<ΤΟ ΑΝΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ> ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

Φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: <ΤΟ ΑΝΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ> ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Μάιος 2020, 14:16

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Ραδιοφονική Εκπομπή 2

και κατόπιν να αρχίσει να επιμορφώνει τις μάζες μετατρέποντας τις σε αυτοσυνείδητες συλλογικότητες ...

Εσύ δεν κάνεις ''ραδιοφονική'' αλλά εννοιοφονική εκπομπή. :D
Που μου θέλεις να επεξεργαστείς και νέα επαναστατική θεωρία τρομάρα σου μέσω της αυτοσυνείδησης των συλλογικοτήτων. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2020, 14:36

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
Προέλλην έγραψε:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΘΗΡΑ!

σχολιο 8

....καλα ειμαι καλα... η σκλαβια μου παει και βοηθαει το πεπρωμενο !!! χωρις να νιωθει κανεις την σκλαβια πως μπορει να οραματιστει μια αλλη κοινωνια κι ενα ΚΙΝΗΜΑ ΘΕΡΙΟ ??? :pardon:

Άψογη! :good:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2020, 14:39

Εχει προκαλεσει τρελο πηξιμο η εγκριτη δημοσιολογος ''ΜΥΘΗΡΑ''
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2020, 14:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εσύ δεν κάνεις ''ραδιοφονική'' αλλά εννοιοφονική εκπομπή. :D
Που μου θέλεις να επεξεργαστείς και νέα επαναστατική θεωρία τρομάρα σου μέσω της αυτοσυνείδησης των συλλογικοτήτων. :fico:

Εντάξει, καταλαβαίνω ότι αισθάνεσε μειονεκτικά απέναντι στην ΜΥΘΗΡΑ λόγω της τεράστιας αναγνώρισης και επιτυχίας που απολαμβάνει τελευταία.
Δείξε ωριμότητα, ξεπερασέ το, έχε την ως πρότυπο και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον που θα αποκτήσεις τη δική της αντιληπτική, αναλυτική και συνθετική ικανότητα (αυτό με πολύ κόπο βέβαια) ίσως σταθείς δίπλα της, όχι ως ίσοι αλλά ως ανταγωνιστές που θα πάρει κατά κάποιον τρόπο σοβαρά υπόψη της.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2020, 14:52

Η ΜΥΘΗΡΑ δεν πέφτει από το θρόνο της αποκλειστικά για έναν και μόνο λόγο.
Αυτόν της εγνωσμένης και κοινά παραδεκτής πανδιαδικτυακά αξίας της ως κορυφαία δημοσιολόγος.
Ξεπέρασε τη φάση της άρνησης (και της ζήλιας :fico: ) και αποδέξου την πραγματικότητα.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Μάιος 2020, 16:18

εκει που λεει για δυο ζευξεις η μυθηρα εγω διαφωνω τις βλεπω για πολυ περισσοτερες
και αντι για ζευξεις εγω τις ονοματιζω ροες με ελαχιστα κενα μεταξυ τους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2020, 23:54

nemo έγραψε:εκει που λεει για δυο ζευξεις η μυθηρα εγω διαφωνω τις βλεπω για πολυ περισσοτερες

Μην στέκεσαι σε τέτοιες σχολαστικιστικές λεπτομέρειες.

Σημασία έχεις ότι η ΜΥΘΗΡΑ αναδεικνύει το συστημικό ζήτημα με μια κατά τα άλλα ανάλυση καταπέλτη.

.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 14 Μάιος 2020, 09:18

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:εκει που λεει για δυο ζευξεις η μυθηρα εγω διαφωνω τις βλεπω για πολυ περισσοτερες

Μην στέκεσαι σε τέτοιες σχολαστικιστικές λεπτομέρειες.

Σημασία έχεις ότι η ΜΥΘΗΡΑ αναδεικνύει το συστημικό ζήτημα με μια κατά τα άλλα ανάλυση καταπέλτη.

.

σχολιο 9

..αν σοβαρολογεις ευχαριστω για τη στηριξη ...η ζωη να στο ανταποδωσει ...να ξερεις οχι μονο οι καταρες αλλα και οι ευχες μιας πονεμενης <<μαγισσας>> πιανουν τοπο...

και σενα Λαχουρ μετα στηρικτικα λογια σε ευχαριστω ..και αν σοβαρολογεις γιατι συχνα ο ειρωνευτικο σου ταλαντο καλυπτεται απο το ρητορικο σου ..

