Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru
Δημοσιεύσεις: 22553

Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Ιαν 2021, 17:31

Φρεσκο αρθρο μου στο new economy. :P

Βαζω τρεις παραγραφους εδω, κλικ στο λινκ για το πληρες αρθρο.



Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

To τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει μια άγρια κόντρα ανάμεσα στους υπέρμαχους των νέων γενετικών fast track εμβολίων και στους αμφισβητίες ή αρνητές τους. Κόντρα που έχει μονοπωλήσει σχεδόν τις συζητήσεις στο διαδίκτυο και στα μίντια. Οι υπέρμαχοι των εμβολίων λοιδωρούν τους αρνητές σαν ψεκασμένους και επικίνδυνους για την δημόσια υγεία και την κοινωνία. Είναι όμως έτσι; Δέστε παρακάτω πως υπάρχει μια σειρά επιχειρημάτων των αρνητών των εμβολίων που μόνο ψεκασμένα δεν είναι.

α) Εφόσον η πλειοψηφία του πληθυσμού ανήκει στους υπέρμαχους των εμβολίων και εφόσον εξ ορισμού πιστεύουν στην ασφάλεια των εμβολίων, αυτό συνεπάγεται πως οι ίδιοι θα εμβολιαστούν και θα είναι ασφαλείς. Oπότε η ασφάλεια τους δεν κινδυνεύει από όσους δεν εμβολιαστούν. Η μόνη περίπτωση να μην αποβούν ασφαλείς θα εμφανιστεί αν τα εμβόλια δεν αποδειχτούν λειτουργικά και δεν αναχαιτίζουν τη διάδοση του ιού. Σε αυτή την περίπτωση όμως οι αρνητές των εμβολίων θα αποδειχτεί ότι ορθά τα αμφισβητούσαν.

Ας τσεκάρουμε την παραπάνω θέση με βάση την απλή στατιστική. Γνωρίζουμε πως αρκεί ένα 60%-70% του πληθυσμού να αποκτήσει ανοσία για να κτιστεί η ανοσία της αγέλης. Εφόσον οι υπέρμαχοι των νέων εμβολίων αντιστοιχούν σε αυτό το ποσοστό ή και το ξεπερνάνε σε κάποιες χώρες, τότε δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν και οι αρνητές για να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης. Ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί καν ένα τόσο μεγάλο ποσοστό για τη συλλογική ανοσία καθώς ένα σοβαρό ποσοστό στους νέους απέδειξαν έρευνες πως έχει ήδη διασταυρούμενη (φυσική) ανοσία ενώ κάποιοι μεσήλικες απόκτησαν ανοσία επειδή κόλλησαν και ο οργανισμός τους ανέπτυξε αντισώματα. Για παράδειγμα μελέτη που έγινε στη Βρετανία, με επικεφαλής δύο Έλληνες, διαπίστωσε πως 21 στους 48 νέους που εξέτασε (ποσοστό 44%), οι οποιοι ουδέποτε μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, διέθεταν διασταυρούμενη (φυσική) ανοσία εξαιτίας προϋπαρχόντων αντισωμάτων στον οργανισμό τους!

https://new-economy.gr/2021/01/09/kindyno-papadopoulos/

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3289

Re: Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Ιαν 2021, 14:07

δεν ειναι εμβολιο ειναι μηχανισμος μεταλλαξης του ανθρωπινου dna. αναφερομαι στο μπολι της φιζερ και οχι στα εμβολια της ζενεκα και στο σπουτνικ που ειναι κανονικα εμβολια. επισης το εμβολιο αποτελει ιατρικη πραξη την πραξη ή την μη πραξη της οποιας, ουδεις δικαιωται να επιβάλει ή κατακρινει καθώς αποτελεί δικαίωμα του καθενος να κανει στο σωμα του ο,τι νομιζει καλύτερο. Επειτα ο μπολιασμος ή ο εμβολιασμενος, λενε οι 'ειδικοι' οτι ειναι ασφαλης. αφου ειναι ασφαλης το ζορι τραβαει λοιπον ;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru
Δημοσιεύσεις: 22553

Re: Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2021, 19:28

denplirono έγραψε:δεν ειναι εμβολιο ειναι μηχανισμος μεταλλαξης του ανθρωπινου dna. αναφερομαι στο μπολι της φιζερ και οχι στα εμβολια της ζενεκα και στο σπουτνικ που ειναι κανονικα εμβολια. επισης το εμβολιο αποτελει ιατρικη πραξη την πραξη ή την μη πραξη της οποιας, ουδεις δικαιωται να επιβάλει ή κατακρινει καθώς αποτελεί δικαίωμα του καθενος να κανει στο σωμα του ο,τι νομιζει καλύτερο. Επειτα ο μπολιασμος ή ο εμβολιασμενος, λενε οι 'ειδικοι' οτι ειναι ασφαλης. αφου ειναι ασφαλης το ζορι τραβαει λοιπον ;




Αυτο που ρωτας ηταν και η απορια η δικια μου και επειδη με ετρωγε να το σχολιασω μπας και καποιοι το καταλαβουν, τελικα καθισα και εγραψα το αρθρο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3274

Re: Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Ιαν 2021, 00:18

Εικόνα

Πάλι θα ματαιωθεί η συγκέντρωση των ανοιχτομάτηδων στο Πατάρι;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster
Δημοσιεύσεις: 3289

Re: Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όσοι αμφισβητούν τα εμβόλια;

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Ιαν 2021, 01:36

Τριμελές Εφετείο Περού: «Ο COVID-19 είναι δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος - Αυτοί τον κατασκεύασαν»

Ο COVID-19 έχει την «υπογραφή» των ελίτ και δισεκατομμυριούχων όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και οι Ροκφέλερ!

Αυτό περιέχεται σε απόφαση δικαστηρίου του Περού, απόφαση που προήλθε από την εκδίκαση ενός διαδικαστικού θέματος.

Το περουβιανό δικαστήριο, μέσα από την απόφασή του κατηγόρησε τους Γκέιτς και Σόρος ότι «κατασκεύασαν» αυτή την επιδημία. Σύμφωνα με το Εφετείο κακουργημάτων της Chincha και Pisco, ο COVID-19 είναι ένα δημιούργημα «εγκληματικών ελίτ» που απλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των εταιρειών τους, ανά τον κόσμο.

Το περουβιανό Εφετείο κατέληξε σε αυτή την απόφαση ύστερα από την αίτηση ενός κατηγορουμένου ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για τον υπερβολικό χρόνο κράτησής του πριν να γίνει η δίκη, καθυστέρηση για την οποία ως υπεύθυνη θεωρήθηκε η πανδημία.


Έτσι οι τρεις δικαστές κατέληξαν στην απόφαση ότι οι «δημιουργοί της επιδημίας είναι και οι δημιουργοί της ΝΤΠ και άτομα όπως ο Γκέιτς, Σόρος και Ροκφέλερ.
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/954345_trimeles-efeteio-peroy-o-covid-19-einai-dimioyrgima-toy
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη


Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”