Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ;

Φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Νοέμ 2019, 22:39

Για να ακούσω απόψεις γιατί πολυς ντόρος γίνεται αυτές τις ημέρες με τον ρατσισμό γενικώς
είναι και μια ευκαιρία να μου αποδείξετε οτι ο ρατσισμός είναι κάτι κακό όπως λένε πολλοί
αλλά να παρακαλέσω τα όποια επιχειρήματα σας τα θέλω να βογκάνε από λογική :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2019, 09:36

Γινεται ρατσιστης διαβαζοντας βοθρομπλογκ και κανοντας παρεα με χρυσαυγιτες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2019, 11:14

Λαχουρένιος έγραψε:Γινεται ρατσιστης διαβαζοντας βοθρομπλογκ και κανοντας παρεα με χρυσαυγιτες.

ωραία έχουμε την πρώτη απάντηση αν και μου θυμίζει τα αθηναίικα αυτοκίνητα θα την δεχτώ αν μου πεις τα αίτια
που την γεννά που οπωσδήποτε δεν ειναι αυτά που περιγράφεις γιατί αυτα περισσότερο για βλάκες μου κάνουν
εκτός αν υπονοείς οτι ρατσισμός ισον βλακεία αλλά και πάλι θα πρέπει να μου το αιτιολογήσεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2019, 11:23

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Γινεται ρατσιστης διαβαζοντας βοθρομπλογκ και κανοντας παρεα με χρυσαυγιτες.

ωραία έχουμε την πρώτη απάντηση αν και μου θυμίζει τα αθηναίικα αυτοκίνητα θα την δεχτώ αν μου πεις τα αίτια
που την γεννά που οπωσδήποτε δεν ειναι αυτά που περιγράφεις γιατί αυτα περισσότερο για βλάκες μου κάνουν
εκτός αν υπονοείς οτι ρατσισμός ισον βλακεία αλλά και πάλι θα πρέπει να μου το αιτιολογήσεις

Τα αιτια που γεννα τι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2019, 11:40

nemo έγραψε:Για να ακούσω απόψεις γιατί πολυς ντόρος γίνεται αυτές τις ημέρες με τον ρατσισμό γενικώς
είναι και μια ευκαιρία να μου αποδείξετε οτι ο ρατσισμός είναι κάτι κακό όπως λένε πολλοί
αλλά να παρακαλέσω τα όποια επιχειρήματα σας τα θέλω να βογκάνε από λογική :D

Αν με τον όρο «ρατσιστής» εννοούμε αυτόν που αποδέχεται ότι υπάρχουν διαφορετικές φυλές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μία κλπ, τότε η φύση τον κάνει.

Αν με τον όρο «ρατσιστής» εννοούμε -το σύνηθες- κάποιον που μισεί διάφορες ράτσες, θεωρεί ότι η δική του ράτσα είναι ανώτερη των άλλων, συναναστρέφεται μόνο με άτομα της δικής του ράτσας κοκ, είναι σαφές ότι το περιβάλλον και η κοινωνία όπου ζει τον κάνουν τέτοιο. Αν έχεις μεγαλώσει σε οικογένεια με μεικτούς γάμους ή σε κοινωνία όπου ζουν αρμονικά πολλές διαφορετικές ράτσες, δύσκολο να μισήσεις τις άλλες ράτσες ή να πιστεύεις σε ναζιστικές θεωρίες.

Στην Ελλάδα βέβαια διαπιστώνουμε το εξής παράδοξο: άνθρωποι που φυλετικά ανήκουν στην ανατολίτικη - αραβική φυλή, μάχονται με πάθος και λύσσα για να αποδείξουν την ανωτερότητα της λευκής (ινδοευρωπαϊκής) φυλής. :s_no :pardon: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Νοέμ 2019, 11:52

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:

Τα αιτια που γεννα τι?

