Τι ψηφίζει ο Γιαννώπουλος.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι ψηφίζει ο Γιαννώπουλος.

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Απρ 2018, 11:42

Εγω δεν εχω κρατησει τιποτα
To capital ομως τα κρατησε

Κρατησε και του 2010 επισης οταν υποστηριζε μετα απο συνεχη πτωση της ΙΑΤΡ οτι γυριζει το πραγμα
Θες να μας πεις ποσο εχει σημερα και ποσο ειχε τοτε;

Καλυτερα λοιπον αραξε λοιπον σε καμια γωνια γιατι θα γραψω και ποτε μαζευες μετοχες στο χαρτοφυλακιο σου κοροιδευοντας οσους εβλεπαν πτωση

Eυπροσδεκτα λοιπον τα σχολια σου Μητσοκολλια αλλα ολα τα πραγματα σε αυτη την ζωη εχουν συνεπειες
Οταν ξαναεμφανιστεις σαν ειδικος επι των οικονομικων να το σκεφτεις καλυτερα

Τι στον πεουλα εχει συμβει στους ακλτοικους αυτης της χωρας;
Νομιζουν οτι εσβησαν το παρελθον τους και εμφανιζονται απο παρθνογεννεση να την λεν σε αλλους;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 11:46

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Εικόνα

Θυμηθηκες τις παλιες καλες εποχες και προβαρεις καινουργιο αβαταρ;

Αναδρομη
Στιις 16/7/2008 ο ΓΔ στο ΧΑΑ κλεινει στις 3143 μοναδες

Ο Mitsokolias -ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ αυτος ο γκουρου των οικονομικων αναρωτιεται "ποιος πουλαει πλεον σε αυτα τα επιπεδα;"

Αραξτε μαγκες
Τα γραπτα μενουν

16-7-2008 o προϊστάμενος λογιστικών υπηρεσιών της OTENET SA ,που παραδοσιακά παίζει μικροποσά μερικών χιλιάδων ευρώ για να περνάει την ώρα του όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοι του, αναρωτιέται για το ποιος πουλάει δεδομένη στιγμή σε υπερπουλημένη αγορά

26-04-2018 Ένας αγράμματος ασήμαντος τύπος , κανονικός Χατζιαβάτης ,τρολ περίγελος στα φόρα , φαντάζεται ότι ανακάλυψε την Αμερική.
Ο πλέον προϊστάμενος λογιστικών υπηρεσιών μιας εκ των ισχυρότερων εισηγμένων της Ευρώπης , περιγελάει τον αγράμματο ασήμαντο τύπο , κανονικό Χατζιαβάτη , οπότε ο αγράμματος ασήματος τύπος ,ανατρέχει 10 χρόνια πίσω για να παρουσιάσει σαν εξυπνάδα , δημοσίευση που δεν καταλαβαίνει τι γράφει καν ο τύπος.

Να πω ότι δε μου είναι ευχάριστο;

Μου είναι πολύ ευχάριστο.

Δωρεάν μάθημα . Μια αγορά μπορεί άνετα να είναι υπεραγορασμένη στις 500 μονάδες και υπερπουλημένη στις 10.000 μονάδες.

Αραχτοί είμαστε κακομοίρη. Φυσικά τα γραπτά μένουν και εμπλουτίζονται, καριέρες απογειώνονται , αγορές ανεβοκατεβαίνουν , καινούρια αυτοκίνητα σχεδιάζονται ,οικογένειες χτίζονται κλπ κλπ κλπ .

Τι θα είχατε να βλέπετε και να σκάτε απ τη ζήλια οι ανήκοντες στο περιθώριο εις τους αιώνες των αιώνων;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Απρ 2018, 11:47

Α μαλιστα συνεχιζεις και απραδιδεις απτοητος μαθηματα
16-7-2008 o προϊστάμενος λογιστικών υπηρεσιών της OTENET SA ,που παραδοσιακά παίζει μικροποσά μερικών χιλιάδων ευρώ για να περνάει την ώρα του όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοι του, αναρωτιέται για το ποιος πουλάει δεδομένη στιγμή σε υπερπουλημένη αγορά

Εκλαψα Μitsokollia
Αλλα εγω εκλαψα απο τα γελια εσυ μαλλον εκλαψε ςμε μαυρο δακρυ για τις επιλογες σου τοτε
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Απρ 2018, 11:50

Εντάξει ΓΓ το να κανεις σταλκινγκ όμως τον Κόλλια σε καθέ ιστοσελιδα που χει γράψει δεν είναι και ο,τι πιο νορμαλ, έτσι;
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 11:55

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εγω δεν εχω κρατησει τιποτα
To capital ομως τα κρατησε

Κρατησε και του 2010 επισης οταν υποστηριζε μετα απο συνεχη πτωση της ΙΑΤΡ οτι γυριζει το πραγμα
Θες να μας πεις ποσο εχει σημερα και ποσο ειχε τοτε;

Καλυτερα λοιπον αραξε λοιπον σε καμια γωνια γιατι θα γραψω και ποτε μαζευες μετοχες στο χαρτοφυλακιο σου κοροιδευοντας οσους εβλεπαν πτωση

Eυπροσδεκτα λοιπον τα σχολια σου Μητσοκολλια αλλα ολα τα πραγματα σε αυτη την ζωη εχουν συνεπειες
Οταν ξαναεμφανιστεις σαν ειδικος επι των οικονομικων να το σκεφτεις καλυτερα

Τι στον πεουλα εχει συμβει στους ακλτοικους αυτης της χωρας;
Νομιζουν οτι εσβησαν το παρελθον τους και εμφανιζονται απο παρθνογεννεση να την λεν σε αλλους;

Φυσικά έχουν συνέπειες τα πράγματα στη ζωή. Δεν "εμφανίζομαι" σαν ειδικός επί οικονομικών θεμάτων. Είμαι προϊστάμενος λογιστικών υπηρεσιών της ΟΤΕ ΑΕ και καταξιωμένος στην αγορά πάνω από 20 χρόνια .
Εσύ πάλι είσαι ένα τρολ που ζηλεύει τόσο πολύ άτομα σαν εμένα που δεν μπορεί να φτάσει ,που προσπαθεί να τα μειώσει κάνοντας απλή επίδειξη άγνοιας.

