Ύπαγε οπίσω μου.

Μόδα, life style, χόμπυ, διασκέδαση.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Ύπαγε οπίσω μου.

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 08 Ιουν 2018, 20:16

Αυτές οι Βραζιλιάνες, γιατί είναι τόσο κλεισοσπιτούδες; Με τα λουκέτα στο χέρι κυκλοφορούνε. Μα τι έχουν αυτές οι γυναίκες, φτιαγμένες να δυαλύουν σπίτια είναι. Πάλι στη δουλειά βρέθηκε μία τέτοια, κοντέψαμε να πέσουμε από τα μπαλκόνια. Μα, τόσο, πια, ξεμυαλίστρες; Τι έχουν που δεν το έχουν άλλες; Και οι Βενεζουελάνες και οι Κολομβιανές είναι, αλλά τούτες έχουν ένα στιλ, μια χάρη, μια περηφάνεια... Τρίτη φορά στη ζωή μου που παθαίνω εγκεφαλικό με Βραζιλιάνα από κοντινή επαφή.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ύπαγε οπίσω μου.

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 08 Ιουν 2018, 20:26

Cavaliere έγραψε:Αυτές οι Βραζιλιάνες, γιατί είναι τόσο κλεισοσπιτούδες; Με τα λουκέτα στο χέρι κυκλοφορούνε. Μα τι έχουν αυτές οι γυναίκες, φτιαγμένες να δυαλύουν σπίτια είναι. Πάλι στη δουλειά βρέθηκε μία τέτοια, κοντέψαμε να πέσουμε από τα μπαλκόνια. Μα, τόσο, πια, ξεμυαλίστρες; Τι έχουν που δεν το έχουν άλλες; Και οι Βενεζουελάνες και οι Κολομβιανές είναι, αλλά τούτες έχουν ένα στιλ, μια χάρη, μια περηφάνεια... Τρίτη φορά στη ζωή μου που παθαίνω εγκεφαλικό με Βραζιλιάνα από κοντινή επαφή.

δωσε περιγραφη
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιουν 2018, 20:32

Καλές οι Βραζιλιάνες, αλλά οι Κολομβιανές καλύτερες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιουν 2018, 21:13

Cavaliere έγραψε:Αυτές οι Βραζιλιάνες, γιατί είναι τόσο κλεισοσπιτούδες; Με τα λουκέτα στο χέρι κυκλοφορούνε. Μα τι έχουν αυτές οι γυναίκες, φτιαγμένες να δυαλύουν σπίτια είναι. Πάλι στη δουλειά βρέθηκε μία τέτοια, κοντέψαμε να πέσουμε από τα μπαλκόνια. Μα, τόσο, πια, ξεμυαλίστρες; Τι έχουν που δεν το έχουν άλλες; Και οι Βενεζουελάνες και οι Κολομβιανές είναι, αλλά τούτες έχουν ένα στιλ, μια χάρη, μια περηφάνεια... Τρίτη φορά στη ζωή μου που παθαίνω εγκεφαλικό με Βραζιλιάνα από κοντινή επαφή.

Ειναι μουναρες, ξεπεταγμενες ή και τα δυο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 09 Ιουν 2018, 16:49

Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ξέρω τι είναι αυτό που με τρελαίνει στις Μπραζιλιάνες, και δεν το βρίσκω στις Ισπανόφωνες Λατίνες, (Κολομβία, κλπ) αλλά θέλω να γράψω βιβλίο ολόκληρο για να το αναλύσω με την πυκνότητα κειμένου Ουμπέρτο Έκο. Πάντως, ένα λέω: Ο χειρότερος εχθρός μου αν ήθελε ποτέ να με εκδικηθεί, θα τα έβρισκε σκούρα, γιατί είμαι πολύ καχύποπτος και προληπτικός. Όμως μια Βραζιλιάνα (άνω του 1,80, εννοείται) θα μου κατάστρεφε άνετα σπίτι, καριέρα, λεφτά, και προσωπικότητα. Είναι πολύ fine, κοίτα που πάλι στο mundial θα είμαι Brazil. Πλάκα κάνω, πρώτα η Γαλλία.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Επιστροφή σε “Life Style”