερα για τον ανθρώπινο οργανισμό από τα τεχνητά.

Επίσης δεν μπορούμε να γενικεύουμε κρίνοντας από εμπειρικά δεδομένα*. Το τι κάνανε οι παππούδες και η γιαγιάδες μας δεν είναι ένδειξη για το τι ισχύει. Και μένα ο προπάππος μου πέθανε στα 105 και κάπνιζε σαν τσιμινιέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα πρέπει να συμπεράνω οτι το τσιγάρο δεν κάνει κακό τελικά;

*Αυτό δεν πάει σε σένα.

αυτό που σου είπα για το σπορείο είναι ότι ακόμα κι αν όλη η ανάπτυξη του φυτού γίνει προσεγμένα και χωρίς καμία ανάμειξη χημικού,(σε γλάστρα σε μπαξέ/κήπο)παρά μόνο με φυσικό τρόπο ,η αρχική του σύσταση(η αναπτυξη του μέσα στο σπορείο ) ξεκινά με φάρμακα.
ήδη από την αρχή έχει επηρεαστεί το φυτό.
όσο για τον καπνό αυτό που δημιουργεί τις επιπτώσεις είναι η χρήση των φαρμάκων λόγω του ότι είναι ευπαθές το φυτό. πόσο μάλλον σε μεγάλες εκτάσεις που είναι αδύνατον να ελέγξεις όλη τη στρμματική απόδοση.
υπάρχει στροφή σε πιο φυσικές μεθόδους α λα ''τι κανανε οι παππούδες μας'' όχι όμως για τους λόγος που αναφέρεις αλλά γιατί είναι μία μόδα από το εξωτερικό..για αυτο και αυτός ο μιμητισμός!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μάιος 2018, 21:18

nik_killthemall έγραψε:

Δεν υπάρχει κοινή συνείδηση σε αυτή τη χώρα οποιο νόμισμα κι αν έχουμε, με ή χωρίς μνημόνιο, με ή χωρίς γλυφοσάτη, μονοπώλια κλπ.

Πλαστώς έχουν περάσει σε όλα τα Βαλκάνια πως η κοινή συνείδηση είναι η δήθεν κοινή καταγωγή - ιστορία - γλώσσα και τρίχες κατσαρές, ενώ κοινή συνείδηση είναι απλά η κοινή νοοτροπία στην εργασία και την καθημερινότητα και τπτ άλλο και η οποία όπως είπα στην Ελλάδα δεν είναι κοινή.

Καμία ύπαρξη ή μη ύπαρξη της κάθε Μοσάντο, δεν είναι το αίτιο αλλά ούτε και μπορεί να αλλάξει, τη νοοτροπία του τουρκαλβανού μισθοφόρου του 17ου αιώνα = ελ πολίτης.

σεβαστη και η δικη σου αποψη και μου αρεσε εχεις καταλαβει ομως γιατι συμβαινει αυτο;

μερικα χαρακτηριστικα απο αυτα που ειπες τα ειχαμε και πριν απο τους τουρκους
θελω να πω εχεις σκεφτει πανω στο θεμα ή τα φορτωσες ολα στους τουρκους
και στην κουλτουρα τους ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2018, 21:25

nik_killthemall έγραψε:Πλαστώς έχουν περάσει σε όλα τα Βαλκάνια πως η κοινή συνείδηση είναι η δήθεν κοινή καταγωγή - ιστορία - γλώσσα και τρίχες κατσαρές, ενώ κοινή συνείδηση είναι απλά η κοινή νοοτροπία στην εργασία και την καθημερινότητα και τπτ άλλο και η οποία όπως είπα στην Ελλάδα δεν είναι κοινή.

Δεν νομιζω να ειναι βαλκανικο φαινομενο αυτο, οι βαλκανικοι εθνικισμοι βασιζονται στον ρομαντικο εθνικισμο που εχει τα χαρακτηριστικα που λες, σε αντιθεση με τον γαλλικο και αμερικανικο που βασιζεται κυριως στην εννοια του πολιτη.

Ο ρομαντικος εθνικισμος ειναι γερμανικης προελευσης και οχι βαλκανικης. Ισως να τον εχουν ξεπερασει πλεον ακομα και οι γερμανοι, παντως σιγουρα μεχρι και την εποχη του Χιτλερ τον ειχαν, χωρις να τους εμποδιζει να ειναι οργανωμενοι και πολιτισμενοι.

