Θα λέγατε ποτέ ψέματα;
-
Paspartou
- Rookie poster

Re: Θα λέγατε ποτέ ψέματα;
Είναι κακό να λέμε ψέματα. Είναι κακό να βρίζουμε. Δε μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και πρακτικά λάθος. Ως πρακτική. Αν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους άλλους και με ευγένεια είναι πολύ καλό. Α. Και η χειρότερη εκδίκηση προς τον αντίπαλο σου είναι: Να μην είσαι σαν και αυτόν.
0 .
Fou-Lou: the first emperor
-
nemo
- Supreme poster

Paspartou έγραψε:Είναι κακό να λέμε ψέματα. Είναι κακό να βρίζουμε. Δε μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και πρακτικά λάθος. Ως πρακτική. Αν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους άλλους και με ευγένεια είναι πολύ καλό. Α. Και η χειρότερη εκδίκηση προς τον αντίπαλο σου είναι: Να μην είσαι σαν και αυτόν.
αυτο ισχυει σε προσωπικο επιπεδο αν ομως εχεις μια θεση εξουσιας σε οτιδηποτε τοτε
το ψεμα ειναι μονοδρομος αρκει να ειναι για το γενικο καλο
και εκει ειναι και η μεγαλη διαφορα -να λεμε ψεματα αλλα οχι για δικους μας σκοπους
φυσικα και χρειαζονται μεγαλα νοητικα προσοντα για να το πετυχει καποιος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Paspartou
- Rookie poster

nemo έγραψε:Paspartou έγραψε:Είναι κακό να λέμε ψέματα. Είναι κακό να βρίζουμε. Δε μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και πρακτικά λάθος. Ως πρακτική. Αν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους άλλους και με ευγένεια είναι πολύ καλό. Α. Και η χειρότερη εκδίκηση προς τον αντίπαλο σου είναι: Να μην είσαι σαν και αυτόν.
αυτο ισχυει σε προσωπικο επιπεδο αν ομως εχεις μια θεση εξουσιας σε οτιδηποτε τοτε
και εκει ειναι και η μεγαλη διαφορα -να λεμε ψεματα αλλα οχι για δικους μας σκοπους
Ολοι αυτοί που βλέπεις στη τηλεόραση με τις γραβάτες αγαπητέ και τα κουστούμια, δεν είναι σε θέση να αλλάξουν το παραμικρό. Λίγα πράγματα. Η πραγματική εξουσία βρίσκεται αλλού.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Paspartou έγραψε:nemo έγραψε:αυτο ισχυει σε προσωπικο επιπεδο αν ομως εχεις μια θεση εξουσιας σε οτιδηποτε τοτε
Ολοι αυτοί που βλέπεις στη τηλεόραση με τις γραβάτες αγαπητέ και τα κουστούμια, δεν είναι σε θέση να αλλάξουν το παραμικρό. Λίγα πράγματα. Η πραγματική εξουσία βρίσκεται αλλού.
αν εισαι συνωμοσιολογος και εθνικαρας καλως μας ηρθες και να κερασουμε οτι θελει
η ψυχη σου -αν εισαι κνιτης να πας με την σειρα
-αν εισαι δεξιος τοτε λιγοστευουν οι ελπιδες σου -δεν αντεχεται αλλος κουλις

0 .
-
Paspartou
- Rookie poster

nemo έγραψε:Paspartou έγραψε:
αν εισαι συνωμοσιολογος και εθνικαρας καλως μας ηρθες και να κερασουμε οτι θελει
η ψυχη σου -αν εισαι κνιτης να πας με την σειρα![]()
Δεν πάω γυρεύοντας για αυγά ρε σκατιάρη
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Paspartou έγραψε:nemo έγραψε:αν εισαι συνωμοσιολογος και εθνικαρας καλως μας ηρθες και να κερασουμε οτι θελει
η ψυχη σου -αν εισαι κνιτης να πας με την σειρα![]()
ηρεμα ρε ενα αστειο ηταν

0 .
-
Paspartou
- Rookie poster

nemo έγραψε:Paspartou έγραψε:
ηρεμα ρε ενα αστειο ηταν
Οχι το εννοώ. Πρέπει να αυξήσεις το κασέ σου. Να γράφεις πιο πολλά ή πιο σχετικά με τη δουλειά σου.
0 .