Χαμένος έγραψε:'71 έγραψε:Εγώ δε συμφωνώ με τα σπίτια αποθήκες ανθρώπων με τα λίγα τετραγωνικά που ζούνε στην ασία.Είναι ωραίο να έχεις άνεση χώρου και πραγματικά έφαγα στη μάπα το να μεγαλώνω σε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο με τον αδερφό μου που /λόγω στενότητας χώρου παίζαμε όλη μέρα ξύλο.Μόλις απέκτησε ο καθένας το χώρο του οι σχέσεις μας βελτιώθηκαν προς το καλύτερο και σήμερα θα τις περιέγραφα σχετικά καλές.Δε λέω ότι είναι κακή η κολλεκτιβιστική κουλτούρα της άπω ανατολής αλλά ρε παιδιά δεν είναι τώρα για κάποιον άνθρωπο που ξέρει να εκτιμά την καλή και ισορροπημένη ζωή.Δεν είναι ζωή αυτή μέσα στα ανθρωποκιβώτια που πουλάνε στο χονγκ κονγκ για παράδειγμα για να τα κονομάει ο λι κα σινγκ ας πούμε.Να έχουμε και αίσθηση του μέτρου.
Ναι, αλλά βγήκες εκπαιδευμένος στo close quarters combat.
Κατά τα άλλα τα λοιπά σχόλια είναι μικροαστικά.
ΥΓ
Ο Λι Καν Σινγκ ζει σε βιλαρά των 90 τετραγωνικών. O κυρ Τάκης και η κυρά Ματούλα σε 120.
Για να μην παρεξηγηθώ τα σπίτια που πουλάει ο λι κα σινγκ είναι σίγουρα καλύτερα από το καθόλου.Στην κανονική Κίνα όμως δεν παίζει αυτό το σύστημα.Έκανα παρέα μια περίοδο με ένα κινέζο από το χεμπέι και είχε αγοράσει σπίτι κανονικό και όχι τρύπα.Χονγκ κονγκ και Ιαπωνίας, νομίζω είναι τόσο έντονο το θέμα σ'αυτες τις χώρες ενώ στην κίνα τα σπίτια είναι κανονικά σαν τα δικά μας.Εγώ μεγάλωσα σε σπίτι 80 τετραγωνικών σε τετραμελή οικογένεια.Νομίζω λίγο μεγαλύτερο θα ήταν καλύτερο να ήταν,δίχως να έχω παράπονο.