Metranion έγραψε:Περίφραξη αναλόγως αν την φτιάξεις μόνος σου, θα σου πάρει, 1000€ μαζί με το μπετόν,
Νομίζω 1000 ευρώ για να περιφράξεις 20 στρέμματα είναι εξαιρετικά αισιόδοξος προϋπολογισμός.
τρακτέρ μικρών διαστάσεων 5 - 6 χιλιάρικα, βρίσκεις και μεταχειρισμένο με 2 - 3 χιλ,
Δεν θέλω κανονικό τρακτέρ, να μπλέκω με συνεργεία και τέτοια, ένα τέτοιο θέλω

πέτρινη καλύβα, στέγαστρα και αποθηκευτικούς χώρους, 100 χιλ, μαζί με τις άδειες, εξαρτάται την περιοχή.
Όχι ρε συ. Καλύβα-αποθήκη 15 τετραγωνικά σε δηλωμένο αγρόκτημα χτίζεις χωρίς άδεια. Αποθηκευτικούς χώρους εννοώ στέγαστρα, πλάκα μπετό κάτω, κολώνες απο σίδερο, σκεπή, και τοίχους λαμαρίνα. Για να βάζω τα μηχανήματα, τα εργαλεία, και τα σιτηρά μου που θα έχω για ζωοτροφές.
Τώρα αν θέλεις να γκαρίζουν οι γαμιόπαπιες ή χήνες και να μην μπορείς να ρίξεις ύπνο κάντο, αλλά αν θέλεις να μην βγάζουν άχνα και να βλέπεις κάτι όμορφο χωρίς γκαρίσματα, πάρε χηνόπαπιες σε διάφορα πολύχρωμα σχέδια.
Δεν με ενοχλούν τα γκαρίσματα, μου αρέσουν. Πάπιες πεκίνου θέλω να βάλω. Σκέφτομαι και φραγκόκοτες γιατί δρουν ως φυσική αποπαρασίτωση, τρώνε τα τσιμπούρια κλπ, αλλά αυτές είναι τελείως ανάρχια, κάνουν τρελό θόρυβο με απόκοσμες κραυγές, τρέχουν όλες μαζί σαν συμμορία και το πιθανότερο αν δεν τις έχεις περιφραγμένες να το σκάσουν κιόλας. Επίσης κάνουν μανούρες με τα άλλα ζώα