Τη βλακεία εννοεί. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2019, 11:56

Adminović έγραψε:Στην Ελλάδα βέβαια διαπιστώνουμε το εξής παράδοξο: άνθρωποι που φυλετικά ανήκουν στην ανατολίτικη - αραβική φυλή, μάχονται με πάθος και λύσσα για να αποδείξουν την ανωτερότητα της λευκής (ινδοευρωπαϊκής) φυλής. :s_no :pardon: :laugh1:

Τα ιδια τα ινδαλματα τους θεωρουσαν τους ελληνες και τους υπολοιπους μεσογειακους ευρωπαιους τριτοκλασατους λευκους :D Οι ναζι ως ''λευκους'' εννοουσαν τους γερμανους, τους αγγλους και τους βορειοευρωπαιους (σουηδους, δανους κλπ) με εξαιρεση τους φινλανδους.

Επισης και οι αμερικανοι alt right οταν λενε λευκος εννοουν τον κλασικο προτεσταντη αγγλοσαξωνικης ή γερμανικης καταγωγης οχι τον χριστιανορθοδοξο Γκας απο την Ελλαδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Νοέμ 2019, 12:02

Adminović έγραψε:
Αν με τον όρο «ρατσιστής» εννοούμε αυτόν που αποδέχεται ότι υπάρχουν διαφορετικές φυλές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μία κλπ, τότε η φύση τον κάνει.

Δεν υφίσταται στη φύση ρε διαχωρισμός μεταξύ του ίδιου είδους αλλά μόνο διαχωρισμός διαφορετικών ειδών.
Μόνο ο άνθρωπος κάνει φυλετικό διαχωρισμό, ανωτερότητας ή κατωτερότητας, μεταξύ του είδους του.
Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι οι Πακιστανοί είναι γλίτσηδες, και θα συμφωνήσω, αλλά αυτό δεν τους κάνει διαφορετικό είδος από μια παρφουμαρισμένη Γαλλίδα που ζέχνει ο κώλος της. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 10 Νοέμ 2019, 12:11

νομίζω πως ο χαρακτηρισμός "ρατσιστής" έγινε για να κατηγορηθούν κάποιοι άνθρωποι για τις επιλογές τους.
μου φαίνεται φυσιολογικό να γουστάρεις κάποιους και να αντιπαθείς άλλους,
αυτοί που δεν γουστάρεις θα σε κατηγορήσουν πως είσαι ρατσιστής, εσύ μπορείς να πεις πως δεν γουστάρω τους τάδε γιατί βρωμάνε και δεν μου ταιριάζει ο τρόπος ζωή τους, έτσι δίνεις αφορμές να σε χαρακτηρίζουν ρατσιστή.
όλοι είναι ρατσιστές ακόμα και αυτοί που δεν το παραδέχονται, αυτοί απλά δεν ασχολούνται..

να ασχοληθώ και εγώ λίγο με τους βρωμοέλληνες υποκριτές, κλέφτες, μιζαδόρους, μπάσταρδους και προδότες
:lalalala:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2019, 12:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Στην Ελλάδα βέβαια διαπιστώνουμε το εξής παράδοξο: άνθρωποι που φυλετικά ανήκουν στην ανατολίτικη - αραβική φυλή, μάχονται με πάθος και λύσσα για να αποδείξουν την ανωτερότητα της λευκής (ινδοευρωπαϊκής) φυλής. :s_no :pardon: :laugh1:

Τα ιδια τα ινδαλματα τους θεωρουσαν τους ελληνες και τους υπολοιπους μεσογειακους ευρωπαιους τριτοκλασατους λευκους :D Οι ναζι ως ''λευκους'' εννοουσαν τους γερμανους, τους αγγλους και τους βορειοευρωπαιους (σουηδους, δανους κλπ) με εξαιρεση τους φινλανδους.

Επισης και οι αμερικανοι alt right οταν λενε λευκος εννοουν τον κλασικο προτεσταντη αγγλοσαξωνικης ή γερμανικης καταγωγης οχι τον χριστιανορθοδοξο Γκας απο την Ελλαδα.

Στο Αμέρικα οι παππούδες του Τραμπ τα ΕΛς τα έκαναν μπούλινγ και δεν τα θεωρούσαν λευκούς.
Τους είχαν στην ίδια κατηγορία με Άραβες, Τούρκους κοκ.

Άλλο αν τα ΕΛς σήμερα φαντασιώνονται ότι είναι λευκοί και ότι όλοι τους δέχονται ως τέτοιους. :giggle02:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Φιλοσοφία”