..ομως μια φιλοσοφος αλυσσοδεμενη δεν χρειαζεται μονο εκεινος που την στηριζουν κια της δινουν νερακι να πιει.. αλλα χρειαζεται και τους σκληρους ειρωνευτες της και κριτικαδορους που της δινουν ξυδακι ν απιει ..ειναι προεκταση της δικης της αναγκης για αυτοκριτκη...οποτε μη νομιζετε οτι δε μου ειναι σε καθε νημα αναγκαιος ενας ειρωνευτης και απαξιωτης τυπου.. χμμ ταραπλανου ....χεχε...ολες οι κορακοφιλοσομαγισσες ( κατα Οριωνα παντα ) ειχαν ενα κουασιμοδο διπλα τους να τις βριζει και να τις χαστουκιζει για να μην παρουν αερα τα μυαλα τους ..

..γκεεεεεεεεεεε....αλλα το θεμα μας εινα το Συστημα ...ΠΟΥ ΣΤΙς ΜΕΡΕ ςΜΑ ςΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΙΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗς ΤΟΥ .. το θεμα μας λοιπον ειναι πως μπανουμε στην νεα εποχη κινηματικοτητας με τις ευελικτες τακτικες αεικινητες μικρες συλλογικοτητες των 5 εως 10 ατομων που δρουν επιμορφωτικα διανεμητικα των πληροφοριων που ανακαλυπτουν και παρεμβατικα αφυπνιστικα μεχρι να τεθουν σε αλλου επιπεδου κινηματικοτηαπου πλεον η κνηματικοτητα ειναι σε ανωτερα επιπεδα εξουσιας μεσα στο κοσμο μας .κι η πληγροφοριες αλλου επιπεδου ....

..τωρα ειμαστε στη βαση της πυραμιδας .. μια συλλογικοτητα μπορει να αναβαθμιστει ομωςσε αλλα επιπεδα με το χρονο .. ετσι οι πληροφοριες που τις δινονται για διανομη να εινα πολυ υψηλο τερου επιπεδου ..κια πολυ πιο απορρητες ...

...αυτο που προσωπικα εχω μετα απο 12 χρονια διαδικτυακης μοναχικης ζωης κρακτικης εινα ενα σταθερο καθισμα αναρτησεων νηματων κρισιμων ..που εοχυν προκαλεσει κατακαιτους ειρωνιες γελωτες βρισιμα και μπαναρισματα .. αλλα αυτο εινα μερος τη κρακτικης ζωης η κσλαβια κι η απαξιωση απο τους πολλους ..

...συνειζουμε τις ραδιο-φονικες εκπομπες και τα ΔΕΜΟ μεταφεροντας το αποθηκευμενα νημα ...αλλα η αλυτερη συμβολη ειναι οι αναλυσεις αυτε ςνα δωσουν εναυσαμ για αλλες αναλυσεις ...και κριτικη αρνητικη η θετικη ...διαφωνια η συμφωνια επι του περιεχομενου...

..εδω ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ εδω Πολυτεχνειο ...σας μιλα ο αυτΟσχεδιος κινηματικος σταθμος μας με φωνη που μοιαζει σαν της Μαριας Δαμανακη σε Λαικη Αγορα ..τα κινηματικα αυτα ολο επαρση και οραματισμο αναρτηματα ανμιγνυονται με τις φωνακλες των μαυραγοριτων που πωλουν αγγουρια ντοματες και πατατες ...πως αλλιως ????
1 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 14 Μάιος 2020, 09:24

σχολιο 10

...που ακριβως αναφερεσαι σε ποιο σημειαο για κανε αναφορα να δω ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 14 Μάιος 2020, 09:38

μνημη 1

...οπως εξηγω και στο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ μεσα απο τα αναρτηματα που ονομαζω μνημες θα παραθεσω τις αντιδρασεις και τα σχολια των μελων του παλιου εκεινου φορουμ οπου ειχα αναπτυξει το θεμα με την συστημικη θεωρια ..να εδω η πρωτη μακροσκελης και σοβαρη αντιδραση απο αυτε ς που δεν ηταν απλα μυγοχεσματα ...οπως χαρακτηριστικα τα ελεγα τοτε ...το μελος"" Πέτρος "" εγραφε τοτε ...μετα τις πρωτες δικε ςμου αναρτησεις ...επισημαινοντας μια προς μια τις γλωσσοπλαστικες ατασθαλιες μου ..
======================================

