Ιωαννιδης:''η «αχίλλειος πτέρνα» για την Ελλάδα είναι οι ανεμβολίαστοι πολίτες μεγάλης ηλικίας και οι ευπαθείς ομάδες''

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Ιωαννιδης:''η «αχίλλειος πτέρνα» για την Ελλάδα είναι οι ανεμβολίαστοι πολίτες μεγάλης ηλικίας και οι ευπαθείς ομάδες''

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Δεκ 2021, 11:04

Ο Γιανναρος κατακεραυνωνει τους ψεκ

Σύμφωνα με τον ίδιο, η «αχίλλειος πτέρνα» για την Ελλάδα είναι οι ανεμβολίαστοι πολίτες μεγάλης ηλικίας και οι ευπαθείς ομάδες.

Οι ανεμβολίαστοι είναι οι ασθενέστεροι αυτή τη στιγμή

Τα εμβόλια πρέπει να είναι διαθέσιμα. Δεν έχω αντίρρηση στο να είναι διαθέσιμα πολύ νωρίς, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τα χρειάζονται

https://www.megatv.com/2021/12/06/koron ... thanatous/

Τι να μας πει και αυτος ο ΔΑΠιτης να 'ουμ :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ιωαννιδης:''η «αχίλλειος πτέρνα» για την Ελλάδα είναι οι ανεμβολίαστοι πολίτες μεγάλης ηλικίας και οι ευπαθείς ομάδε

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Δεκ 2021, 11:34

Εσεις μπολιαζετε παιδακια και εφήβους, με αγνωστες συνέπειες για αυτους και μηδαμινο όφελος.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ιωαννιδης:''η «αχίλλειος πτέρνα» για την Ελλάδα είναι οι ανεμβολίαστοι πολίτες μεγάλης ηλικίας και οι ευπαθείς ομάδε

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Δεκ 2021, 11:38

ВладимирВладимирович έγραψε:Εσεις μπολιαζετε παιδακια και εφήβους, με αγνωστες συνέπειες για αυτους και μηδαμινο όφελος.

Aυτο σε μαρανε, λες και εισαι υπερ του εμβολιασμου των γερων... :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Δεκ 2021, 11:44

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εσεις μπολιαζετε παιδακια και εφήβους, με αγνωστες συνέπειες για αυτους και μηδαμινο όφελος.

Ειμαι κατα της υποχρεωτηκοτητας αλλα προφανώς ειμαι υπερ του μπολι για τους ηλικιωμένους που πραγματικά κινδυνεύουν. Μπολιαστικαν και οι γονείς μου οπως και η μεγαλη κορη που αν και ειναι νεα αλλα πασχει απο διαβήτη και ετσι ανηκει σε ομαδα υψηλού κινδύνου. Δεν ειχα καποιες αντιρρήσεις για αυτο.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Δεκ 2021, 18:17

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ειμαι κατα της υποχρεωτηκοτητας αλλα προφανώς ειμαι υπερ του μπολι για τους ηλικιωμένους που πραγματικά κινδυνεύουν. Μπολιαστικαν και οι γονείς μου οπως και η μεγαλη κορη που αν και ειναι νεα αλλα πασχει απο διαβήτη και ετσι ανηκει σε ομαδα υψηλού κινδύνου. Δεν ειχα καποιες αντιρρήσεις για αυτο.

Γιαλαντζί αντιβάξερ :(

100% έχει κάνει και αυτός το εμβόλιο και πουλάει φύκια δίκην Κούβελα, Πολάκη, κλπ.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Δεκ 2021, 18:56

Προέλλην έγραψε:Γιαλαντζί αντιβάξερ :(

100% έχει κάνει και αυτός το εμβόλιο και πουλάει φύκια δίκην Κούβελα, Πολάκη, κλπ.

Οχι, ουτε εγω ουτε η σύζυγος ουτε τα παιδια. Αφου δεν κινδυνεύουμε γιατι να κάνουμε μπολι; Για να χαρει ο χιτλερισκος και η παρεουλα του;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Δεκ 2021, 20:10

Εικόνα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Δεκ 2021, 05:22

Για 80ρηδες με 5 υποκειμενα μιλαει.

Συνεπως για ποιο λογο οι απατεωνες που λατρευετε θελουν να εμβολιασουν μεχρι και μικρα παιδια;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Δεκ 2021, 12:58

ВладимирВладимирович έγραψε:Ειμαι κατα της υποχρεωτηκοτητας αλλα προφανώς ειμαι υπερ του μπολι για τους ηλικιωμένους που πραγματικά κινδυνεύουν. Μπολιαστικαν και οι γονείς μου οπως και η μεγαλη κορη που αν και ειναι νεα αλλα πασχει απο διαβήτη και ετσι ανηκει σε ομαδα υψηλού κινδύνου. Δεν ειχα καποιες αντιρρήσεις για αυτο.

Δηλαδη η κορη σου ειναι ευπαθης και συ που της ριχνεις 20-30 χρονια δεν εισαι? :laugh1: Ο,τι να ναι.

Αρίστος έγραψε:Για 80ρηδες με 5 υποκειμενα μιλαει.

Συνεπως για ποιο λογο οι απατεωνες που λατρευετε θελουν να εμβολιασουν μεχρι και μικρα παιδια;

Δεν λεει κατι τετοιο ο Γιανναρος. Παλι τσιπουρα πινεις και δεν ξερεις τι διαβαζεις. Για την ιστορια η διαμεση ηλικια στις ΜΕΘ ειναι 65 οχι 80.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Δεκ 2021, 16:01

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”