Κατα την γνωμη μου πολυ βασικος παραγοντας διαμορφωσης της νοοτροπιας ενος λαου ειναι το μεσα σε ποια κρατικη οντοτητα εχει ζησει και τι οντοτητα ηταν αυτη.

Η νοτια Ελλαδα μεχρι πριν 200 χρονια και η βορεια μεχρι πριν 100, ηταν υπο οθωμανικη διοικηση. Αυτο κακα τα ψεματα διαμορφωσε αντιστοιχες νοσηρες νοοτροπιες στα βαλκανια.

Αντιθετα βλεπεις οτι οι λαοι που ηταν υπο αυστριακη κατοχη ειναι πιο σωστοι απο εμας. Το ιδιο και λαοι οπως οι γαλλοι και οι αγγλοι/βρετανοι που ειχαν διαμορφωμενα κρατη εδω και 1000 χρονια κοντα.

Οι ελληνες (ή τεσ πα αυτοι που ονομαστηκαν μετα ελληνες) εζησαν για 4 αιωνες κατω απο ενα κρατος μπουρδελο που το εβλεπαν σαν εχθρο (και δικαιως) οποτε μετα την απελευθερωση δημιουργησαν αντιστοιχα ενα κρατος μπουρδελο που το βλεπουν ταυτοχρονα και σαν εχθρο και σαν πηγη εισοδηματος.
1 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 05 Μάιος 2018, 00:13

nik_killthemall έγραψε:Η Ελλάδα (όπως και όλα τα Βαλκάνια) είναι πλαστό κράτος, ακόμη ένα οθωμανικό υπόλλειμμα, γι'αυτόν τον λόγο ακόμα και σε 10ετίες πλαστής ευημερίας δεν υπήρξε ούτε ίχνος αλληλεγγύης και κοινής συνείδησης (σαν αυτές που υπονοείς-ελπίζεις) μεταξύ των πολιτών της (όχι του Λάτση και της πλουτοκρατίας, για τον λαό μιλάω), πόσο μάλλον σε μέρες μη ευημερίας στις οποίες αναφέρεσαι που ο ένας πολίτης θα αυνανίζεται με το κέρδος εις βάρος του διπλανού του και η διατήρηση της ανισότητας μεταξύ των πολιτών θα είναι κάτι το ιερό, το οποίο θα το κρύβουμε πίσω απο γλυφοσάτες και καθυστεριές.

Αυτό που λες είναι πολύ πραγματικό. Γι αυτό

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ γμσου!

Έλα μωρέ μαλάκα σταμάτα!!! :frustrato:
1 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 05 Μάιος 2018, 03:11

itteithe έγραψε:

*Αυτό δεν πάει σε σένα.

Το κάπνισμα σκοτώνει τα μικρόβια στα πνευμόνια και αναπνέεις πιο καλά.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 05 Μάιος 2018, 15:24

Σε γενικές γραμμές αυτές οι δημοσιεύσεις, δεν έχει νόημα να σχολιάζονται από ανειδίκευτους, γιατί έτσι δημιουργούνται φανατικοί και "πλευρές" οι οποίες τελικά εξυπηρετούν τη σύγχυση παρά το ξεδιάλυμα κάθε φαινομένου.

Η εμπειρία μου πάντως -που σωστά σημειώθηκε δεν αποτελεί κριτήριο, αλλά δεν έχω και πολλά- μου λέει πως ότι διάβασα δημοσιευμένο, και εν συνεχεία διάβασα τις μελέτες επιστημονικού επιπέδου για το θέμα, τι λένε δηλαδή οι ειδικοί που επικαλούνταν τα άρθρα, δεν έχει καμία σχέση σε γενικές γραμμές με τα ίδια τα κείμενα.
Εξηγείται εύκολα αυτό, αλλά γενικά τα δημοσιευμένα κείμενα δεν μπορούν σχεδόν ποτέ να πιάσουν σωστά επιστημονικά θέματα. Και για τον πρόσθετο λόγο ότι η έρευνα θέλει και το χώρο της, δεν μπορεί να αναλυθούν τα πάντα σε ένα ή δύο κείμενα. Εδώ τόμοι ολόκληροι και πάλι δεν φτάνουν για να κατέχεις ένα θέμα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”