Re: ΤΟ ΑΝΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Δημοσίευση από Πέτρος » Νοέμβριος 19th, 2009, 1:10 pm

Λογύδριον επαναστατικόν ...με υψηλούς λυρικούς τόνους, φρόνημα ακμαίο, ορμήν Ζηλωτού!
Ενδιαφέρον κείμενο, με την έννοια του ότι δεν καταλαβαίνει ο αναγνώστης που πολιτικά ανήκει ο συντάξας, σε ποιούς απευθύνεται, ποιός είναι ο εχθρός, πώς πολιτεύεται και πως με πολλά πολυτεχνεία θα κατακρημνιστεί στα Τάρταρα!

<<.........ο Εχθρος ο Διαιωνοβιος >> Τριαιωνόβιος και πάει λέγοντας! Άχ ! αυτή η λόγια γλώσσα! Τι να σημαίνει άραγε η λεξούλα αυτή? Είναι πολλαπλών νοημάτων, είναι ένα λαθάκι ή μήπως ο συντάκτης του κειμένου, θέλει να μας προβληματίσει πολύυυυ βαθειά....<<εχει διεισδυσει σε αυτα >>... διείσδυση....να και τα σεξουαλικά υπονοούμενα!
<<ο Εχθρος εχει αρχισει να προσοικειωνεται τις διαχρονικες αξιες και τα αιτηματα των κοινωνικων κινηματων >> Παναγία μου! Τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνει ο εχθρός? Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει!
Δεν βρίσκω το ρημάδι το ρήμα αυτό σε κανένα λεξικό!

<<διαχειριζεται από μεσα φορωντας τις καλοδουλεμενες και κρυψινοιες μασκες της επιστημονικης επιτηδευσης και της ψευδεπιγραφης κοινωνικης φιλελευθεριοτητας ...>>..........Κριψίνοια μάσκα!!!!!! Υπάρχουν μάσκες κριψοίνιες?
Είναι σαν τα μικρόβια, τον Η1Ν1 που μπαίνει στο σώμα μας και το διαχειρίζεται από μέσα!

<<ο Εχθρος εχει βρει τροπους να εσωτερικευει τις <<αξιες >> του και να μας σερνει αιχμαλωτους>> Αφού τις εσωτερικεύει, γιατί διαμαρτύρεστε βρε παιδιά? Τις καταπίνει, δεν μιλά, φαρμακώνεται, μας αφήνει ήσυχους συνεκδοχικά!
Αφού είναι τόοοοσο καλός ΄πώς είναι εχθρός?

<<ο Εχθρος πλεον τρυπωνει ανενοχλητος σε κάθε πτυχη της προσωπικης μας και κοινωνικης μας ζωης >> Το ρηματάκι διεισδύει ταιριάζει εδώ και μιά Εμπειρίκεια διατύπωση, όπως<< διεισδύει ως καυλοπυρέσουσα - ρέουσα ψωλίς, εις τας παρθενικάς πτυχώσεις της προσωπικής και κοινωνικής ασπίλου ζωής μας>> ώστε να ερεθιστούν πνευματικώς οι αναγνώστες...

<<απονεκρωνοντας την υγιη μας βουληση , ή δυναμιτιζοντας τη παραλογισμενη βουληση μας ...>> Το διαζευκτικό ή δεν χρειάζεται το σημαδάκι -,- πρίν...Αφού είναι όμως παραλογισμένη η βούλησή μας, γιατί χρειάζεται δυναμίτσμα?
Απορία ψάλτου βήξ!

<<ο Εχθρος διεξαγει γενικευμενο πολεμο εναντια στην ζωντανη ψυχη μας την πτερωτη >>
Πτερωτή έχουν τα συστήματα ψύξης των αυτοκινήτων, τα εξωλέμβια, αλλά η ψυχή σας?

<<ερπουμε μεσα στην μιζερια της καταναλωτικης μας ψευδοευημεριας ,,,και νανουριζοντας μας με ένα σωρο γλυκολογα του εφησυχασμου και τη συναινετικης αδρανειας ...>>.....Μάγκες, πολλά ιδιαίτερα μαθήματα κάνατε για εκθεση, με μαλάκα φιλόλογο!
Σας τρέλανε με τα πολλά κοσμητικά επίθετα και....να τα αποτελέσματα της ιδιωτικής-φροντιστηριακής εκπαίδευσης!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Φιλοσοφία”