Το ΙΑΤΡ δεν θυμάμαι καν πόσα χρόνια το έχω ξεφορτωθεί. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με ΜΥΤΙΛ και ΦΡΛΚ πχ. Τη δεδομένη στιγμή σε επίπεδο αγοράς είναι τσιμπημένα χαρτιά . Δεν έχει σημασία αν είναι 5 φορές πάνω απ ότι το 2015 ή 10 φορές κάτω απ το 2007. Δεν λειτουργούν έτσι οι μετοχές.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 11:59

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Α μαλιστα συνεχιζεις και απραδιδεις απτοητος μαθηματα

Εκλαψα Μitsokollia
Αλλα εγω εκλαψα απο τα γελια εσυ μαλλον εκλαψε ςμε μαυρο δακρυ για τις επιλογες σου τοτε

Λογικό να κλαις. Εγώ απ τις επιλογές μου τότε μπορεί να έχασα 2-3.000 ,μετά να έβγαλα από κάποιες άλλες επιλογές άλλα 2-3.000 κλπ. Ξέρεις ότι φαντάζει για τα μέτρα σου τεράστιο ,για κάποιους άλλους είναι απλά νουμεράκια για να περνάει η ώρα.

Εσύ φυσικά μπορείς να παίρνεις μάτι όλους εμάς που κάνουμε παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 12:02

Λαχουρένιος έγραψε:Εντάξει ΓΓ το να κανεις σταλκινγκ όμως τον Κόλλια σε καθέ ιστοσελιδα που χει γράψει δεν είναι και ο,τι πιο νορμαλ, έτσι;

Ισα ίσα ,που πολύ καλά κάνει ρε συ. Η φυσική μου θέση είναι να κάνω παιχνίδι σε διάφορα επίπεδα και η φυσική θέση αυτού του κακομοίρη είναι να κοιτάει. Αυτό μπορεί να νομίζει ότι κάποιος αγόρασε ξέρω γω γενικό δείκτη την 16-7-2008 ότι είχε και δεν είχε και περιμένει ως σήμερα κάτι? Τρέχα γύρευε.
Εμείς που παίζουμε κανα ψιλό στην αγορά πάντως κυνηγάμε διακυμάνσεις. Όποιος ασχολείται το καταλαβαίνει.

Το ρεζουμέ είναι ότι είναι στο πλαίσιο της καθημερινότητας να εισπράττεις φθόνο από άτομα αυτής της υποστάθμης. Το έχεις συνηθίσει εξ άλλου και στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον από άτομα χαμηλών ικανοτήτων ,οπότε δε σε ενοχλεί το ανύπαρκτο τρολ των φόρουμς.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Απρ 2018, 12:02

Λαχουρένιος έγραψε:Εντάξει ΓΓ το να κανεις σταλκινγκ όμως τον Κόλλια σε καθέ ιστοσελιδα που χει γράψει δεν είναι και ο,τι πιο νορμαλ, έτσι;

Α ολα και ολα
Οταν προσπαθει καποιος να με κοροιδεψει θα παιρνει απαντηση
Ποιος stalking;
O τυπος αναφερει συνεχως την επαγγελματικη του σταδιοδρομια μεχρι και το τι ρουχα φοραει ενω δεν τον ρωταει κανεις
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Απρ 2018, 12:05

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Λογικό να κλαις. Εγώ απ τις επιλογές μου τότε μπορεί να έχασα 2-3.000 ,μετά να έβγαλα από κάποιες άλλες επιλογές άλλα 2-3.000 κλπ. Ξέρεις ότι φαντάζει για τα μέτρα σου τεράστιο ,για κάποιους άλλους είναι απλά νουμεράκια για να περνάει η ώρα.

Εσύ φυσικά μπορείς να παίρνεις μάτι όλους εμάς που κάνουμε παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα.

Δηλαδη εγραφες με στομφο οτι μαζευεις χαρτια στο χαρτοφυλακιο σου και μαλιτσα διαφημιζες και τοτε την επαγγελματικη σου ιδιοτητα και ταυτοχρονα εβριζες συνεχως τον Στουπα ενω τελικα τα νουμερα ηταν 2-3000;
Ειχαμε την πρωτη παραδοχη οτι εισαι φαφλατας
0 .
..

nrg wrote:

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 26 Απρ 2018, 12:08

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Α ολα και ολα
Οταν προσπαθει καποιος να με κοροιδεψει θα παιρνει απαντηση
Ποιος stalking;
O τυπος αναφερει συνεχως την επαγγελματικη του σταδιοδρομια μεχρι και το τι ρουχα φοραει ενω δεν τον ρωταει κανεις

Πιστεύεις ότι είναι εφικτό να σε κοροϊδέψει κανείς? Είναι αδύνατον. Σου τρίβω συνέχεια στη μάπα ότι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις ποτέ λόγω έλλειψης προσόντων. Ακριβώς στον αντίποδα μου είσαι εσύ που ενώ σε ρωτάνε όλοι ποία είναι η επαγγελματική σου σταδιοδρομία δεν πρόκειται να απαντήσεις ποτέ. Εγώ είμαι περήφανος για αυτό που είμαι και εσύ ντρέπεσαι . Αυτό είναι όλο. Δικαιοσύνη λέγεται.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”