vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Είσαι εκτός θέματος, εδώ μιλάμε για τις ΜΕΘ.
μη μιλάς πολύ,,,,,,,,,,,,,,,,, θα σε ...........................βουλιάξουμε....
![]()
γιατι ρε παπαρα εγω να ειμαι το σκυλακι; δωσε μια εξηγηση τουλαχιστον

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Είσαι εκτός θέματος, εδώ μιλάμε για τις ΜΕΘ.
![]()

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Τελικά με τις δικές μου βλακείες ενοχλούνται οι ΜΕΘ Λαχουρένιε, τα ποστ του συντρόφου αντισοβιετικού αντιστασιακού δεν σε ενόχλησαν ήταν μέσα στο θέμα των ΜΕΘ....
Το βρίσκω φυσιολογικό σου ταράζουν τα μάλα τις σοβιτο-ονειρώξεις σου και το κυριότερο σου απογυμνώνουν το "δημοκρατικό" σου οπλοστάσιο... η φαρέτρα μου έχει βέλη που στοχεύουν σ όλα αυτά που σας κάνουν να ντρέπεστε.
Ποια βελη ρε Πλουτωνα? Εσυ κατεβαζεις μισο κιλο τσιπουρο και γραφεις ο,τι σου κατεβει.

pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ποια βελη ρε Πλουτωνα? Εσυ κατεβαζεις μισο κιλο τσιπουρο και γραφεις ο,τι σου κατεβει.
Βρε Λαχουρένιε όλες σου τις ελπίδες για να μ αντιμετωπίσεις στο τσίπουρο τις κρέμασες;

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Βρε Λαχουρένιε όλες σου τις ελπίδες για να μ αντιμετωπίσεις στο τσίπουρο τις κρέμασες;
Τι να ''αντιμετωπισω''? Εσυ παραμιλας.

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
![]()
γιατι ρε παπαρα εγω να ειμαι το σκυλακι; δωσε μια εξηγηση τουλαχιστον

Αρίστος έγραψε:0 νεκροι στη Σουηδια χτες, 91 εμεις.
Να μη γινουμε Σουηδια παιδια δεν λεγατε καποτε;
Η Σουηδια ανοσια αγελης πλεον κι εμεις να μην εχουμε στον ηλιο μοιρα καθως πορευομαστε με κυβερνηση που διελυσε το ΕΣΥ και τις ΜΕΘ για το καπριτσιο της να απολυσει 7000 νοσοκομειακους.

Η Σουηδια ανοσια αγελης πλεον κι εμεις να μην εχουμε στον ηλιο μοιρα καθως πορευομαστε με κυβερνηση που διελυσε το ΕΣΥ και τις ΜΕΘ για το καπριτσιο της να απολυσει 7000 νοσοκομειακους.
.

pluton έγραψε:Τώρα μιλάμε για σκανδιναυικά κράτη που αν η κυβέρνηση δώση εντολή να μη κατουρούν απλά δεν θα κατουρούν, ποιά σύγκριση να κάνουμε δηλαδή με τα πάρτυ χιλιάδων ανθρώπων, τις συγκεντρώσεις για το ηρωικό πολυτεχνείο, τις συγκεντρώσεις των ψεκασμένων, τις συγκεντρώσεις των συνδικαλισταράδων.... τι να πρωτοαναφέρω; τις διαρκείς καταστρατηγήσεις των μέτρων;
Κατά τα άλλα μας φταίει ο Κούλης και ο κορονοιός.

.